Cevap: #14 Mehmet Topal

genç yaşta çok iyi oynadığı dönemler oldu,üst düzey futbolcu sınıfına terfi etmiş gözüyle bakılırken avrupa şampiyonasından sonra 2 yıla yakındır üstüste 2 maç iyi oynamışlığı yok,ya sakat ya formsuz.mehmet konusunda hep iyimser oldum,biraz form tutarsa orta sahanın en banko oyuncusu olacağını umdum,iyi dönemlerini gözönünde tutarak...hakkında epey süredir farklı kaynaklarca ifade edilen,çok kötü yaşadığı şeklindeki haberlerin ispatı gibi güçsüz-güvensiz-konsantrasyonsuz hali...futbolculuğuna çok inanan ben bile gelecek senenin hesabında güvenilir adamlar arasında sayılmalı mı emin değilim artık ne yazıkki...alternatifleri sarp-barış-ayhan olunca mehmet bari birşeyler yapar diyoruz,ama arkadaş gençliğini yaşamanın derdinde sanırım...orta sahamızın bu kadar aciz kalmasında FR ı da hatalı görüyorum,en azından 1 tane doğru dürüst adam alınmalıydı o bölgeye...

gün geçtikçe daha da kötüye gidiyo.Önceden sakat olduğu zaman ah ulan şurda m.topal olsaydı da orta saha kendine gelirdi diyoduk şimdi ...

Bence Rijkaard'ın sistemi Mehmet'e ters geliyor. Rijkaard'ın sisteminde orta sahaya çok iş düşüyor, Mehmet'te bunun altından kalkamıyor.

bence geciniz tamamen zarar bu haliyle

her mactan sonra macin en kotusu diye yaziyorum buraya

ben bikmadim o da kotu oynamaktan bikmadi

su soyledigimi iyi analiz edin

adam stoper resmen rakip ataktayken adini duymuyoruz

biz atak yaparken surekli topalin adini duyuyoruz neden acaba?

bu adamyok sa bizim bilmedigimiz bir gorevdemi? stoper yada forvetmi?

yoksa defansif orta sahami?

M.Topal çok fazla eleştiriliyor bence forumda. Everton gibi bir takımın istediği futbolcu bu kadar eleştirilmeyi haketmiyor. Ligin ilk yarısında çok iyi değildi ama 2.yarıda Kayseri maçından sonra bir çıkışa geçti Eskişehir maçında kötüydü ama genede bir maçta adamı asmamız doğru değil.

Savunulacak bir tarafı olmayan adam. 1 maç güzelse 10 maç berbat. Galatasaray'a bu tip oyuncular yakışmıyor. Ben 1 yıldır bu takımda yeri olmadığını söylüyorum. 1 yıl önce fena değildi,iyi olduğunu yine söyleyemezdim ama bir şeyler yapıyordu. Şimdi top kaptırmaktan başka yaptığı iş yok. Maçlık konuşuyorsun diyeceksiniz. Ben Mehmet Topal'ı oldum olası sevemedim.

Geçen sezonla birlikte koca birbuçuk sezon boyunca hiçbir şey veremedi takıma. Avrupa Şampiyonası'ndan sonra bariz bir düşüş var ve transfer haberlerinin de kafasını karıştırdığını düşünüyorum.

Ayhan mehmet elano ortadaki en ideal 3 lü

barış ve mustafa ile olmaz bu ortasaha. Mehmetin performansı düşük bile olsa mutlaka oynamalı. Zaten toparlarsa ortada sorunumuz kalmaz.

o kadar sevindim ki ankaragücü maçında yedek klübesinde görünce. anlatamam.

ah su konuya yazdigim mesajlari bir okusaniz

hepsi ardanin bu macta neden oynamadigini onceden anlatam mesajlar

bu adamin futbol zekasi 0 in altinda 25

bu adam yüzünden kaptan sahada olamayacak hemde bu kadar önemli bir deplasman maçında...

normal maçlarda bu kadar hırslı müdahale yapmıyon mehmet topal neden ardaya bu kadar hırs yaptın acaba?

sene sonu mehmet şuutttt auttttt anda gider... luzumsuz yeteneksiz... anca saç uzatsın dursun...

yazıklar olsun yeteneksiz adam...

bu adam yüzünden kaptan sahada olamayacak hemde bu kadar önemli bir deplasman maçında...

normal maçlarda bu kadar hırslı müdahale yapmıyon mehmet topal neden ardaya bu kadar hırs yaptın acaba?

sene sonu mehmet şuutttt auttttt anda gider... luzumsuz yeteneksiz... anca saç uzatsın dursun...

yazıklar olsun yeteneksiz adam...

Duyanda sanki bilerek sakatlamış sanacak. Lüzumsuz dediğin oyuncu oynadığı bütün fb maçlarında Alex e adım attırmadı hiç birinde de kaybetmedik. Fb maçına kadar inş. iyileşir.

Beyler sakatlanma pozisyonunu izlediniz mi bilmiyorum ama ben izledim ve hala Topal'a saydırıyorum.Başkanımız yırtınıyor yıldızlarımı koruyalım diye,Arda yalvarıyor hakemlere ama bizim Topal antremanda arkadan sert bir darbeyle Arda'yı sakatlıyor,neyse gerçekten sinirliyim daha fazla yazmıyım yoksa banlanacam

Abartmayalım. Mehmet Topal bilerek Ardayı neden sakatlasın. Hayal kurmayın kafanızda. Şanssızlık olmuş bir kere yapacak birşey yok.

Beyler sakatlanma pozisyonunu izlediniz mi bilmiyorum ama ben izledim ve hala Topal'a saydırıyorum.Başkanımız yırtınıyor yıldızlarımı koruyalım diye,Arda yalvarıyor hakemlere ama bizim Topal antremanda arkadan sert bir darbeyle Arda'yı sakatlıyor,neyse gerçekten sinirliyim daha fazla yazmıyım yoksa banlanacam

Arda'nın hatası pozisyon. Topu kaptırmamak için kalçasını geriye doğru çıkartmış aniden.

Biri Mehmet suçlu diyor, biri Arda suçlu diyor. Canınızmı sıkıldı sizin? Maç esnasında olabilecek pozsiyonlar bunlar. Bir şanssızlık olmuş dizi gelmiş Topal'ın. Ortada suçlu falan yok.

Geri
Üst Alt