Cevap: #14 Mehmet Topal

Ulan millet Liverppolda oynamak istiyorum diyor

Barcelona hayalimdeki takım diyor

Sen Ben Galatasaray'da mutluyum formamı çok seviyorum diyorsun

Sendekide akılmı birader :)

Ulan millet Liverppolda oynamak istiyorum diyor

Barcelona hayalimdeki takım diyor

Sen Ben Galatasaray'da mutluyum formamı çok seviyorum diyorsun

Sendekide akılmı birader :)

Ondaki akıl olmayabilir belki ama içinde kuşkusuz bir Galatasaray sevgisi var. Bunu da senin gibi skor taraftarları anlayamaz.

Valencia 'ya gitsin ikinci İbrahim Kaş vakası yaşanır.Böyle sıradan topçular bizim takımda nasıl oynuyor anlam veremiyorum.

Ondaki akıl olmayabilir belki ama içinde kuşkusuz bir Galatasaray sevgisi var. Bunu da senin gibi skor taraftarları anlayamaz.

Skor taraftarı olduğumu nerden çıkardın birader?

Birincisi söylediklerimi yanlış anlamışsın

İkinciside benim söylediklerimi yorumlamak bana laf söylemek sana düşmez

Polemik yaratmak dedin mi üzerine yok

Gitmese iyi olurdu. Çünkü seneye ön libero alınsa alternatif olarak süper olurdu, alınmasa banko oynardı. Ama gidecek %99.

Hayırlısı neyse o olsun ne diyelim.

Gitmese iyi olurdu. Çünkü seneye ön libero alınsa alternatif olarak süper olurdu, alınmasa banko oynardı. Ama gidecek %99.

Hayırlısı neyse o olsun ne diyelim.

ben de eldeki kaliteli Türk oyuncuların tutulmasından yanayım, misal ilk 11 olmasa bile Topal gibi bir oyuncu her zaman faydalıdır.

ama aynı zamanda Galatasaray oyuncu satışından gelir elde etmelidir, kulübün buna da ihtiyacı var.

kaldıki Servet, Mehmet Topal, Arda hepsinin aklı Avrupada. Gitmek isteyeni zorla tutmak da olmaz. Umarım bu oyuncularımızın yerine en az onlar kadar kaliteli yerli oyuncular buluruz.

Siz hala laf atın adama.Valencia istesin götürsün.

Siz çok biliyosunuz zaten.

Siz hala laf atın adama.Valencia istesin götürsün.

Siz çok biliyosunuz zaten.

evet ya valencia buyuk takim vallahaaaaaa tarihi basarilarla dolu

FR salak ya birakiyo boyle elmas gibi adami cunku inanilmaz para veriyorlar o parayla 25 adam aliriz takimi yenileriz:)

hala anlamiyorsunuz dimi

topu geveleyen kafasi calismayan adamlar birer birer arka kapidan cikacak

evet ya valencia buyuk takim vallahaaaaaa tarihi basarilarla dolu

FR salak ya birakiyo boyle elmas gibi adami cunku inanilmaz para veriyorlar o parayla 25 adam aliriz takimi yenileriz:)

hala anlamiyorsunuz dimi

topu geveleyen kafasi calismayan adamlar birer birer arka kapidan cikacak

Taktın bir Frank salakya o yüzden bırakıyor, Frank izin veriyorya işte demekki kötü futbolcu.

Acaip acaip bağlantılar kurmayın, saçma sapan benzetmeler yapmayın. Bana göre kötüdür şu sebeplerden ötürü dersin geçersin.

Her futbolcunun gidişini o takımın hocasına mı bağlayacaksın %100. (Tabiki etkisi vardır ama herşey de hocaya bağlı değildir). O zaman Alex Ferguson gerizekalının önde gideni. C. Ronaldo gibi bir adamın gitmesine izin verdi. Üstelik o kadar da para aldılar ona rağmen yerini dolduramadılar. Valencia kim, Ronaldo kim?

Neyse birkaç arkadaşla birlikte toplanır lokma falan döktürürsünüz artık Topal giderse. Kurtuluyorsunuz neticede.

Bu arada Topal giderse yerine Danielle de Rossi falan gelecek sanıyorsan daha çok beklersin.

İbrahim le Mehmet arasında dağlar kadar fark var öncelikle Euro 2008 de M.Topal üst düzey bi performans göterdi ve Everton gibi ingiliz ekiplerinin transfer listesindeydi Kaş la yakıştırılamaz.Valencia yakışır Mehmet e.Kaş ise gittiği takımda yaptıkları ortada 2 sezon bile tutunamadan postalandı.

İbrahim Kaş'la Topal'ı niye kıyaslıyorsunuz ki?

İlla biriyle kıyaslayacaksanız Mehmet Aurelio ile kıyaslayın Topal'ı.

Mehmet ve Elano'dan başka adam gibi orta saha yok.Şimdi biri gitti,Elano'da giderse seneye orta sahaya 5 transfer gerekli.Biri Musa desek 4 transfer.

Bursaspor maçında ortasahayı ayakta tuttu. Mücadelesi ve performansı iyiydi.

Topal ne aurelio ile kıyaslanır ne de kaşla. Alan klüpler ikisine de bonservis ödemedi.

Elano ve Topal'ın oynatıldığı maçta tüm yükü çeken birinci isim Neill kırmızı kart görünce sahada 8 kişi kaldık!!

Geri
Üst Alt