Cevap: #14 Mehmet Topal

Bacakları uzun adama çalım atmak zordur..Bu sayede çokta top çalıyor.

Takımın tek ön liberosu bu adam. Takımdan kesmek skandal olur. Orta alanda bana kalırsa Topal ve Arda banko oynamalı. Yanlarına da Ayhan, Mustafa, Caner 3'lüsünden birisi gelmeli.

arda pozisyonda kalçasını dışarı çıkarttı diye birde arda'yı suçlu yapanlar var içimizde helal olsun bizlere...

o zaman başka biriside antremanda araya ayağını uzattı diye ayağını kırsın gitsin ayağına bassın tekmeyi sonra napalım canım araya ayağını koydu suç ondaydı deriz...

tööbee tööbbeeeee...

Diaby şut çekerken Nasri yaptı bunu, geçen yaz döneminde. Sonrasında 3 ay falan sahalardan uzak kaldı Nasri. Nasri'de de suç bulanlar vardı.

bide yani oyunculuğunu paslarını falan geçtim bişey diyeceğim mehmet hakkında;dünyada iki ayağıyla bu kadar sert ve isabetli şut atıpta,bu kadar ısrarla şut çekmeyen bi oyuncu yoktur

zaten bu da zeka tezimi destekliyor tamamen ezbere hareketler

Mehmet Topal´ın pas yüzdesi düşük gibi yorumlar var Mehmet Topal´ın pas yüzdesi düşük değil Mehmet Topal´ın sorunu seri olamaması Bu takımın dengesini bozuyor ve Topal´ın sisteme uygunluğunu çok azaltıyor Onun dışında çok iyi futbolcu Mehmet .

son 2 günde birilerini sakatladı mı idmanlarda?

Hayatımda M.Topal kadar dengesiz futbolcu görmedim.Pas atmasını bile öğrenemedi kaç yıldır.Her an topu kaybetcekmiş gibi duruyor.Bu adama nasıl 8 milyon euro veriyorlar anlamıyorum.Bu adam 8 Milyon euro ederse Arda 50 milyon euro eder.

m.topal tüm fb maçlarında süper performans göstermiştir özellikle malexi kitlemekte üzerine yok.ayrıca m.topal süper oyuncu yanındakiler biraz iyi olsa onunda performası artar

Barış'ın yerine 12546953653 kere tercih ederim Topal'ı.

Baski yok, Topal topu taca atiyor .. yazik.

Ulan futbola baslayan bir insan nasil basit bir pas atamasini bilmez, delircem vallah ya.

Geri
Üst Alt