Cevap: # 14 Mehmet Topal

Kayserispor maçında oyuna sonradan girdikten sonra geride Sarp olduğu için hücuma gitmeye başladı, çalım da attı. Bugün Sarp ile izleyebilirsek nasıl bir ikili olacaklarınıda görebiliriz. :)

yedek kalacağını hiç sanmıyorum.diğerleri Mehmet Mopal ın ya sakatlandığında yada avrupaya transfer olduğunda oynayabilir.orumcek gibi bacakları ile top çalma yeteneği olsun, sağ sol ayak fark etmeden uzaktan şutları olsun, dikine isabetli pasları olsun, uzun isabetli pasları olsun Mehmetim Topalımın gerisinde kalırlar. Allah sakatlık vermezse görün olacakları

E kim oynayacak bu takımda? Arda, Kewell, Elano, Sarp, Ayhan, Barış, Topal? Bırakın gidin, yönetim istifa ! :D

Dün izlediğim Topal bu takımda asla yedek kalmaz. Çok iyiydi, uzun topları kısa pasları.

Sarp ve Topal bence müthiş ikili olurlar.

Topal çok rahat oyunun yönünü değiştiriyor. Gerektiğinde tek pas yapıyor.

Dünkü maçta savunma kısmında kendii hiç kasmadı; örümcek lakabı dün yoktu.

M.Topal çok yararlı oynuyor. Yanında biraz daha hucücü, ayağı düzgün bir olduğu sürece çok iyi tamamlarlar;birbirlerini.

Topal bu takımın bel kemigi bölgesinde oynayan oyuncular arasında en önemlisi.

umarım o da Arda gibi şutlarını geliştirmeye başlar, sertlik olarak olmasa da isabet olarak.

sarp topal beraber oynasa güzel olurda acaba hangisi ayhanın yaptıgı görevi yapar orası meçhul..ıkısınden bırının bıraz daha ofansa katkıda bulunması lazım.bence sarp olur buyuk ıhtımal

Hüseyin Cimşir gibiydi bugün hiç iyi oynamadı.Bu sistemde yedek oturacağını düşünüyorum.

Ayagında topu cok tutuyor tık tık oynaması lazımken alıyor dönüyor dusunuyor ve pas hatası yapıyor belki bu fizik eksikliginden belkide baska bişeyden orasını bilmiyorum ama error veriyor.

deplasman oynadığımız liverpool maçı geldi aklıma.

mehmet yeni gelmişti galatasaray a. nasılda kendine güvenli oynamıştı koca liverpool deplasmanında...

sana güveniyorum 'örümcek' adam!

Benim çok beğendiğim bir futbolcudur.

Bu sene yeterince forma giyemedi, sisteme ve takıma iyicec adapte olduktan sonra kendine güveni de artacaktır, hızlı oynama konusunda da hızla kendini geliştireceğinden şüphem yok.

Sakatlığın etkisinden midir bilmiyorum ama biraz yavaşlamış gibime geldi. Eskiden daha dikine hızlı oynardı. Şimdi cok yan pas yapıyor

En sağdaki Mehmet topal :elvis:

adszyz6.png

[/quote]

Cevap: #14 Mehmet Topal

Düzelicektir arkadaşlar

Hemen sallamayalım çok ciddi bir sakatlıktan çıktı

Türkiyenin en iyi ön liberosu kesinlikle Topaldır. Tartışmam bile bunu

Geri
Üst Alt