Cevap: #14 Mehmet Topal

Topal'ın ilacı Barıs'tır. Sarp-Barıs'ta oynamaz. Sarp'la oynayacak oyuncunun top tekniginin oldukca yuksek olması gerekir. Mustafa Sarp dar alanda oyun bozuculuk yapar, yani rakibi bozar. Barıs dar ve genis alanda aynı islevi yapar, ama Sarp kadar iyi yapamaz. Zira Barıs bir dinamo gibi gelir kademelere girer, defanstan top cıkarır, ileri gider kafa golu atar, sut ceker, asist yapar, gol pozisyonu yaratir, faul alir, kimi zaman adam bile gecer.

Linderoth yoksa, Topal-Baris ikilisini tek gecerim. Topal kotu degil, yanindaki oyuncular onu bozuyor. Onun ilaci Baris.

Barış'ı Topal ile yanyana oynatırsan zavallı Barış biter, futbol hayatı bile biter. Mehmet Topal bildiğimiz umursamaz Topal olmaya devam eder Barış'ta onun eksikliklerine hamallık yapar ama ilk hatasında afaroz edilir. Mehmet Topal'a, ne kadar hata yaparsa yapsın birşey olmaz. Çünkü Topal Galatasaray'ın dokunulamazlarındandır.

Dokunulmaz oldugu dogru, fakat isin teknik yönünü tam tersi düsünüyorum.

Topal'ın ilacı Barıs'tır, bu konuda ısrarlıyım.

O kadar dedik, bakin Baris'in takima girmesiyle birlikte Topal'da toparladi :)

O nasıl bir goldü beee.Hem de sol ayakla

masallah.. özlemistim ondan öyle bi gol :D

defansin önüne mehmet sart! .. Defans bari biraz dengeleniyor..

Vay vay Mehmet o ne goldu ya

hep soyluyorum Topal, kesinlikle GS ilk 11 oyuncusudur.

Yaklaşık bir yıldan beri rakip kaleye böyle yoklamalar yapıyor sonunda denk getirdi

garibim.

Tek kelimeyle mükemmeldi.Özlediğimiz Topal geldi işte.

Sonunda gerçek Mehmet Topal dönüyor. Hele tam toparlandı mı, önliberoyu kimseye kaptırmaz. Aslanım benim.

Umarız atmış olduğu bu klas gol, son zamanlarda düşen performansını düzeltir ve kendine getirir.

Gol bir yana, oyunuyla da geri döndü Mehmet Topal.

İlk başta orta açtı sandım :D

Eski haline yavaş yavaş dönüyor. Sezon başlarında nedense pek iyi oynamıyor Mehmet, geç açılıyor. Daha da iyi olacaktır...

Süper, jeneriklik bir goldü. Yılın golüne aday. Topal hayranları artık 5 yıl boyunca bu golü konuşur.

Eski haline yavaş yavaş dönüyor. Sezon başlarında nedense pek iyi oynamıyor Mehmet, geç açılıyor. Daha da iyi olacaktır...

112. sayfadaki 1118. mesajimi oku. Topal'in ilaci Baris'tir demekten dilimizde tuy kalmadi. Hade sende cik tesaduf de bazilari gibi. Baris antipatikligin varya.

112. sayfadaki 1118. mesajimi oku. Topal'in ilaci Baris'tir demekten dilimizde tuy kalmadi. Hade sende cik tesaduf de bazilari gibi. Baris antipatikligin varya.

Topal biraz sabit oynayamalı bence..Topal Ayhan Elano oynayınca Topal yalnız kalıyordu nereye koşacağını şaşırıyordu Barışla sarpın yanyana oynamasıyla rahatladı..

Artık dönen topları toplayan pozisyon alan oyun kuran bir topal var..

Topal biraz sabit oynayamalı bence..Topal Ayhan Elano oynayınca Topal yalnız kalıyordu nereye koşacağını şaşırıyordu Barışla sarpın yanyana oynamasıyla rahatladı..

Artık dönen topları toplayan pozisyon alan oyun kuran bir topal var..

Sarp'i gec. Topal-Sarp orta tandemi ile oldukca uzun bir sure eziyet cektik mac seyir ederken. Baris gercegini kabul edin artik. Bu cocuk topta kaybetse, daglara taslara sut da atsa mucadelesi ile takimi atesleyen, dinamizmi en ust seviyeye cikaran tek isim.

Baris-Linderoth-Elano

Elano-Topal-Linderoth

Baris-Topal-Linderoth

Baris-Elano-Topal

Bu kurgulardan her biri is yapar, ama Sarp-Topal OLMAZ. Ayhan'i saymiyorum bile.

Geri
Üst Alt