Cevap: #14 Mehmet Topal | Örümcek

profesyonel sporcu sonuçta cem yılmazın lafı geldi aklıma " yani işin .."

Melo ile mevki olarak arasında çok fark yok. Ama Melonun ileri çıkışlardaki sağından atıp solundan geçmeleri çok pozisyona soktu bizi. KAPAKKKKKKKKKKKKK!

Melo daha serbestti Selçuk 'un da sayesinde + Melo TR ligi için çok üst düzey ama Mehmet T. yeterli ve 4 'lü defansın ortasında 5. defans gibi oynuyor nerdeyse

Melo daha serbestti Selçuk 'un da sayesinde + Melo TR ligi için çok üst düzey ama Mehmet T. yeterli ve 4 'lü defansın ortasında 5. defans gibi oynuyor nerdeyse

Melo daha serbestti ama Selçuk'a göre daha defansif görev yaptı koca sezon. Defansif olarak görev yaptığı halde ileri çıkışlarda çok faydalı oldu ki gol/asist sayısına bakarsak anlarız karşim. Sen koca sezon şafak saydığın için bunları görmemiş olabilirsin. Daha önce konuşulmuştu ama yine söylemek lazım Topal'ın suçu yok alt yapı hocalarının suçu var. Direk stoper olarak yetiştirselermiş iş çıkarmış belki.

Mehmet Topla 4-4-2 oyuncusu değil bakmayın biz de şampiyonluk yaşadığına Barış oynuyordu o zaman.

Mehmet 4-3-3 oyuncusu resmen ve o bölgede türk olarak en iyi adamlardan biri.

Lan kariyer yapıcam kariyer yapıcam diye Emenike kovalar gibi Avrupaya kaçtı şimdi parayı görünce geri dönüyor yine:ka21: Beş para etmezsin memet. Seni hiç sevmedim sütoğlan.

Oynadığı mevki itibariyle çalım atmaya yeltenmesi mallık olurdu

kusura bakma ama ağır zıçmışsın AKKÜLAH kardes. Emre B, C.Baroni, Melo bunlar da orta saha fekat GEREKTİĞİNDE gayet de 1e1'leri mevcud. Topal 3. stoper falan olayını da geç pls.

Lan kariyer yapıcam kariyer yapıcam diye Emenike kovalar gibi Avrupaya kaçtı şimdi parayı görünce geri dönüyor yine:ka21: Beş para etmezsin memet. Seni hiç sevmedim sütoğlan.

Şu dakikadan sonra kanım ısınmaya başladı.

kusura bakma ama ağır zıçmışsın AKKÜLAH kardes. Emre B, C.Baroni, Melo bunlar da orta saha fekat GEREKTİĞİNDE gayet de 1e1'leri mevcud. Topal 3. stoper falan olayını da geç pls.

La renkdaş Aurelio gibi yazdım kesiciliği çok iyi Emre B. çift taraflı Baroni de ligin 2. yarısı öyle gitti

bende diyordum son zamanlarda milli takımda neden oynuyor.

adam valencia da oynarken yerine selçuk şahini oynatıyorlardı.

çok kaşarsın fenerbahçe.

Paraya tamah edip etini satanlar grubundan bir oyuncu .Kazmaydi ama adamdi ama simdi adamda degil.Adisin Mehmet Topal.

şanlı Galatasaray tarihinde bu adamın yeri varsa benim gözümde Galatasarayın şanı yoktur

Cevap: #14 Mehmet Topal | Türk Örümcek

Aslında bakınca kazımın fenerden bize gelmesi gibi bişey. Mehmeti yollarken iyi sattık iyi ki gitti filan diyoduk. Şimdi fenere gitti diye üzülmenin manası yok. Gönül isterdi ki adam gibi bir takım seçsin, ama parayı tercih etmiş. Arenaya çıkacak yüz bulsun kendine.

Yolu açık olsun.

Ne gerek var bişey yazmaya? Bu adam bizim alt yapımızdan mı? Değil. Ölümüne Galatasaraylı mı? Değil. Galatasaray'dan mı gitti Fener'e? Yoo. E ozaman neyin tantanası bu? Servet bize nasıl geldiyse, Revivo bize nasıl geldiyse, CKR bize nasıl geldiyse bu adamın Fener'e gitmesi de gayet doğal bi durum. Saçma saçma laflar edip malzeme vermeyin ona buna..

Geri
Üst Alt