Cevap: #14 Mehmet Topal | Örümcek

merakımdan soruyorum gözünüzde nasıl bir yere sahip.ben bu adam hakkında en ufak bi duygu taşımıyorum.Öyle bi adamdı.Cihan haspolatlı orhan ak gibi.Geldi ve gitti.Sizler için nasıl efsane onu anlamadım.

Ne efsanesi ya? Bundan en fazla köy efsanesi olur..

merakımdan soruyorum gözünüzde nasıl bir yere sahip.ben bu adam hakkında en ufak bi duygu taşımıyorum.Öyle bi adamdı.Cihan haspolatlı orhan ak gibi.Geldi ve gitti.Sizler için nasıl efsane onu anlamadım.

vallahi bende annamadım topalı efsane kılan ne hakkaten yahu?

Kesinlikle bir Arda etkisi yaratmaz bende çokta umursamam açıkçası sadece fenere gitmesi rahatsız eder biraz ama özellikle Emre fenere geri döndüğü etkinin onda biri yok bende şu an.

Ayrıca bizim efsanemiz olacak hiçbir şey yapmadı Mehmet zaten renktaş.

Efsane felan degildi ama Fener'e giderse üzülürüm..

Arda'dan beklerdim Topal'dan beklemezdim açikçasi.

Takımdayken tribüne değil de tertemiz çıkıp topunu oynadı.Bizim taraftarımız tribüne oynamayan oyuncuyu benimsemek de zorlandığı için hiç bi zaman sahiplenemedik Topal'ı,ona hissettiremedik.Bunu ona hissettirseydik belki bugün daha başka düşünürdü.Çok büyük kayıp değil ama Fenerbahçe'ye gitme olasılığı olduğu için Mehmet'i suçlamanın anlamı yok,gidecekse gitsin,adam gibi adam.Hakkında hayırlısı neyse o olsun,kendisiyle ilgili fikrim asla değişmez bu transferden sonra.

Yine söylüyorum. Kendini Valencia da çok geliştirdi. Orta sahada rotasyon için ideal bir isim.

Defansif özellikleri çok iyidir.

Umarım fenere gitmez...

Fener'e gidemez diye kural mı var yahu? Gitsin oynasın adam profesyonel.

Benim sevincim Emre'nin yerine almaları. Topal'ı bizdeyken de hiç beğenmezdim, Fener'in almasına sevindim. Hemde 7M € verip.

Overrated'ın sözlük anlamı; nereye giderse gitsin..

artık senin olman gereken yer burası değil. zaten olmamalıydıda

Gitmese onun açısından iyi olur , ama gideceksede yapacak bir şey yok.Bir daha da Galatasaray'a gelmesini istemem.

Mehmet, Fener'e gidiyor diye rakip güçleniyor diyecek futbol cahilleri var.

Emre'yi yollayıp bu adamın alınması resmen intihardır.

Adam daha düne kadar pas atacak takım oyuncusu ararken topu kaybediyordu. İspanya'da bir nebze olsun iyileşmiş ama hala kazma.

2 milyon euroluk topçu

Adamlık böyle durumlarda belli olur.. Giderse biter, net..

Giderse Mehmet'e karşı bir kin beslememe çünkü Mehmet'in bizde bir değeri yoktu.

Adamı Valencia istemiyormuş işte kendilerine gelen böyle ASTRONOMİK teklifi kabul etmeyecek halleri yoktu,Mehmet'ide isteyen fazla kulüp olmaz farklı takımlarda böyle bok gibi de para kazanamaz.Sürekli forma şansı bulamaz.

Fenerbahçe kendisi biçilmiş kaftan.

Elbet de kabul edecek. :ka21:

oyuncuyu kücümsemeye baslamisiz bilen

ulan bu fenerbahçe de her yaz sultanahmet'te esnafın kazıkladığı capon turiste bağlıyo transfer döneminde. emre'yi beleşe gönderip topal'a 7m € vermek ne lan :asd:

guiza'dan bile bomba bu...

Geri
Üst Alt