Cevap: #14 Mehmet Topal

Ben 2 senedir bir tek iyi oynadğı günü Kocaeli maçı olduğunu hatırlıyorum onda da 5 yemiştik.

Çanakkale Dardanel de oynar ancak.

İşi gücü falan bıraksın 1 yıl boyunca günde 6 saat durmadan pas çalışsın bu adam,başka türlü düzeleceği yok.Yani baskı yersin telaştan pas hatası yaparsın, anlarım.Ama yanında kimse yokken bile pas hatası yapmayı başarıyor, gerçekten bravo.

ayagin yamuksa ne yapacaksin?? Var mi Xavi gibi,hadi gectim..var mi BUsquets gibi temiz bir ayak ici bizim türk topcularda. Topal en güzel örnek. ne ayak dönüyor, ne bilek. kaleci gibi top teknigi var. ne yaparsin böyle oyunculari?? valla sezon sonunda anlassinlar Mehmet Aurelio ile. 3 yillik anlasma yapsinlar. o adamin ölüsü bizim Topal a 10 la carpip yirmiye bölmesze adam degilim. gececeksin bu ayaklari. Topalmis, Baltaymis, Servetmis. Bunlar topcu filan degil. bunlarla büyük hedeflere varamaszin. 2x2 daha 4. Yönetim bunlari görüyordur umarim. Seneye bu üclüyü. arti olarak Ayhan gibi futbol katillerini bu takimda görmek istemiyorum.

ayagin yamuksa ne yapacaksin?? Var mi Xavi gibi,hadi gectim..var mi BUsquets gibi temiz bir ayak ici bizim türk topcularda. Topal en güzel örnek. ne ayak dönüyor, ne bilek. kaleci gibi top teknigi var. ne yaparsin böyle oyunculari?? valla sezon sonunda anlassinlar Mehmet Aurelio ile. 3 yillik anlasma yapsinlar. o adamin ölüsü bizim Topal a 10 la carpip yirmiye bölmesze adam degilim. gececeksin bu ayaklari. Topalmis, Baltaymis, Servetmis. Bunlar topcu filan degil. bunlarla büyük hedeflere varamaszin. 2x2 daha 4. Yönetim bunlari görüyordur umarim. Seneye bu üclüyü. arti olarak Ayhan gibi futbol katillerini bu takimda görmek istemiyorum.

Ben asla böyle dile getirmem. Ama söylediklerin harfiyen doğru. Başımızda Rijkaard varsa, amacımız güzel futbolsa bu isimler ile yollar ayrılmalı. Çok radikal bir karar olur ama doğrusu ve mantıklısıda bu olur.

Leo'nun pas teknigi bu adamdan daha yüksek. :o

severim mehmet topal'ı.. 10 sayfa önceki yazılarda son 1-2 maçtır takımı çok iyi yönettiğini vurgulamış herkes bunu da hatırlatırım.. yaptığı 1-2 hata önlenemedi ve sonucu pahalı oldu o kadar.. 2-3 hafta yedek bekler akıllanır..

Bu seneki performansına laf edenleri anlıyorum ve hak veriyorum ancak bu adam geldiğinden beri bu takımda nasıl oynar diye düşünüyorum diyenleri çözemiyorum.2 sene önce tapıyordunuz bu adamlara.

heyt be ne şut çekti ama.evertonun topal için bize verdiği 7 milyon doları nasıl kabul etmediğimize halen içim yanıyor.kapasite bu suçlamamak gerekiyor

Ayhan Topal ve Barış'ı daha fazla tasıyamayız agır geliyorlar bize.

Aslında top tekniği bu kadar kötü değildi ne oldu bilmiyorum ama

topla yeni yetmeler gibi oynuyor. Toplara çok iyi vuruyordu 2.yarı o pozisyonu gol yapmalıydı

yenilginin tek sorumlusu mehmet değil .

çocukta manyak değil. Kendi sahasında topu o kadar bekletsin

ancak takımın ileri uçta ve ortadaki elemanları pozisyon almayınca bu da ileriye şişirmiyor , çünkü rijkaard en son çare olarak top şişirmeye izin veriyor mehmetinde yapacağı çok fazla şey kalmıyor

Futbolu bırakma çağı gelmiş topçular gibi oynuyor.

Ah Topal Ah adam gibi bir tane önliberomuz vardi onuda artik kaybetmek üzereyiz..

mücadele istegin, vücudunu kullanman, top saklaman, top calman bunlar süper ama 100 de 100 konsantre olamiyorsun, cok hizli düsünemiyorsun, iyi pas yapamiyorsun ( her mac degil, bazi maclarda cok iyi pas yapiyor ama istikrarli bir sekilde degil), oyunu iyi okuyamiyorsun..

bunlarin gelistirsen sana git demiyecegim ama böyle oynamaya büyük ihtimal devam edecegin icin sezon sonu gönderilmen gerek!

Nedir bu panik mehmet topal galatasaraylı ilk maçına çıkıyo gibi paniksin her maçta.. Yeteneğin var eyvallah da bi psikolog şart sana

yavas yavas anlayacagini umut ediyoruz iste

anlamazsa da gider zaten

dikkatli izlerseniz bazi pozisyonlarda mac icinde ne kadar yanlis yerde durdugunu gorursunuz

ha bide anlamsiz yerlerde anlamsiz hareketlerle kendini sakatlamasida ayri bir konu

ayhan biraz oynasa topal forma goremez bence bu haliyle

insan bir kerede refakatcililk yapmadan rakibe basmazmi

orta sahada rakibin yaninda gorursunuz, 4 sn sonra ceza sahasi onunde gene rakibin yaninda

e kardesim bir hamle yapsana 30 metre var orda refakat etmisin:)

atletico macinda yedigimiz gollere bir daha bakin 10 sn oncesinden

bosuna yazmamisim 20 kez bu konuya

ama insallah bu mac son olacak

Gs'ya geldiginden beri en kotu futbolunu Es Es maçinda oynadi.

bu çocugun bonservisine 7 milyon veren takım varsa.benim bonservisim 15 milyon o zaman

Geri
Üst Alt