Cevap: #14 Mehmet Topal

Müthiş bir adam olduğunu gördük. Elano biraz top almaya falan gelseydi keşke de, Mehmet Topal oyun kurucu gibi oynamasaydı. Defansif olarak hayran kaldım kendisine. 1-2 maç daha oynasın, tam olacak.

Eski Mehmeti gördügüme sevindim iyiydi o zemine ragmen

Bu haliyle İngiltere'de her takımda oynar Mehmet.

Defansif olarak çok güzel oynadı. Eski performanslarında olduğu gibi. Top kaptı, Uğur yüzünden sık sık boşalan sağbekin kademesine girdi. defansif olarak çok iyi ama ofans içinse aynı şey söylenemez. O yüzden Mehmet top aldığı zaman uzun top yerine daima yakınındaki adama kısa pas yapmalı. Bu kadar basit. Kimse ondan gol yada asist beklemiyor. Onun görevini defans zaten.

Defansif olarak çok güzel oynadı. Eski performanslarında olduğu gibi. Top kaptı, Uğur yüzünden sık sık boşalan sağbekin kademesine girdi. defansif olarak çok iyi ama ofans içinse aynı şey söylenemez. O yüzden Mehmet top aldığı zaman uzun top yerine daima yakınındaki adama kısa pas yapmalı. Bu kadar basit. Kimse ondan gol yada asist beklemiyor. Onun görevini defans zaten.

Tamam da demarke vaziyette bir tek Mustafa Sarp oluyor. Ona atılan top da, kendisine geri dönüyor. Uzun top denemek zorunda kalıyor Mehmet de.

Ayrıca, 4-3-3 ön liberosu zaten defansif olarak oynar takımda. Xavi, Iniesta varken kimse her seferinde Toure veya Busquets'e oyun kurdurtmaz. Barcelona ağır bir örnek oldu. Porto mesela Meireles ve Belluschi'yle oyunu kurar, Fernando'yla değil. Geçen sezon daha barizdi bu, Lucho Gonzales varken. Elano'nun işini, Mustafa-Mehmet ikilisi paylaşmak zorunda kaldı.

masallah diyorum! bu sezon bence en iyi macini oynadi uzun zamandir bu kadar etkili hem defansif anlamda hem ofansif anlamda oynadigini görmemistim, top saklayisi süper paslarida fena degildi bugün!

Tamam da demarke vaziyette bir tek Mustafa Sarp oluyor. Ona atılan top da, kendisine geri dönüyor. Uzun top denemek zorunda kalıyor Mehmet de.

Ayrıca, 4-3-3 ön liberosu zaten defansif olarak oynar takımda. Xavi, Iniesta varken kimse her seferinde Toure veya Busquets'e oyun kurdurtmaz. Barcelona ağır bir örnek oldu. Porto mesela Meireles ve Belluschi'yle oyunu kurar, Fernando'yla değil. Geçen sezon daha barizdi bu, Lucho Gonzales varken. Elano'nun işini, Mustafa-Mehmet ikilisi paylaşmak zorunda kaldı.

Çünkü Elano ileri uçta olduğu için. Normal bir zamanda Elano zaten ortasahada oynayacağı için böyle bir oyun kurma problemimiz olmayacak. Bu yüzden zaten Sarp, Topal oyun kuramadığı için Neill topla kendi ileri çıktı kaç kere.

Ilk yari begenmedim hic, buzda dans gibi oynuyordu, saga veya sola donerken dengesi bozuluyor, dusecek gibi oluyor. Bir kac top kaybi yapti hem de. Mustafa da o da iyi degillerdi ilk yari. Zaten Kayseri orta sahayi hallac gibi gecti. Sonra ikinci yari toparladi. Zaten Emre Gungor, Mehmet Topal bu takima uyum sagladigi an mac basina 1 gol az yeriz, iddia ediyorum

İlk anlarda çok kötüydü. Sonra toparladı. Umarım 2. yarıda ki oyununu bütün sezona yayabilir.

Ilk yari begenmedim hic, buzda dans gibi oynuyordu, saga veya sola donerken dengesi bozuluyor, dusecek gibi oluyor. Bir kac top kaybi yapti hem de. Mustafa da o da iyi degillerdi ilk yari. Zaten Kayseri orta sahayi hallac gibi gecti. Sonra ikinci yari toparladi. Zaten Emre Gungor, Mehmet Topal bu takima uyum sagladigi an mac basina 1 gol az yeriz, iddia ediyorum

abi sen hangi maci izledin senin yorumlarina gülüyorum

Kendine güvenmesi lazım.Top ile ileri çıkıp kaleyi yoklaması lazım.

bugün mükemmeldi.Bakın bugün mehmet ilk 11 de oynamasaydı ve biz sarp-elano-ayhan(barış) orta sahasıyla oynasaydık inanın oyun falan kuramazdık.Mehmet çok soğukkanlı oynuyor.

Kadroda mehmet topalın yerine oynayacak birini göremiyorum(elano böyle pasif oynamaya devam ederse).Sarp oyun falan kuramaz.Ayhan zaten son dönemlerinde.Barış hayatta olmaz.

Orta sahayı toparladı bugün. Umarım istikrar sağlar.

Çok iyi devam ederken Rijkaard neden çıkardı anlamadım ?

Geri
Üst Alt