Cevap: #14 Mehmet Topal

Her maç böyle oynasa harbi Valencia'ya gider.Sevmeyenler de rahatlar. :)

Gayet iyi oynuyor, yanina danisikli bir adam alinirsa 4-2-3-1 gibi oynayip show yapabiliriz seneye evet bunu yapabiliriz. :tiphat:

Sabri'nin ilerde kaptırdığı top, sonra Sabri'nin kanadından adamların gelmesi. Golde Mehmet Topal'dan çok Sabri'nin payı var. İyi oynadı bugün. Örümcek lakabına yakışır şekilde çok top kaptı.

En iyi maçı değildi. Antalya deplasmanında daha iyi oynamıştı. Dinamo maçı falan da iyiydi. Neyse bugünü de listeye ekleyelim:)

M.Topal'ın iyi oyunları pek aklımızda kalmadığı için bu sezon ki en iyi maçımı değilmi bilmiyorum ama kesin birşey var ki o da bügün gerçekten çok iyi olduğuydu.

Valencia haberleri onu biraz ateşlemiş gibiydi.

O yüzden Galatasaray'ın orta sahası dökülüyor zaten :o

Bazı taraftarlar hala Arda'ya laf yetiştirme peşinde sinema falan diye beste yapmışlar,millet şu ön liberolarımızın kalitesizliğini görebilse...

Şampiyon olduğunda kim vardı ön liberoda?

bu forumda herhalde mehmet topalin rezil bir oyuncu oldugunu savunan en hararetli taraftar benimdir

eski postlarima ve mehmet topal valencia topigine bakarsaniz gorursunuz

ancak

bugun 3 sene onceki topaldan bolumler izledim ben

geriye yaslanmadi fazla, bir kac pozisyonda gereksiz rakipel bogustu ayagindan topu cikarip isine bakmak yerine

eger boyle oynarsa kalsin

ama guvenemiyorum bu adama

bu adam yuzunden oyunumuz kotulesiyor bence

bugunku oyunundan memnunum oldukca

Bir maçta isterse 5 gol atsın 3 topu çizgiden çıkarsın ama olmaz.Çünkü sonraki maçta kesin hata yapacaktır.İstikrar diye birşey yok.Sistem için çok yavaş,ani kararlar alabilecek oyun zekası yok.

Ama her nedense seviyorum bu adamı.:)

gitmesi en hayırlısı

kötü futbolcu değil 2 ayağınıda kim ne derse desin kullanabiliyor adam markajı çok iyi

ispanya gibi bir ülkede futbol oynayıp pas yeteneğini geliştirirse milli takım Tugay'dan sonra ilk kez iyi bir önlibero görür

Şampiyon olduğunda kim vardı ön liberoda?

Eğri oturup doğru konuşalım Türkiye Liginde şampiyon olan bir takım ile Mısır Liginde şampiyon olan bir takım arasında zerre kadar fark var mı...

İki ülkenin ligide kolpa,kalitesi yerlerde sürünüyor transfermarkt verilerine bakarak gazı veriyoruz kendimize Avrupada tokatı yapıştırıp yolluyorlar her sene evimize...

Dolayısıyla TSL gibi uyduruk bir ligde şampiyon olan bir takımın ön liberosu olmak ölçü değil iddia ediyorum CSKA Sofyanın ön liberosu Mehmet Topal'dan 10 kat daha iyidir...

Geri
Üst Alt