Cevap: #14 Mehmet Topal

Golde maskesinin etkisi olabilir.. Her oyuncunun başına gelebilir bu şanssızlıklar.. Mehmet Topal kendine güvendiği zaman çok iyi bir önlibero..

Geçen yıl Topal' ın kişisel hataları nedeniyle Şampiyon olamadık. İki kritik maçta puan kaybına neden oldu.(Gole giden rakibi kovalamadı, ceza alanına yakın bir yerde topu bomboş rakibe kaptırdı)

Bugünde az kalsın Şampiyonlar ligi umudumuzu yitiriyorduk. Şansımız varmış ikinci golü yemedik. Üç yıl önce bile iyi değildi Topal. Son şampiyonluğumuzda oturmuş, istikrarlı bir takım vardı, Mehmet Topal' ın vasatlığı fazla göze batmadı.

2-2 bitseydi:)

ama kotu oynamadi bugun bazi bolumlerde cok geri yaslansa da

Geri yaslanmıyor adam. Pozisyon icabı, görev icabı onlar. Bugün kendi kalesine attığı golde yine mükemmel bir pozisyon alma örneği göstermişti. Sabri'nin ilerde kalmasından dolayı stoperler bir sağa kaydı. Mehmet de stoperlerin kademesine girdi. İleride oynasa o kadar çabuk girebilir miydi o kademeye?

Hep söyledim tekrar söylüyorum. Mehmet Topal bu takımda ne yapması gerektiğini bilen 3-5 adamdan birisidir. Baros, Neill, Topal,... Pek fazla adam sayılamaz.

Golde çok büyük şansızlığı vardı. Bende maskeden dolayı böyle bir gol olu diye düşünüyorum. Biraz hızlı düşünebilse ve çabuk pas verebilse vazgeçilmezlerden birisi olur.

Geri yaslanmıyor adam. Pozisyon icabı, görev icabı onlar. Bugün kendi kalesine attığı golde yine mükemmel bir pozisyon alma örneği göstermişti. Sabri'nin ilerde kalmasından dolayı stoperler bir sağa kaydı. Mehmet de stoperlerin kademesine girdi. İleride oynasa o kadar çabuk girebilir miydi o kademeye?

Hep söyledim tekrar söylüyorum. Mehmet Topal bu takımda ne yapması gerektiğini bilen 3-5 adamdan birisidir. Baros, Neill, Topal,... Pek fazla adam sayılamaz.

nasil olsa anlasamyacagiz uzayip gidiyor ama dedigim gibi bu macta 3 sene onceki performansindan ornekler verdigi icin umutlandim

zten iyi oynadi derken kastettigim pozisyon senin anlattigin pozisyon du kendi kalesine gol atti ama cok iyi pozisyon aldi adamlarin kontrataginda

fakat genede soyluyorumki macin bazi bolumlerinde yanlis davraniyor

macin sonuna dikkat et FR NEESKENS ve tum bench takimi ileri itmeye calisiyor

bunun sorumlusu savunma adamlari degil geri cekilen orta saha

salak degil o defans adamlari yurur ileri hele Neill gibi bir adam geri cokmez ama eger orta saha uyum gostermezse 7 kisilik defans hatti olur

sorun geri coken Topal Sarp vesaire de tabi bekler de dahil

normalde 60 dkk boyle hata yapiyor topal

ama bugun toplasan 10- 15 dkk yapti bunu

ve bir anda gordugun gibi bir cok insan topal cok iyi oynadi diyor ben de dahil

bundan once neden kimsenin bu adam cok iyi oynadi demedigini acikliyor sanirim

Çok iyi oynadı.Maske nedeniyle şanssız bir gol attı kalesine.

Birçok top kesti.

Eski formuna kavuştu diyebiliriz.

Topal' ı oynayan Topal lobisi. Mehmet Topal lobisine sadece Eric Gerets direndi şimdiye kadar. Skibbe'de bir süre kenara almak istedi ama nedense önlibero mevkisini yolgeçen hanı yaptığı halde tekrar oynatmaya başladı. Zaten süre futbol oynatan Skibbe'yi bitiren Servet-Meira-Topal üçlüsü olmuştur buradan bol bol gol yedik. Neredeyse tüm zamanların lig gol rekorunu kıracaktık ama çok gol yedik.

Topal' ı oynayan Topal lobisi. Mehmet Topal lobisine sadece Eric Gerets direndi şimdiye kadar. Skibbe'de bir süre kenara almak istedi ama nedense önlibero mevkisini yolgeçen hanı yaptığı halde tekrar oynatmaya başladı. Zaten süre futbol oynatan Skibbe'yi bitiren Servet-Meira-Topal üçlüsü olmuştur buradan bol bol gol yedik. Neredeyse tüm zamanların lig gol rekorunu kıracaktık ama çok gol yedik.

Sen de çok gol yemişsin. :o

Mehmet Topal sorumluluk almayan, 'pis işleri' çevresindeki hamallara bırakan

saklanan bir futbolcu. Bu nedenle fazla hata yapmıyor. Sorumluluk almaya çalıştığı zaman ise rezil oluyor çünkü kendi vucudunu dahi kontrol edemiyor ki, rakibi kontrol etsin.

Mehmet Topal sorumluluk almayan, 'pis işleri' çevresindeki hamallara bırakan

saklanan bir futbolcu. Bu nedenle fazla hata yapmıyor. Sorumluluk almaya çalıştığı zaman ise rezil oluyor çünkü kendi vucudunu dahi kontrol edemiyor ki, rakibi kontrol etsin.

Genç üzülme bu kadar.

Golde çok büyük şansızlığı vardı. Bende maskeden dolayı böyle bir gol olu diye düşünüyorum. Biraz hızlı düşünebilse ve çabuk pas verebilse vazgeçilmezlerden birisi olur.

Geçen hafta da maskesinden dolayı rakibe gol pozisyonu vermişti ama gol olmadı. Buna şanssızlık demezler. Bu başka bir şey!

Oynatılmadığı için Skibbe'ye medyada isyan etmişti. Başka futbolcu olsa sezon sonu kovulurdu.

Güzel oynadı bugün Topal gerçekten çok beğendim.

Geçen hafta ve bu hafta gayet iyiydi eski Mehmet Topal'a dönüş sinyalleri verdi bugünkü tek hatası kendi kalemize attığı goldü :) Eger gerçekten Valencia ilgilenio ise gitmesini isterim.

gitmesi en hayırlısı

kötü futbolcu değil 2 ayağınıda kim ne derse desin kullanabiliyor adam markajı çok iyi

ispanya gibi bir ülkede futbol oynayıp pas yeteneğini geliştirirse milli takım Tugay'dan sonra ilk kez iyi bir önlibero görür

Kısa paslarla hızlı bir şekilde oynanan, teknik düzeyi en üst düzeyde olan futbolcuların oynadığı ispanyol liginde Topal resmen madara olur. Panterlerin futbol maçına katılan zürafaya benzer.

Geri
Üst Alt