Cevap: #14 Mehmet Topal

mehmet ortasahanın vazgeçilmez adamıdır onun olduğu maçlarda nerdeyse pozisyon dahi vermiyoruz barısla süper ikililer valla

Golünü izleyebileceğimiz bi yer var mı arkadaslar bildiğiniz? :)

Harika bir goldü.umarım bu sende bir deneme sendromu yaratmaz.

Ne çaktı ya öle çatala Hagi gibi vurdu mübarek. Sol ayağı ile bi gün atacağı belliydi.

arkadaslar benmi öyle gördüm yoksa top giderken sag sol mu yapti havadayken

Gol dışında çok verimliydi,dikine ve basit oynadığı müddetçe çok verimli olur,bugün çok başarılıydı.

nasil atmis oyle ya aferin topal boyle iyi oyna iste sen bu takima lazimsin

yine yeniden diyorum demeye de devam edeceğim. topal avrupa'nın en iyi bikaç önliberosundan biridir. bükreş'de oynadığı futbola 10 üzerinden en az 9.5 vermeyenin futbol bilgisinden şüphe ederim. bütün ingiliz ve ispanyol kulüplerinin ağzının suları 2 senedir bu adam için boşuna mı akıyo? evet sakattı formsuz dönemleri oldu ama bu dönemlerde topal'ın kalitesini tartışan arkadaşlar umarım artık gerçeği görürler yavaş yavaş da olsa. ben bir önliberoyu izlerken hayatımda hiç bu kadar zevk almamıştım. teşekkürler topal şu erken gollerle sıkıcı hale gelen maçı bana sıkılmadan izlettirdiğin için. seni seviyoruz böyle devam et aynen böyle fazla değil. zaten bundan fazlasını bi insan evladı oynayamaz. :)

ben bir önliberoyu izlerken hayatımda hiç bu kadar zevk almamıştım. teşekkürler topal şu erken gollerle sıkıcı hale gelen maçı bana sıkılmadan izlettirdiğin için. seni seviyoruz böyle devam et aynen böyle fazla değil. zaten bundan fazlasını bi insan evladı oynayamaz. :)

Aynen katılıyorum, ben de büyük zevk aldım Topal'ın oyununu seyrederken, takımın en iyisiydi kuşkusuz.

Milliyet'ten:

------------------------------------------------------------------------

Maçın Adamı

Yok artık Mehmet!

Cim-Bom’da Teknik Direktör Rijkaard’dan formayı yeniden kapan Mehmet Topal, Dinamo Bükreş karşısında inanılması güç bir istatistiğe imza attı. Sahanın yıldızı olan milli futbolcu, maç boyunca tam 77 pas kullanırken, hiç hata yapmadı. Mehmet, rakiplerinden çaldığı toplardaki istatistiğiyle de parmak ısırttı. Sarı-kırmızılı futbolcu, toplamda 13 kez top kazanırken, hiç kaybetmedi.

Pas: 77

İsabetli pas: -

Top çalma: 13

Top kaybetme: -

Orta: -

İsabetli orta: -

Yaptığı faul: -

Yapılan faul: 2

Topla buluşma: 83

------------------------------------------------------------------------

Gerçekten her anlamda mükemmel oynadı. Tabi Dinamo'nun orta sahada fazla pres yapmaması Topal'ın işini kolaylaştırdı ama yine de çok çok iyi istatistikler.

İnşallah eski Topal döndü ve bir daha ayrılmaz.

Attığı gol süperdi. Onun dışında da çok güzel oynadı. Kontra topları, risksiz oyunu herşeyi harikaydı. Rakip berbattı gerçi ama topalı uzun süre sonra böyle görmek güzeldi.

Keşke hep böyle oynasan Mehmet.

Bu arada Arap spiker'in gol sonrası tepkisi görülmeye değerdi :)

Maç boyunca 0 top kaybıyla oynayan Dünya'da oyuncu yok :D

eski topal geri döndü.attığı gol inanılmaz.valla topaldan öyle bi gol beklemiyodum açıkçası.devamını bekleriz

Geri
Üst Alt