Cevap: #14 Mehmet Topal

Kısa paslarla hızlı bir şekilde oynanan, teknik düzeyi en üst düzeyde olan futbolcuların oynadığı ispanyol liginde Topal resmen madara olur. Panterlerin futbol maçına katılan zürafaya benzer.

ancak surekli savunma yapan bir takimda oynayabilir bu futbol zekasiyla

benim icin tartismasiz galatasaraya gelmis en dusuk zekali oyuncudur

cildirmayin hemen beni baglayan bir dusunce:)

ancak surekli savunma yapan bir takimda oynayabilir bu futbol zekasiyla

benim icin tartismasiz galatasaraya gelmis en dusuk zekali oyuncudur

cildirmayin hemen beni baglayan bir dusunce:)

En yüksek futbol zekasına sahip adamlardan bana kalırsa. Elano'dan bile daha zeki bir şekilde oynuyor futbolu.

Bizim futbolcularda bi gariplik var.Rakip kaleye bu kadar güzel vuramıyorlar. :)

Attığı golle Manisa'lı futbolculara kafa vurma dersi verdi. :D :asd:

İlk defa bugün beğendim topalı.Baya atak kesti.Bugün yabancılar kendisini izledi manisada.Ondan iyi oynadı galiba:D

Kendi kalesine attığı golün iki sebebi var.

1:maskenin etkisi

2:Aniden kısa mesafeden hızlı seken top çarpması.

Neyse bu önemli değil maçtaki performansı güzeldi.

Çok kritik yerlerde çok önemli toplar kaptı ve bu kaptığı topları panik yapmadan olumlu, ileri oynamaya çalıştı. Kendi kalesine attığı gol ise tamamen şanssızlık. Top 2 metre önündeki adamlarda sıyırıp,sekince, hafif de yön değiştirince o kısa mesafede reaksiyon veremedi ve gol oldu. Yapacak bir şey yoktu yani pek. Hatta top çarptı girdi gibi bir şey oldu. Topal'ı burada sürekli savunan birisi olarak, ileri oynamıyor, çok geride kalıyor diyenlerden de en azından bu maçlık çocuğun hakkını teslim etmelerini istiyorum. :)

Hala Mehmet Topal'ın lobisi var deyip ona sallayan Mehmet Topal düşmanlarına da Topal'ın özelliklerini, maçta onun ne yapması gerektiğini anlatmaya gerek yok, anlamamak konusunda ısrarcılar zira...

En yüksek futbol zekasına sahip adamlardan bana kalırsa. Elano'dan bile daha zeki bir şekilde oynuyor futbolu.

O zaman Galatasaray satranç kulübüne geçsin daha iyi. Önliberoda kim rakibi kovalayacak, rakibe basacak, pres yapacak, girişecek...Utanmasanız Topal'a ikinci Beckenbauer diyeceksiniz.

O zaman Galatasaray satranç kulübüne geçsin daha iyi. Önliberoda kim rakibi kovalayacak, rakibe basacak, pres yapacak, girişecek...Utanmasanız Topal'a ikinci Beckenbauer diyeceksiniz.

Bu adam öne çıksa kontrada nerde bu orta saha dersin sonra.

Topal'a laf yok.Ortasahamızı ayakta tutmaya çalışan tek isim

M.Topal şu an elimizdeki tek iyi orta saha oyuncusu. Bence kıymetini bilmeliyiz. Everton, Valencia gibi kulüplerin transfer listesine giren bir oyuncuyu kötülemeye gerek yok.

Bu kadar ofansif bir kadroda her tarafa koştu hertarafın açığını kapattı. örümcek namına yakışır oynadı bugün.Bide oyununu golle süsledi:).Maskenin azizliğine uğradı olur böyle şeyler.

Bir pozisyonda rakip oyuncunun eli yüzüne çarptı,iyi ki bir şey olmadı.

gerçekten iyidi dün.hep böyle oynasın sinirlendirmesin arada bir :D

Formsuz bir dönem geçirdi diye yeteneksiz ilan eden , Sarp gibi bir adamdan bile beter gösterenlere selam olsun

Mehmet'in Sarp'tan kotu olmasi icin gercekten topal olmasi lazim.

Geri
Üst Alt