Cevap: #14 Mehmet Topal

zuhahahah istatistige bak

ben sana istatistik verimmi bak emre belozoglu maca damgasini vurmus

53 isabetli pas 5 top calma

sen diyorsunki topal 31 top calmis

demekki neymis kazanilan topla top calma ayni sey degilmis

Güncel Haber - Fener'in Tek Kişilik Ordusu: Emre! - Guncel Haber, haberler

bu ikinci kez kapak taktigini sayiyorsun

ama delik var kapakta

bu adamin takima zerre faydasi olmadigini bu haliyle anlamak zor degil

bu kadar mi futbol bilginiz

31 topmu calmis diyorsun sen topal

gulermisin aglarmisin

biz baska mac seyretmisiz gorememisiz 31 top caldini:)

bana sorarsan ben topali izleyince baska 31 goruyorum:)

bak onunde bi dobi emre bide appiah yada okan suat olsun o zmn arkaya dusen toplari supurur falan iyi oynar belki

ama bu haliyle rakibi golge gibi takip ederek birsey olmaz

farkinda degilmisiniz bu adam 3 senedir ne ekledi futboluna

M.Topal defansif, emre çift yönlü bir orta saha.

Kıyaslamak mantıksız geldi bana.

Ne derseniz deyin, en iyi kesici oyuncumuz şu anda. Onun gibi top kapan bir oyuncumuz daha olsa fena olmazdı.

Topal

Linderoth - Elano

Bu orta sahayı bu sene oturtabilseydik çok farklı yerlerde olurduk. Sakatlık belası ve şanssızlık her yerden bağlıyor elimizi kolumuzu.

----------Topal----------

----xxxx---------xxxx----

şu düzen bence son derece iş yapar.. xxxx'lere alınıcak 2 oyuncu bence en önemli konu şuanda..

katiliyorum aslinda

ama herkes elanon nun yanina iki duzgun orta saha almaliyiz o zmn gorun diyor:) bence de dogru tarafi var.

gel gor ki --- bu iki kumenin kesismesi imkansiz:)

demekki ya elano ya topal olmaz bu takimda

Allah belamı versin, bu adamla futbol tartışıyorum ben. Yazıklar olsun bana.

bu bulent tulun da ne beyinsiz bir adam

nasil yoneticilik yapmis anlamiyorum bizde

ne cektiysek bu bizde gorev almis yada oynamislardan cekiyoruz

bu kadar cok mu kuyruk aciniz

Topal

Linderoth - Elano

Bu orta sahayı bu sene oturtabilseydik çok farklı yerlerde olurduk. Sakatlık belası ve şanssızlık her yerden bağlıyor elimizi kolumuzu.

Hala elano diyor yahu. :D

Emrenin yaptıklarına bak birde.Geçen istastik vardı elano sadece 14 pas vermiş isabeti felanda geçtim.Orta saha dediğin çift yönlü sorumluluk alan dediğin adam böyle olur işte.

Ha özür dilerim emrenin yanında selçuk gibi müthiş bir oyuncu vardı yoksa emre top felan oynayamaz normalde selçuk adam ediyor bunu.

Uyan türkiye diyorum.

Fener'in tek kişilik ordusu: Emre!

Belözoğlu, Kayserispor maçında 53 isabetli pas, 5 top çalma ile döktürdü.

Fenerbahçe'de bu sezon oynadığı futbolla orta sahayı sırtlayan Emre Belözoğlu, Kayserispor maçında zirve yaptı. Kaptan, sahada kaldığı 87 dakikada 70 kez topla buluşurken, arkadaşlarına tam 53 isabetli pas servis etti.

İpek böceği gibi

Tecrübeli yıldız ayrıca 5 top çalıp (Santos'la aynı), toplam 3 dakika 1 saniye topu ayağında tutarak maçın en çok topla oynayanı oldu. Atakları bir ipek böceği gibi işleyen Emre, müthiş presiyle agresif yanını bile gölgede bıraktı.

Hala elano diyor yahu. :D

Emrenin yaptıklarına bak birde.Geçen istastik vardı elano sadece 14 pas vermiş isabeti felanda geçtim.Orta saha dediğin çift yönlü sorumluluk alan dediğin adam böyle olur işte.

Ha özür dilerim emrenin yanında selçuk gibi müthiş bir oyuncu vardı yoksa emre top felan oynayamaz normalde selçuk adam ediyor bunu.

Uyan türkiye diyorum.

kalite olarak ben elanoyu emreden daha iyi grouyorum ama suanda emre daha cok formda hatta turkiyedeki en formda isim ama pas konusunda turkiyede elanodan daha iyi birilerinin oldugunu dusunmuyorum

kalite olarak ben elanoyu emreden daha iyi grouyorum ama suanda emre daha cok formda hatta turkiyedeki en formda isim ama pas konusunda turkiyede elanodan daha iyi birilerinin oldugunu dusunmuyorum

Sezon bitti göremedik bunu.Arada bir iki iyi uzun top atmakla olmuyor bu işler.

O karaktersize 1 sene daha kredi vermiştik Elanoyada verelim.

Sezon bitti göremedik bunu.Arada bir iki iyi uzun top atmakla olmuyor bu işler.

bence bir yil daha beklememiz lazim ama elanonun yaninda en az onun kadar iyi biri oynamasi lazim mesela ayhan sen begeniyomusun sarp. emre ileri cikinca yanina alex gibi biri geliyo hem pas konusunda hemde oyun zekasi konusunda uzman ama elanonun yaninda boyle biri yok onun icin bence elano arda orta sahada oynamali ama anasini satayim bizde birgun tam kadro cikmadikki

Ha birde şu top kapmaların çok farklı olmasının sebebi 31 olanda top kesmeleri yani rakibin pasını kesmesinden olan top kapmalar dahil edilmiş diğerinde sadece topu adamın ayağından çalmalar.

Ha birde şu top kapmaların çok farklı olmasının sebebi 31 olanda top kesmeleri yani rakibin pasını kesmesinden olan top kapmalar dahil edilmiş diğerinde sadece topu adamın ayağından çalmalar.

evet fark o tabii ki

benim anlatmak istedigim su

buraya istatistiklerle geln insanlar hayatlarinda istatistikten anlamayan bazilari da dahil olmak uzere

sayilarin yorum kabililyetlerini bitirdiginin farkinda degiller

simdi olaya soyle bakalim

arsen wenger neeskens yada bu tarz hocalari surekli bir seyler yazarken goruyoruz bazilari kendileri bazilari yardimcilarina yaptiriyorlar

onlarda bilir yayinci kuruldan falan rakamlari almayi

simdi bizim cok zeki egitimli genclerimiz hic kendine soruyormu bu adamlar napiyor diye

soylim istatistik te onemlidir mutlak degerler ve mutlak olmayanlar

neeskens bin tane not alirken oraya topal 5 topa degdi rakipten sonra 5 top caldi sunu yapti falan diye yazmiyor

daha anl;amli kriterleri var

en basiti Onur arkadasimizin yazdigi gibi mesela rakip ataga kalkarken kac top kesti yada kac ikili mucadelede topu aldi. Bir insan istatistige aynen boyle bakmali- tebrikler Onur

bu isi bu kadar kolay sanip burda tafra atan adamlarla tartismyacagim bunu sadece bir bakis acisi getirmek icin soyledim

demek istedigim emre 5 top calmis macin kahramani deniyor

burda cok zeki biri gelip "bak adam 31 top calmis hala adama kotu oynadi diyorsunuz" diyor.

analiz yaparken biraz daha dikkatli olmak lazim bence

ben sahsen rakip ataktayken rakip oyuncuya alan savunmasi yapip onla birlikte ceza sahamiza kadar giren bir on libero gormek istemiyorum

heat map koyarken hangi takim hucum ederken nerede oldugunu gosteren bir heat map olmadigini bilmeyecek kadar analiz yoksunu insanlarlada tartismak istemiyorum

son olarakta terbiyesiz insanlarla isim yok. herkes kendi yoluna yorumlara devam

Hala Mehmet Topal'ı yüceltmeye çalışanlar, insanda biraz utanma duygusu olur. Topal lobisi koca Galatasaray'ımızı bu vasat futbolcuya mahkum edip ne yapmaya çalışıyor?

Geri
Üst Alt