Cevap: #14 Mehmet Topal | Örümcek

Adam hiçbir zaman ben Galatasaraylıyım demedi ki, sağolsun bizde topunu oynadı para kazandırıp gitti Avrupa'ya, FB tercihinden memnun değilim ama saygı duyarım.

Çok küfür etmişliğim vardır kendisine. Yerini buldu.

Şerefsizler listesine hoşgeldin

serefsiz bende adam billiyordum bunu...

Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumundan çıkartılmasını teklif edecek renkdaşı sabırsızlıkla bekliyorum :D

Bizdeyken görevini elinden geldiğince yaptı. Yüklü miktarda para kazanacak ki Fener'i seçti. Avrupa'da tutunamayacağı belliydi zaten, o da daha fazla zorlamadan Fener'e geldi. Gayet normal. Bu tip şeyleri aşmamız lazım. Bunu yapan Arda, Semih, Emre Çolak falan olsa tamam. Onlar her fırsatta Galatasaray'lılıktan bahseden oyuncular. Ama Mehmet Topal işinden fazlasını yapmadı Galatasaray'da. O yüzden ne Fener'e gitti diye üzüldüm, ne de Fener üst düzey bi futbolcu kazandı diye üzüldüm. Zira Topal üst düzey biri değil.

Selçuktan fazlası yok. Ama yanına Lass gibi bir oyuncu alınırsa adamlar çok iyi kadro kurmuş olacaklar.

"Bi Mehmet Topal gibi adam olamadin Arda.Helal Olsun sana Mehmet,sen bizim gururumusun".

Ben acikcasi böyle olacagini biliyordum.

Millet Arda´ya bi kac arkadaslari Fenerli diye Fenerli muamelesi yapti.Ama Arda ve Topal arasindaki fark,Arda´nin kana yakin olmasi.Aklindan ne gecerse onu söyler.Hem forma´nin lesh ve gay rengine küfür eder,ama isterse oyunclarin sözde ve olay cikarir.

Mehmet Topal sinsi biri.Bizde oynarken illa Avrupaya gitcem diye tutturdu,bonservisin 500.000 kendi cebinden cikardi ve simdik Valencia´da is yapamadi diye direk para yolunu tuttu ve Fenere bizden gittigi rakam gitti.

Ama benim yazilarimi bilenler Topal´in kalitesinden ne düsündügümü biliyorlar.

Bildigin vasat oyuncu.Top kullanma yönü 0.Dar alanda top saklama 0.Pres altinda olumlu isler 0.

Mücadele gücü,ikili mücadelerde uzun bacaklarin avantaji ve sert sutlari + diye yazabiliriz.

Emre B. Topal´dan cok net daha iyi.

Fenerbahçe'ye gittiği için ona laf atma hakkımız yok. Ama gitmemeliydi,büyük hata etti.

Hiç umrumda değil lan. Mehmet kim ki? Alt yapıdan mı çıkma? Kaç sezon bizde top oynadı, 1 senesi gayet iyiydi sadece, diğer seneler sadece derbiden derbiye çıkıp ''alex'i tut'' görevi verildi. Sadece merak ettiğim bize teşekkür edip etmeyeceği. Bu zamana kadar gayet delikanlı bi kimlik sergilemişti aslında, bakalım ne diyecek. Hep fenerliydim triplerine girecek mi.

GS kariyeri boyunca bir kere çalım attığını, bırak çalım atmayı, yeltendiğini bile görmedim. Ve bu adam orta saha oyuncusu lanj.

Oynadığı mevki itibariyle çalım atmaya yeltenmesi mallık olurdu

Geri
Üst Alt