Cevap: #14 Mehmet Topal

Mükemmel bir ön libero Mehmet Topal. Çok da iyi oynuyor. Ön libero özellikleriyle Mehmet'i beğenmeyenlere gerçekten şaşırıyorum. Geride kalması da gayet doğal. O da gitseydi çok zor durumlara düşerdik.

Mükemmel bir ön libero Mehmet Topal. Çok da iyi oynuyor. Ön libero özellikleriyle Mehmet'i beğenmeyenlere gerçekten şaşırıyorum. Geride kalması da gayet doğal. O da gitseydi çok zor durumlara düşerdik.

Geri derken stoperlerina rasına fazla girdi..Atletico maçlarında oldukça beğenmiştim ama dün bence kötüydü.

mehmet'i hep beğeniyorum ve dün de beğendim.. (futbolunu :p ) bence gayet iyi oynuyor..

Dün hayran oldum. Belki en güzel oyununu oynadı. Hep dikine gitmeye çalıştı ve hep dikine oynamak için çabaladı. Böyle oynasın canımı yesin.

Kötü futbol oynadığımız zamanların baş aktörlerinden...İlk geldiğinde çok umutluydum,malesef hayal kırıklılığı oldu.Her maçda tartışmanın anlamı yok.Mehmet Topaldan daha iyi oynayacak,mevkisinde ne yapması gerektiğini daha iyi bilecek oyuncu çok rahat bulunur ve bulunmalıdır.Mehmet Topalın şu haliyle Everton gibi takımlarda oynaması hayal..

Dün birkaç kere çalım da attı.Kesinlikle Sarp'tan daha formda ve daha zeki.

valla arkadaşlar mehmet topal için iyi oynuyor diyenlere şaşmamak elde değil...

aynı dediklerim ayhan içinde geçerlide ayhan artık bitmiş yaşı kaç olmuş... mehmet daha genç öğrenir herhlade 2. bir ayhan akman olmamayı...

kaleci oyun kuracak adam arıyor, defans topu ileri taşıyacak adam var mı diye bakınıyor... kim yapar bu işleri bir futbol takımında? dmc olanlar yani ayhan ve topal... en son maçta oynayan 2li bunlardı çünkü... vallaha ne ayhan ne topalın topla alakaları bile yok, arkalarını dönmüş gidiyolar ortasahaya...

zaten takımda oyun oynamasını bilen bir dmc yok... anca koşsun dursunlar... belki bir mehmet topal zekası vs ile diğerlerinden ayrılır ama çok da farklı değil ötekilerinden...

hiç kimseyi kötülemiyorum ama gerçeklerde bunlar...

neil ve servet pas atacak adam arıyolar ayhan ile mehmet efendi rakip sahada rakip ortasaha oyuncularının arasındalar... ne yapıyolarlar orada anlamak mümkün değil...

4-1-4-1 veya 4-1-3-2 dizilişinde defansın hemen önündeki adam rolü için yaratılmış ya da futbolcu olmuş sanki...elano nun yanısıra oyunu iki yönüyle oynayabilen emre b.-ernst gibi bir orta saha oyuncumuz da olsaydı mehmetin verimi çok farklı olurdu...sarp-barış-ayhan(bu yıl)ın yetersizliği mehmet-elanoya binen yükü artırıyor,seneye FR ın transferdeki ilk hedefi böyle bir oyuncu olacaktır diye umuyorum...

tek kelimeyle rezalet oynuyor

stioperden baska bisey degil, boyle gerilemeye devam etsin rakip atak yaparkenceza sahasina kadar, zerre anlamiyor futboldan

Şunu anladık ki Mehmetsiz olmuyor.Dörtlü bloğumuz çok rahatlıyor.Bekler hücuma rahat çıkıyor nun sayesinde.

Mehmet Topal harika bir ön liberodur. Avrupada oynama ihtimali olan yerli oyuncuların da başında gelir.

Vallaha ne düşünüyorsunuz bilmiyorum topu biraz daha hızlı çıkarırsa ayağından bana göre Barca'lık ManU'luk ön libero.

Barcelona oyunun tek yönünü oynayan ön liberoyu ne yapsın :D

Komik komik yorumlar yapmayın ya.Bir pas atacak defalarca dürtüyor,Galatasaray için önemli bir oyuncu bunun bende farkındayım ama olmasada olur benim gözümde daha iyi oyuncu gerekli o bölgeye.

Biri Mehmet Topal'a "futbolu" anlatsın o zaman...:rolleyes:

yavas yavas anlayacagini umut ediyoruz iste

anlamazsa da gider zaten

dikkatli izlerseniz bazi pozisyonlarda mac icinde ne kadar yanlis yerde durdugunu gorursunuz

ha bide anlamsiz yerlerde anlamsiz hareketlerle kendini sakatlamasida ayri bir konu

ayhan biraz oynasa topal forma goremez bence bu haliyle

insan bir kerede refakatcililk yapmadan rakibe basmazmi

orta sahada rakibin yaninda gorursunuz, 4 sn sonra ceza sahasi onunde gene rakibin yaninda

e kardesim bir hamle yapsana 30 metre var orda refakat etmisin:)

atletico macinda yedigimiz gollere bir daha bakin 10 sn oncesinden

yavas yavas anlayacagini umut ediyoruz iste

anlamazsa da gider zaten

dikkatli izlerseniz bazi pozisyonlarda mac icinde ne kadar yanlis yerde durdugunu gorursunuz

ha bide anlamsiz yerlerde anlamsiz hareketlerle kendini sakatlamasida ayri bir konu

ayhan biraz oynasa topal forma goremez bence bu haliyle

insan bir kerede refakatcililk yapmadan rakibe basmazmi

orta sahada rakibin yaninda gorursunuz, 4 sn sonra ceza sahasi onunde gene rakibin yaninda

e kardesim bir hamle yapsana 30 metre var orda refakat etmisin:)

atletico macinda yedigimiz gollere bir daha bakin 10 sn oncesinden

Gölge presinde çok etkili :)

Daha yeni 24 üne girecek bu adam.Elimizdeki değerlerin kıymetini bilelim.

Geri
Üst Alt