Cevap: #14 Mehmet Topal

Haberi ilk duyduyumda bende çok kızdım Topala.

Hani her maçta cengaver gibi oynasa derizki tamam olması doğal.Ama maçlarda ki Topalı düşününce buna engel olmakta çok zor.

Sen nasıl bir adamsın ki yararından çok zararın var

eğer bir suçlu varsa ardadır burdaki suçlu..topu saklamak için kalçasını çıkarıyor ve ÇARPIŞIYORLAR...yani ortada suç da yok suçlu da aslında..

kimsenin Galatasaraylılığını sorgulamam eminin hepiniz benden daha iyi Galatasaraylısınızdır ama mehmet topala hakarete varıcak sözler söyleyenlerin insanlığını bir daha gözden geçirmesi gerekir...

Bence anlaştılar bunlar. ''Sakatlanalım ikimizde oh 1 hafta daha yatarız, sonra Fener maçı var zaten, yenilirsek bize kimse kızamaz.'' diyip yırrttılar.

He evet canım öyle öyle.

Hala diyorum Galatasaray taraftar profilinin değişmesinde yarar var. Alınmak isteyen alınabilir bu mesaja.

Ne suçlusu ya? Adam bildiğin Emre Belözoğlu muamelesi görmüş forumda. Ortada suçlu falan yok, olur futbolda böyle şeyler. Üvey evlat mı bu çocuk? Kendi çocuklarımıza biraz sahip çıkalım, eğer Arda'yı sakatlayan Mehmet değil de Neill veya Keita olsaydı aynı şeyleri yazacak mıydınız? Kendi evlatlarımız diye bu kadar kolay kenara atmayalım. Duygusallık falan değil bu yazdıklarım sadece ortada bize yakışmayan bir çifte standart durumu olduğu çok açık.

Daha önemlisi hiç mi futbol oynamadınız yahu? Hiç mi çok yakın bir arkadaşınıza istemeden de olsa sert girmediniz?

hadi asın mehmet topal ı hayret bişey ya

Talihsiz bir çarpışmadan başka bir şey değil. Bu aralar formsuz diye topala bu kadar yüklenilmesi hiç doğru değil.bu çocuğu everton valencia gibi takımlar istiyordu. Boş adam olsa avrupalı niye 8 milyon avro teklif etsin.

Topal galatasaraya hakkıyla hizmet etmiştir. Eminim şu formsuz dönemide geçecek biz de eski mehmeti izleyeceğiz.

Mehmet Topal 'ın başına ilk defa gelmiyor diye hatırlıyorum. Koruyalım, sahip çıkalım bunlar güzel şeyler ama Mehmet Topal 'ın biraz daha dikkatli olması lazım. En iyi antreman maçtır demişler ama bizimkiler maçta bu kadar agresif mi tartışılır. Pozisyonu da izledim Mehmet Topal 'ın hatası var.

birakin bu isleri kimse begenmedigi galatasaraya layik gormedigi sporcuyu korumak zorunda degil

ne bicim insanlik sizinki asil

sizin mantiginizla yonetim adami satincaya atincaya kadar takimin gelismesinde kendi fikrimizce katkimiz olmicak

cok sig dusunceler bunlar

herkes istedigi gibi elestirir bunun dozu tartisilir sadece bununda insablikla alakasi yoktur

ben bu adami bu sene orta sahada kimseye arkadan basip top caldifini gornedim bi macta

her mac geri kaca kaca kaleye giriyor

sonra antremanda diziyle adamin kalcasini kiriyor orta sahada arkasi donukken

sanki ilk kez boyle dengesizlik yapiyormus gibi konusmayin

her an kendini sakatlayabilir rakibi gectim

istemiyorum bu dengesiz adami galatasarayda

bu da benim insanlik hakkim

18 de yer almayabilir bugun zaten kadroda 20 oyuncu oldugunu düşünürsek yüksek ihtimal bu.sakatlıgı ciddi ise riske edilmesin zaten.

18 degil 1800 e alinmasin mumkunse

çok abartılı bi eleştiri bence yaptıgın mehmet topalın kalitesi ortada iyi oynadıgı maç sayısı kötü oynadıgı maç sayısının en az 3 katıdır.elbette kötü maçlar çıkardı en son eskişehir maçında oldugu gibi ama bu kadar da silinip yok sayılacak kadar da degil hani;)

çok abartılı bi eleştiri bence yaptıgın mehmet topalın kalitesi ortada iyi oynadıgı maç sayısı kötü oynadıgı maç sayısının en az 3 katıdır.elbette kötü maçlar çıkardı en son eskişehir maçında oldugu gibi ama bu kadar da silinip yok sayılacak kadar da degil hani;)

babamda yanimda ayni seyi soyledi ama pek etkilenmedim

zeki olmayan futbolculardan biktim:allecto:

Zaten Eskişehir maçında takım olarak kötüydük. Tek kötü Mehmet Topal değildi.

ilk geldiği zamanlar ne kadar iyiydi..Demek yerli topçulara rahatlık batıyo,ben takımın vazgeçilmezi oldum kendimi kanıtladım,11de oynuyorum diyo ve salıyo ..

Bu takıma 11 tane avusturalyalı lazım

Geri
Üst Alt