Cevap: #14 Mehmet Topal

En iyi orta sahamız. Bugünkü maçta çok beğendim. Her yere koşmaya çalıştı.

Herkes beğenmiş ama bence dolduramadı oynadığı bölgeyi. Vasattı bu gece Sarp gibi.

aslanımsın olum be seni çoık seviyorum hiç bir büyük maçta kötü oynamıyor bu adamın yanına sarp değilde ayhan oynasa fena olmazdı sanıyorsam

İyi oynadı bugün ters topları isabetliydi,adamı geçirmedi daha ne yapmasını bekliyorsunuz 40 metreden şut çekmesini mi? Aslında şut çekmesini bekleyebilirdik ama pek yapmıyor onu da artık.

2 pas yapamadan maçı bitirdik. Orta üçlüye baktığımızda en iyi, en istekli Elano oynamış. Orta alanda pas yapmalarına izin vermişiz ama sonuç olarak Mehmet Topal iyi oynamış. 1-0 bitseydi hadi güle güle denirdi Mehmet Topal 'a.

Arda, Keita, Neill ve Elano dışında iyi oynayan yoktu bu maçta.

kaç kere söyledim ulan bağla şu ayakkabının bağcıkları sürekli basıyosun top oynarken düşecek gibi oynuyosun bağla o bağcıkları

topal nasıl iyi oynamış biz başka maçamı baktık allah aşkına...bu takımda sabri arda caner h.balta harici elle tutulur türk topçusu yok..

Çok geride durdu çok yaslandı ama görevini yaptı işte.

Bizde yok komple bir orta saha. Mehmet Topal defansif olarak iyi ama hücuma katkısı yok ama genede görevini yapıyor.

bence hiçte iyi değildi inanılmaz kaçak oynadı defans top çıkartmaya çalışırken sürekli bi madridli oyuncunun arkasında bekleyerek bana dokunmayan yılan bin yaşasın şeklinde oyun oynadı. zaten bugün takımda özellikle oyunun başlarında oyuncularımızda panik vardı pres yapmaya sorumluluk almaya korkuyolardı sanırım madridin barça galibiyeti olumsuz etkilemiş.

Oyunu sogutan, capraz toplar atan Topal'dan eser yok. Tek bir ara pasi vardi, o da ofsayt oldu. Gereksiz yere topla zaman geciriyo. Cekirge 3 kez ziplar, papaz her zaman pilav yemez. Dun Caner'in basina gelen yarin Topal'in basina gelir. Hizli dusunup, ayaklarina hizli komut vermesi gerek.

Mehmet de görevini yaptı toplara iyi bastı alanı iyi daralttı pas yapamadık belki m.sarp topal yüzünden ama topal iyiydi

Sarp ile Topal çok düz oyuncular.Beraber oynacaklarını sanmıyorum.

Ayrıca Topal 'ın yanlış yerde oynatıldığını düşünüyorum.Ya önliberö ya da stoper oynuyor.Bu adam harcanmaz inşallah.

Sarp ile Topal çok düz oyuncular.Beraber oynacaklarını sanmıyorum.

Ayrıca Topal 'ın yanlış yerde oynatıldığını düşünüyorum.Ya önliberö ya da stoper oynuyor.Bu adam harcanmaz inşallah.
,

Forvet mi oynayacak adam.. :D

----TOPAL-----

--- -----------

4-3-3 orta sahasına tam anlamıyla uyan tek adam elimizdeki diyebilirim şimdi dersiniz teknik olusun bilmem ne felan ama bu işin kaymağı olur.. :)

O bölge için gerekli özelliklere sahip..Özellikle bacaklarının uzun olmasyla..

Geri
Üst Alt