Cevap: #14 Mehmet Topal

Takım defansı ileri çıkmasa ileri çıkacağı yok zaten,golde hatası vardı o topu uzaklaştırmalıydı,onun dışında hep aynı şeyleri yazıyorum çok topu dürtüyorsun,iyi bir kesici ama iyi bir top dağıtıcı değil.

Takım defansı ileri çıkmasa ileri çıkacağı yok zaten,golde hatası vardı o topu uzaklaştırmalıydı,onun dışında hep aynı şeyleri yazıyorum çok topu dürtüyorsun,iyi bir kesici ama iyi bir top dağıtıcı değil.

Bunları söyleyip birde sarpı savunuyorsun ya Sinan birşey demiyeceğim.

Bugün defansif olarak yine iyiydi, bunun yanında ofansif yönde daha etkili oldu. Daha fazla çalım ve pas yaptı ileriye doğru. Ayrıca Sabri ve Caner'in hücuma daha fazla katıldığı için Neill Servetle beraber 3. defansif oyuncumuzdu. Kademeleride iyi müdaheleleride.

Bunları söyleyip birde sarpı savunuyorsun ya Sinan birşey demiyeceğim.

Mustafa Sarp pas anlamında ve etrafı görme anlamında daha hızlı bu benim gördüğüm,işte hocam herkesin bir futbol görüşü var,ben böyle düşünüyorum ve bana Mehmet Topal tek yönlü bir adam olarak geliyor,öyle mi olması lazım diyorsun bence öyle olmasına gerek yok,Sarp bu sene kaç gol atmış? O formayı yakıştıramadığımız Sarp,tamam Mehmet Topal'ın ne kadar iyi kesici olduğunu bende biliyorum fakat geriye gömülen ön liberoya tahammül edemiyorum.Taktik gereğiyse tam bir komedi,zaten rakip sana ailecek yüklenmiyor ki 3 kişiyi 4 adamla durduramıyorsan zaten Galatasaray formasını giyme,zaten topu fişek gibi sağa sola atsa Galatasaray'da işi yok Mehmet Topal'ın.Sarp'ın sevdiğim yönü nedir açıklayayım,topu ayağına aldığında büyük ihtimalde ileri oynadığı için,ve verkaça girip rakip karnını yardığı için,kargaşa futbolu olarak adlandırabilirsin ama rakibi hem bozup hem takımı oynattığı için formda bir Sarp için yazıyorum bunları,tabi mevkisi gereği Mehmet daha geride oynamalıdır bunun farkındayım fakat bu işi abarttığını düşünüyorum,yani orta sahaya hükmedeceksin değil mi? Evet,ama bakıyorsun Elano ve Mustafa eksik kalıyor o anlamda,bunu iyi ayarlamalı yeri geldiğinde ileri çıkıp şutlarda atmalı,benim fikirlerim bunlar.

Kasımpaşadan yediğimiz golde; hatalı birr isim arayacaksak o da sabri değil topaldır.. Panik yapıp topu uzaklaştıramadı adamın ayağına attı

takımdaki en alternatifsiz oyuncumuz...onun yaptığı işi yapacak başka adam yok...ah topal-elanoyu tamamlayacak komple bir orta saha oyuncumuz (ernst gibi misal) olsa her şey çok daha kolay olurdu...o da seneye inşaallah.

kim ne derse desin topal bağcıklarını bağladıktan sonra onun yerini şu takımda hatta türkiyede kimse dolduramaz

bence bugün cok iyi oynadi, ofansa biraz daha fazla yardim etti iyi toplar kazandi

Çok iyi oynadı dün.Ben çok beğendim açıkçası.Hiç pas hatası yapmadı neredeyse.Böyle devam eder inşallah.

panik yapiyor bosuna, top uzaklastirayim derkende sacma sapan hareketler yapip zarar veriyor golde onun ve servetin sucu buyuktu

Dün beğenmedim ben özellikle 2. yarı çok fazla geride kaldı..

Yediğimiz golü izlesene bir daha pas hatası yapmadı mı?

Gözümden kaçmış demekki dostum.:)Ben beğendim yine de dünki performansını.Bir pas hatası yüzünden yaptığı olumlu işleri hiç yapmamış gibi yorum yazamam.

Gözümden kaçmış demekki dostum.:)Ben beğendim yine de dünki performansını.Bir pas hatası yüzünden yaptığı olumlu işleri hiç yapmamış gibi yorum yazamam.

İstediği kadar iyi oynasın Galatasaray oyuncusu o pozisyonda o hatayı yapamaz,orada top mu ıskanalanır ya.

Son maclarda cok iyi oynuyor seri oynamayada basladı elanodan kapmıs bişeyler uzun toplarıda iyi ama cok savunmacıların arasına giriyor onun yerine ofansa biraz daha cıksa daha etkili olur

Geri
Üst Alt