Cevap: #14 Mehmet Topal

abi sen hangi maci izledin senin yorumlarina gülüyorum

Arkanda ayna varsa arkani dondugun taktirde daha iyi gulersin bence, benim yorumumda birsey yok, Topal ilk yari vasat, ikinci yari iyiydi bunu maci izleyen herkesin gormesi gerekir.

Çok iyi devam ederken Rijkaard neden çıkardı anlamadım ?

sakatlıktan yeni çıktı.Ve yoruldu.İlerki maçlarda mehmet kilit oyuncumuz olacaktır.Defans ve orta saha arasındaki köprü görevini üstleniyor.Ne elanoya ne sarpa nede başkasına bu oyuncuya güvendiğim kadar güvenmiyorum.

Bugünkü Mehmet Topal'ın 4 pası hariç takıma hiçbir katkısı olmadı..Ne top çaldı,ne oyun kurdu,Ne de top ''kaptırmadı''... İnşallah sakatlıktan yeni çıktı o yüzden formsuz muhabbeti doğrudur.

Takımın en iyilerindendi.Bu takımın orta sahasında her zaman oynar Mehmet.Form tuttukça çok daha iyi olacak.

Mehmet'in bu günkü futbolunu nasıl beğendiniz anlamıyorum.

Topu alıp kendi etrafında dönüyor sonuç kaptırıyor.

Dibindeki adama hızlı,uzaktakine yavaş pas atıyor sonuç kaptırıyor.

Orta sahayı biraz geçip sola ara pası düşüncesinde bulunuyor sağa çok tuhaf şekilde kaldırıyor sonuç kaptırıyor.

Ceza sahasına girecek olan adama müdahale ediyor,Topa etmesi gerekirken sonuç tehlikeli nokta frikik,2 cm ilerisi penaltı.

Bu oyun beğenildiyse ... Bişi demiyorum.

topal beni fitik ediyor ya bi onlibero bu kadar citkirildim oynar mi paslarini gectim o zaten bi facia da adam biraz sert oynar üflesen düsecek vaziyette topal

bugün mükemmeldi.. ağzım açık izledim.. beğenmeyenlere inanamıyorum.. kesinlikle defansif ağırlıklı oyuncular arasında 1 numaradır mehmet topal.. top kaptı , kaptığı topları dağıttı. tüm toplar ondan geçti..

Topal iyi hoş fakat topu bu kadar çok dürtmese,seri paslaşabilse.

Abicim bu adam olmayınca yol geçen hanı oluyor orta saha bu kadar basit.

Siz ne bekliyorsunuz bu adam dan.

Adam ön libero görevini gayet yerine getiriyor.

Önünde oynayan Sarp ve Elano top almaktan kaçıyor.Asıl top dağıtacak adam Elano ama kaçak dövüşüyor adam.

Abicim bu adam olmayınca yol geçen hanı oluyor orta saha bu kadar basit.

Siz ne bekliyorsunuz bu adam dan.

Adam ön libero görevini gayet yerine getiriyor.

Önünde oynayan Sarp ve Elano top almaktan kaçıyor.Asıl top dağıtacak adam Elano ama kaçak dövüşüyor adam.

Sarp mı kaçıyor,Elano'nun defansif anlayışını hiç bir zaman beğenmedim zaten gereksiz top kayıpları yapıyor,fakat Mustafa Sarp bu takımın cengaveridir unutma.

Sakatlıktan sonra böyle iyi oynayacağını beklemiyordum.Helal olsun sana

zemin bozuk olmasa biraz daha göze hoş gelicekti sanırım

bu maçta bu adamı beğenmeyenler acaba maç özetimi izledi.Adam orta sahayı toparladı.Oyun kurdu.Gayet iyiydi.

Mehmet'in bu günkü futbolunu nasıl beğendiniz anlamıyorum.

Topu alıp kendi etrafında dönüyor sonuç kaptırıyor.

Dibindeki adama hızlı,uzaktakine yavaş pas atıyor sonuç kaptırıyor.

Orta sahayı biraz geçip sola ara pası düşüncesinde bulunuyor sağa çok tuhaf şekilde kaldırıyor sonuç kaptırıyor.

Ceza sahasına girecek olan adama müdahale ediyor,Topa etmesi gerekirken sonuç tehlikeli nokta frikik,2 cm ilerisi penaltı.

Bu oyun beğenildiyse ... Bişi demiyorum.

Aynen katılıyorum...

Uzun zamandan beri ilk defa bu kadar beğendim. Büyük bir toparlanma var bence Mehmette. Aynen böyle.

Geri
Üst Alt