Cevap: #14 Mehmet Topal

Mehmet Topal eskiden en iyi oyuncularımızdan biriydi bence. Ancak bu seneki performansıyla en kötü oyuncularımızdan biri. Bu haliyle takıma katkısı olamaz.

Müthiş futbolcu ama kullanmasını bilene. İnsiyatif alması gereken adam Mehmet Topal değildir. Pres altındayken topu Mehmet Topal'a atarsanız, top kaptırması muhtemel. Mehmet Topal'ı oyun kurmak zorunda bırakırsanız, pas hatası yapması muhtemel. Demek ki bunları yapmamamız gerekiyor.

Müthiş futbolcu ama kullanmasını bilene. İnsiyatif alması gereken adam Mehmet Topal değildir. Pres altındayken topu Mehmet Topal'a atarsanız, top kaptırması muhtemel. Mehmet Topal'ı oyun kurmak zorunda bırakırsanız, pas hatası yapması muhtemel. Demek ki bunları yapmamamız gerekiyor.

valla mehmet topalı son maclarda beğenirdim ama dün akşam rezil etti, kimse ondan ince pas falan vermesini beklemiyor,mücadele etsin,top kapsın ,yakınında adam varsa ona topu versin yoksa vursun dışarı atsın ama dün akşam ne top kaptı ne mücadele etti birde gol dakikasına kadar iyi giden takımın bütün düzenin

içine etti...

topalın düşünmesi lazım ,üst düzey oyunculukdan vasat bir oyunculuğa doğru hızla gidiyor,aklını başına almazsa anadolu takımlarında tutunmak için uğraşan bir oyuncu olacak...

Mehmet'i çok severim ama yok işte. Olmuyor. Çok kötü bu aralar çok.

Galatasaray'da oynayacak kaliteden çok uzak bu yıl.

Bazı oyuncular şanssızdır Mehmet Topal gibi.. Oynadıkları iyi maçlarda esameleri bile okunmaz.. Yemeği o pişimiştir ama tribünler hep başkalarına tezahürat yapıp beste düzerler.. Sonra 1-2 maç kötü oynayınca da ilk onların kelleleri istenir.. Mehmet'in en iyi oynadığı dönemde bile Lincoln'e yaptığımız tezahüratın 10 da birini yapmadık bu adama.. Biraz da kendimize batıralım iğneyi...

Bazı oyuncular şanssızdır Mehmet Topal gibi.. Oynadıkları iyi maçlarda esameleri bile okunmaz.. Yemeği o pişimiştir ama tribünler hep başkalarına tezahürat yapıp beste düzerler.. Sonra 1-2 maç kötü oynayınca da ilk onların kelleleri istenir.. Mehmet'in en iyi oynadığı dönemde bile Lincoln'e yaptığımız tezahüratın 10 da birini yapmadık bu adama.. Biraz da kendimize batıralım iğneyi...

bence bazı futbolcular şanslıdır mehmet topal gibi.çok kısmetli bir çocuk,galatasarayda yıllardır oynadığı için.hep aynı performansta bu adam.üstüne yıllardır hiçbirşey koymadı.çok şanslı çok.

Mehmeti seven biri olarak malesef her Türk oyuncu gibi.

Az baskı altında hemen panikleyip olur olmaz işler yaptı.Sadece bu oyuncuyu suçlamak yersiz.

şu saçına verdiği önemin onda birini futboluna verse dün kaybetmemiştik. 5 yıldır galatasaraydasın bir gram gelişme yok. sahi mehmet topalın topu alıp ileri dripling yaptığını veya pasını ileriye doğru verdiğini gören olmuşmu? olmuşsa beri gelsin. her maç aynı terane... m. topal topu 2-3 defa dürter ancak öyle önüne alır, sonra da sahanın enine doğru hafiften koşar topu yana oynar. tabi topu kaptırmazsa... maalesef orta sahanın ortasını silbaştan yapmalıyız. acı gerçek budur...

cok sevdigim mehmedim

ve her platformda savundugum mehmedim

türk futbolcu oldugun icin satisina kars citigim mehmedim

kredin bitmek üzere olan mehmedim

kendi ceki düzen ver mehmedim

Saçlarına, Febeli Volkandan ve yeni ektirdiği saçlarım telef olmasın diye topa kafayla vurmayan Gökhan Ünaldan daha çok önem vermeye başladı. Her maç yüzüne düşen perçemini kulağının arkasına koymaktan futbol oynayamıyor.

bu sene ara ara bu kadar olmasa da çok berbat oynadığı maçları gördüm. top falan kestiği yok eskisi gibi ayaklarını sokmuyo toplara. dikine dripling desen yok, kafa topu yok, kornerden dönen toplara uzaktan vurmak yok, rakibe pres yok. ne var mehmet topal? sen ne işe yarıyosun bu takımda? kalan maçlarda ve seneye görüşmemek dileğiyle..

Dun topa kotu vurdu, katiliyorum.

Yanliz bunun icin elestirenler Dinamo macinda 90'a attigi golde sevinmedi mi.

Kotu gununde olabilir, tamam.

Bundan bir kac yil once Servet ile beraber bu takimin en cok mucadele eden oyuncularindan degil mi idi ?

Neden Mehmet hic bir zaman iyi gunun de degil idi derken bundan bir kac yil oncesine bakmayip,

Mehmet'in Sampiyon oldugumuz yilda oynadigi,mucadele ettigi yillara saygisizlik ediliyor.

Bu oyuncu degil mi idi Galatasaray'in en duzgun oyun kurabilen oyuncularindan.

Pek tabiki Neill gibi bir oyuncu geldi, ve bunlarin hepsi unutuldu.

Zamaninda Mehmet'in solbek, stoper oynadigini hatirlatirim. Hem Galatasaray'da, Hem Turk milli takiminda.

Mehmet gibi degerler kolay yetismiyor. Elbet yeniden formunu yakaliyacagi gunler gelecektir.

Arda gibi Mehmet'e yogun mac donemi gecirdi, geciriyorlar, gerci Mehmet pek fazla forma sansi bulamadi.

Ona katilirim.

dun topa kotu vurdu, katiliyorum.

Yanliz bunun icin elestirenler dinamo macinda 90'a attigi golde sevinmedi mi.

Kotu gununde olabilir, tamam.

Bundan bir kac yil once servet ile beraber bu takimin en cok mucadele eden oyuncularindan degil mi idi ?

Neden mehmet hic bir zaman iyi gunun de degil idi derken bundan bir kac yil oncesine bakmayip,

mehmet'in sampiyon oldugumuz yilda oynadigi,mucadele ettigi yillara saygisizlik ediliyor.

Bu oyuncu degil mi idi galatasaray'in en duzgun oyun kurabilen oyuncularindan.

Pek tabiki neill gibi bir oyuncu geldi, ve bunlarin hepsi unutuldu.

Zamaninda mehmet'in solbek, stoper oynadigini hatirlatirim. Hem galatasaray'da, hem turk milli takiminda.

Mehmet gibi degerler kolay yetismiyor. Elbet yeniden formunu yakaliyacagi gunler gelecektir.

Arda gibi mehmet'e yogun mac donemi gecirdi, geciriyorlar, gerci mehmet pek fazla forma sansi bulamadi.

Ona katilirim.

+1905

Vay bee.. Dün kötü oynadıya hemen adamın saçını,başını eleştirin. Tamam dün yapmaması gereken hataları yaptı. Eyvallah tamam onları eleştirebilirsiniz, kötü oynadı kabul ama adamın saçına da laf etmeyin be arkadaş.

Yok saçını kulağının arkasına götürmekten top oynayamıyomuş, saçına gösterdiği özeni futboluna göstermiyomuş.

Siz değil misiniz Sabri'yi de o kadar para kazanıyor kendine bakmıyor daha doğrusu saçına özen göstermiyor, mahalle berberine traş oluyor diye eleştiren, dalga geçen...

Napsın ulan bu adamlar? Saçına başına özen gösterseler suç, göstermeseler yine suç...

Saçını başını bilmem de Topal kendisini geliştiremedi bi türlü.Gittikçe daha da geriye doğru gidiyor.Abi orta saha oyuncusu çalım atıp dribbling yapmayacaksa,hücuma yönelik ara pası atmayacaksa niye oynar.Dünkü maçla alakası yok bu sezon Topal dökülüyor ve bundan fazlasını da veremez.Çok duygusal bir oyuncu kendisi,bi hata yaptıktan sonra aklı orada kalıyor ve oyundan tamamen kopuyor.

her futbolcu kötü oynayabilir. kimseden her macta harikalar yaratmasını beklemiyorum. ama Mehmet Topal eskişehir macında yaptığı hata ile puan kaybına neden oldu. bu kabul edilemez. cok bariz bir hataydı. aynı sekilde caner de suçlu. sampiyonluk yarışı kızısmısken bu hataları yapanlar eleştirilecek.

olay futbolcunun saçı değil.. trilyonlar kazanan adamlar saha içinde koşmazsa, en basit en temel işleri yap(a)mazlarsa saçlar da böyle batıyor insanlara işte! orta sahanın ortasında oynayan bir futbolcudan ne beklersin? pres yapsın, top kapsın, alan daraltsın, rakibe bassın ki orta sahan çabuk geçilmesin, topu gevelemesin oyun kursun, topu ileri oynasın takımı yavaşlatmasın vs... bizim mehmet ne yapıyor?hepsinin tersini!

ozaman kusura bakmayın arkadaş saça da laf ederiz tipe de. onların galatasaray'ı bizim düşündüğümüzden kat be kat fazla düşünmesi gerekir ki, yeterince mücadele etmemelerinden ben bunun tersini anlıyorum. ben artık orta sahada basan, ısıran, hızlı düşünen, ileri oynayan, adam eksilten, dripling yapan adam istiyorum.

Geri
Üst Alt