Cevap: #14 Mehmet Topal | Örümcek

gösterişsiz oynadığından ne kadar faydalı olduğunu/olabileceğini yurt dışına çıktığında anladığımız birisi. Efendi ve işini yapan bir oyuncu. Umarım başarılı olur

topala benzrmıyor

her saçı uzunu topal sanmayın diye boşuna dememiş atalarımız

Sizce Örümcek Emre'nin yaptığını yapar mı?

Sizce Örümcek Emre'nin yaptığını yapar mı?

örümcekle emre bir değil ama emre bizim alt yapımızdan yetişmişti zaten galatasaraylıyım dedi Türkiyede başka yerde oynamam dedi ve en sonunda fenere gitti bu sebeplerden dolayı kinimiz emreye ama mehmet topal öyle değil mehmet topalı biz transfer ettik bizde iyi kötü oynadı ama efsanleşmedide sonuçta, para kazandırdı sonuçta giderken doğuştan galatasaraylıyım filanda demedi yanlış hatırlamıyorsam, yani ben mehmete çok kızmam fenere giderse ha şuna kızarım avrupayı bırakıp para için türkiye ye dönmesine kızarım..

fenere giderse tanımam . o kadar net ..

Fenere giderse üzülmem. Açık ve net.

Hatta Fenerbahçe transferde saçma işler yapıyor diye sevinirim.

fenere giderse üzülürüm ama kin beslemem.Kulübe para kazandırıp gitti ve ben dönersem GS'ya dönerim demedi.

Fener gidersen ...

Mustafa Sarp > Mehmet Topal

giderse yazik eder kendine tipki emre gibi..

Eğer Türkiye'ye dönmek istiyor ve bizde almıyorsak (ki almayız) Fenerbahçe istediği parayı veriyorsa gitmesinde "profesyonel" olarak sakınca yok, fakat umarım gitmez

Eğer Türkiye'ye dönmek istiyor ve bizde almıyorsak (ki almayız) Fenerbahçe istediği parayı veriyorsa gitmesinde "profesyonel" olarak sakınca yok, fakat umarım gitmez

eger giderse gittikten sonra ki tavırları önemli benim için emre karaktersizi gibi davranıcagını sanmıyorum

mehmet gitmezzz ;) hee aziz yıldırım söyle bir dönemde onu alıp Galatasaraylıları üzmek istiyor olabilir ama geçti artık o günler.. hem geçti hemde yanlış adamın üstüne oynuyor..

ardayada kızıyoruz ama inanın ikiside gitmeyecek... adamın kafasına silah dayamıyoruz ayrıca türkiyeye geldiğinde gelip maçımızı izliyor ötesi var mı.

Gidersen bitersin gözümde..

Geri
Üst Alt