Cevap: #14 Mehmet Topal | Örümcek

Gitse de gitmese de(sadece Galatasaray aleyhine konuşma durumları hariç) benim için adam gibi adam olarka kalacaktır.

200 bin dolar verseler şu forumdaki herkese bir dakka düşünmez gider imza atar Fener'e.

Adamın eşi dönmek istemiş. Fener de isteyince kabul etmiş. Yapacak bişey yok. Yolun açık olmaya devam etsin Mehmet.

"@ntvspor_: Mehmet Topal; ''Yazıp çizenler bilsinler ki, Mehmet Topal Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir kulüpte futbol oynamaz.'

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk

niye büyütüldü bu olay hala anlamış değilim. mehmet topal alt yapıda yetişmedi, hiçbir zaman ben hasta galatasaraylıyım demedi, bir semih kaya, emre çolak veya yekta değil ki. düzgün adam eyvallah geldi bizde birkaç sene futbolunu oynadı avrupaya gitmek için resmen yalvardı hatta alacaklarından vazgeçti gitti avrupa hayalini yaşadı. fenere dönmesi galatasaray taraftarı için neden sorun oluyor??? ayrıca merak ediyorum bize transferi sözkonusu olsa hengimiz "oleeyyy süper topçu" deriz??

Yahu illaha altyapıdan yetişmesi mi lazım ? İllaha, ''ben doğuştan Galatasaray'lıyım'' demesi mi lazım ? Adamı Çanakkale Dardanel'den aldığımızda Semih ve Emre'yle aynı yaştaydı. Şampiyonlar Ligi'nde, Liverpool'a karşı falan oynadı. İkinci maçıydı sanırım Anfield Road'da oynanan o maç. 2007-2008 sezonunda, şampiyon olan takımın bankosu oldu. Avrupa Şampiyonasında iyi maçlar çıkardı. Son sezonu haricinde oldukça iyi sezonlar geçiren bir oyuncuydu bana göre.

Arkadaşlar topçular bu işi para için yapıyor.parayı veren düdüğü çalar.Çok gelmesini istiyorsak biz almalıyız yoksa kime giderse gitsin.

gidene elveda gelene merhaba deriz

gittiyse gitmistir,benim icinde bitmistir

İstediğimiz halde alamıyorsak bu yönetim zaafiyetidir,ama isteme gibi bir durumumuz yok. İstemediğimiz bir oyuncunun geleceğini düşünme gibi bir hakkı vardır; Avrupa takımlarından iyi bir teklif gelmiyorsa,mevcut bulunduğu takımda da oynayamayacağını hissettirdilerse ya da yaşam olarak uyum sağlayamadıysa,biz de almak istemiyoruz diye boş boş oturup bekleyecek hali yok.

adamlık yerine parayı seçti artık şanslı Galatasaray tarihimizde yeri yok

adamlık yerine parayı seçti artık şanslı Galatasaray tarihimizde yeri yok

sacmalamayin allah askina memet e biz teklif sundukmu ? hayir

bizim takimda ilk 11 de oynayabilirmi su durumda ? yine hayir ee daha neyi tartisiyoruz valencia da adami istemiyor fenerde teklif sunduysa gitmesi cok dogal.

ben bunu hiç sevmedim, sevmicemde.. ne hali varsa görsün.

Eğer Fener'e gitmezse burada Topal'ın adamlığını sorgulayanlar kendilerinden utanacak mı çok merak ediyorum. Ben hala gitmeyeceğini düşünüyorum.

Eğer Fener'e gitmezse burada Topal'ın adamlığını sorgulayanlar kendilerinden utanacak mı çok merak ediyorum. Ben hala gitmeyeceğini düşünüyorum.

Arda icinde boyle bir mesaj yazilmisti. Forum burasi, yani farkli fikirlerin bulusup tartistigi bir platform. Isteyen istedigini der.

Kendi yorumum, Topal gidebilir. Kendi menfaatlerini dusunmelidir. Agzindan ben bu takimliyim, su takimliyim diye bir cumle cikimadi sonucta. Yada geri gelirsem sadece Galatasaray diye bir cumle. Emre'ye tepkimiz bu yuzdendir. Zira kendisi her yerde Galatasarayli Emre'yim, geri dondugumde para konusunu masaya yatirmadan imza atacagim gibi asilsiz sozler saretmisti. Ama sozunde durmadi.

Geri
Üst Alt