Cevap: #14 Mehmet Topal | Türk Örümcek

ligimizde son 3 yılda toplam rakip filelere 3 (üç) gol atabilmiş buna karşın kendi kalemize de 2 gol atmayı becerebilmiş Mehmet valencia forması ile çıktığı 2. maçta ilk golünü atmayı başarmıştır. Arma aşkı bu olsa gerek:mad:

ligimizde son 3 yılda toplam rakip filelere 3 (üç) gol atabilmiş buna karşın kendi kalemize de 2 gol atmayı becerebilmiş Mehmet valencia forması ile çıktığı 2. maçta ilk golünü atmayı başarmıştır. Arma aşkı bu olsa gerek:mad:

ne alakası var? pozisyonu oldu da bilerek dışarı attı sanki.

Allah yardımsıcı olsun. Çok güzel bir gol atmış. İnşallah devamı gelir. Karekteri düzgün beyefendi biri.

Sakatlıktan önceki haliyle olsa şu kadroya çok iyi giderdi.

Rijkaard ve savunucularının harcadığı oyunculardan biri

Rijkaard ve savunucularının harcadığı oyunculardan biri

Dogru. Geçtigimiz sezon millet Mehmet'i Servet, Hakan ve Sabri ile ayni kefeye koyup demediklerini birakmamislardi ve hala da elestiriyorlar. Bence de ayni kalitede isimler, ama hepsi birbirinden degerli. Bu forumda bu isimleri savunup degerlerini anlamamiz gerektigini en çok hatirlatanlardan biriyim herhalde. Ama Rijkaard dendi, sistemine uymaz dendi, soyismiyle dalga geçildi falan filan. Adam simdi Valencia gibi bir takimda banko oynuyor. Basta saydigim isimler de Galatasaray'dan ayrilip Avurpa'ya giderse aynisi yasanacak : Galatasaray'da yerden yere vurulurken yurt disinda takimlarinin basarili isimleri olacaklar. Herkes bunu zamanla görüp anliyacak, Rijkaard'in Galatasaray'da hçbir kosulda basarali olamayacagini inkar edenler hariç.

son 7 karsilasmada da formaya giydi. bir tek barcelona macinda sakat diye oynayamadi.

kadroda ki yeri garanti.

boyle devam Mehmet boyle devam.

Mehmet'i geçen sene eleştirenler dışında onun iyi ya da kötü oynaması değildi gitmesinin sebebi zaten.Adam Galatasaray'dan bir daha kolay çıkış yapamayacağını anladı,çünkü istikrarsız bir takım.Valencia gibi bir takım teklif yapmış,hiç düşünmeden gitmek istedi.Gerçekten gitmek istedi yani,bu yüzden Topal'ı kadroda tutmak bize faydadan çok zarar sağlardı çünkü aklı burada değildi artık.Hoş bu seneki birçok oyuncudan elbet çok daha iyi katkı sağlar ama gitmek isteyene dur demek onun ruhunu ve isteğini kaybettirir.

Son donemlerdeki cogu macini izledim. 3. stoper gibi oynuyor daha cok. Oyunun hucum tarafina katkisi neredeyse 0..

Kesiciligi gercekten dikkat cekici ama biraz da hucuma direk katki yapacak paslar atabilmeli..Surekli yana ve geriye oynama geregi hissediyor.

Halen Rijkaard harcadı diyorlar.Şaka gibi.Adam kendi diyor Rijkaard'ın referansı ile gittim diye, denilen laflara bak.

Rijkaard olmasaydı mehmet topala avrupa hayal olurdu.

8 milyon euro olayı olsaydı bir dakika durmaz satardı yönetim.Şehir efsaneleri bunlar.

Ben resmi teklif diye biliyorum.Yönetim zaten aç gözlü olduğu için satmadı.M.Topal'ı Rijkaard mahvetti ya da Rijkaard,M.Topal'ı Valencia'ya yolladı lafları abartı.M.Topal potansiyeli olan bir oyuncuydu ama bu potansiyeli bizde tam olarak göremedik.Valencia'nın takibinde olan bir oyuncuydu ve sonunda aldılar.

Ben resmi teklif diye biliyorum.Yönetim zaten aç gözlü olduğu için satmadı.M.Topal'ı Rijkaard mahvetti ya da Rijkaard,M.Topal'ı Valencia'ya yolladı lafları abartı.M.Topal potansiyeli olan bir oyuncuydu ama bu potansiyeli bizde tam olarak göremedik.Valencia'nın takibinde olan bir oyuncuydu ve sonunda aldılar.

Yönetim 3 milyon euroya bile satardı ben buna net eminim. Adnanların elinde olsa florya'yı satardı.Teklif olsa o zaman giderdi Mehmet.

Yönetim 3 milyon euroya bile satardı ben buna net eminim. Adnanların elinde olsa florya'yı satardı.Teklif olsa o zaman giderdi Mehmet.

Daha önce de everton vermişti 8, ama satmadılar. Resmi teklifti, bir iki kişi gelmişti hatta Everton'dan. Euro2008 sonrasıydı.

Geri
Üst Alt