Cevap: #14 Mehmet Topal

bence gayet iyiydi fakat,

ligmaçında mustafa ile ikisi beraber oynatılmasına anlam veremiyorum

Maçın başlarında konsantrasyon eksikliği yaşadı.(Tabi bunda zeminin kötü olması da etkendi) Ama bu durumu kısa sürede atlatarak, iyi oyun sergiledi.

mükemmeldi son zamanlardaki en iyi oyununu oynadı bravo topal...

O saha da değil örümcek köstebek ol gene fayda vermez.

Çok rezildi saha tarla gibiydi topa vur zemin kalkıyordu.

Maça çok kötü başladı ama kendini toparladı sonra maçın en iyilerinden biriydi .

Mehmet'e bu Ankaraspor arası iyi gelecektir.Fizik olarakta toparlanır.Beşiktaş maçında çok lazım olacak,çok zor maç olacak.

Mehmet'e bu Ankaraspor arası iyi gelecektir.Fizik olarakta toparlanır.Beşiktaş maçında çok lazım olacak,çok zor maç olacak.

İnönü deplasmanında geçen seneki şoku yaşatmaz bize inşallah :) Çok şanssızdı o gün.

O maçta gayet güzel oynamıştık. Sadece hedefsizlikten kaybetmiştik.

Kayseri maçının ikinci yarısında çok iyi oynadı bence hatta takımın en iyisiydi. Hep yapmasını istediğimiz şeyleri(yaptıklarının yanında daha iyi yapmasını beklediğimiz şeyleri, eksik yaptıkları) yaptı topu hep ileri ve çok çabuk oynadı, ayağından çok çabuk çıkardı.

elbette bildiğimiz,istediğimiz mehmet değil henüz.ama toparlanma sürecinde gibi,ben öyle umuyorum birazda...şu halde bile orta sahaya ilk yazılacak isim kendisi...elano nun bile maçtan maça belli bir standardı yok...elano dan verim alabilmek için de mehmet şart hatta...mustafa-mehmet birlikte olmuyor gibi bir görüşün sahipleri mustafa yı tercih ediyor,asla katılmam...mustafa değil GS,antalya-manisa için bile çok iyi bir önlibero olamaz,diğer seçenekler yeteneksiz barış,formsuz ayhan olduğu için 2 yönlü orta saha-sol iç gibi oynama şansı buluyor o kadar...çok farklı kaynaklardan kötü yaşadığına dair-doğruluğuna kanaat ettiğim- haber ve yorumlar vardı,inşallah aklını başına alır da bizi hayal kırıklığına uğratmaz mehmet...

Formunu yükseltmeye başladın Spider Topal,hocam lütfen seri oyna ya,topu 50 kere dürtme tık tık oyna,tam bir görev adamısın işini iyi yapıyorsun ama el freni olma başka da kötü yanın yok zaten.

Çok iti top oynadı. Faul yapmadan topu alabilen takımdaki nadir futbolculardan. Sezgileri çok yüksek. Arkayı çok iyi toparladı. Oyunun yönünü değiştirmelr; bir iki pas hatası iyi top oynadı. Önünde sürekli top alan biri olunca daha da iyi olur. Elano'nun yanına biri şart.

Çok beğeniyorum. Orta sahaya Elano ile yazılması gereken ilk isim.

Yavaş yavaş topluyor ama futbolu hakkında ne düşüneceğimi bilemiyorum çok istikrarsız

Sarp ve Barış'tan sonra gözüme çok iyi göründü.Defansa inanılmaz yardım ediyor ortasahayı çok rahatlatıyor.

Geri
Üst Alt