Cevap: #14 Mehmet Topal

Topalin rakip ceza sahasinin oralarda önü bos kalinca he zaman vurmaaaa diye bagiriyorum ama beni duymuyo sesim gitmiyo galiba beni dinlemiyo hemen vuruyo ve top cok farkla auta cikiyo:)

Önceden daha çok şut çekiyordu ama bu sene pek denemiyor.

Eskiden şutları daha isabetliydi..Sanırım sabriyle oda arkadaşı oldu.. :D

Daha Öncede yazmıştım ya şut çalışşsın yada Toplara vurmasın bidaha

2 Senedir Kimse Öğretmiyormu Bu adama Şut çekmesini

Gerçi Sabri Yıllardan beri Öğrenemiyor Onu Düşününce Topalın Daha baya Zamanı var :)

Sabrinin sutlari daglara taslara, topalin sutlari ise yerin dibin yariliyor.

o mesafelerden sert vursa bilene o top yavasliyor. ceza sahasinin yakinindan vursa bide.;)

şutu denemesine değil de yediğimiz golden önce yaptığı hataya taktım hala ben. o bölgede öyle pası düşünmemesi lazımdı...

Kendini biraz toparlaması gerekiyor son bikaç maçtır eskisi gibi değil.

topu çok zor ayagina aliyor; ayak bilekleri iyi degil çok daginik oynuyor geçen sene muthis oynuyordu

Sabriyle takılan yanıyor zaten :D iyi çocuk Sabri'de ama futbolda iyi niyetli olmak yetmiyor malesef!

Ben şiddetle antreman programında bir bozukluk olduğunu savunuyorum. Sakatlıkların bu yüzden olduğu %90 ama gecen sene bu kadar şut çeken oyuncular artık çekmiyor çekse bile hiçbiri kaleyi tutmuyor. Yada çok çalışıyorlar şut çekecek derman kalmıyor:)

Mehmet Topal anadoludan gelipte bu kadar kısa sürede büyük takıma ayak uydurdu ya,kendini geliştirdi ya helal olsun.

Geri
Üst Alt