#14 Omar Elabdellaoui

Allah şifalar versin de Omar'i neden tuttuk hala anlamiyorum. Tam bir züğürt ağa hareketi.

Gözü nasıl acaba ne derecede görüyor hangi açıları görüyor. Mesela Carolede körmüş gittikten sonra öğrendik. Bide adam 1 yıldır oynamıyor çok sağlıklı bi dönüş beklemiyorum muhtemelen sene sonuna kadar denenir yazında teşekkür edilir

EeF1dFvXoAAd-PN.jpg

Kulüp arkasında durduğu ve sahip çıktığı için aidiyet duygusu çok yüksek şu anda elinde gelenin de fazlasını verecektir.Çalışmalarını eksiksiz yaptığını ve fizik olarak kadromuzdaki tüm oyunculardan daha fit olduğunu düşünüyorum.Gerekeni yapacaktır şüphem yok.

Acıma yetime döner bilmem napar bir yerine
Çok afedersiniz de rehabilitasyon merkezi mi ulan bu kulüp?
Feshet sözleşmesini yolla bu kadar geri zekalı yönetilmek kaderi mi ulan bu kulübün?
Şu adamdan hala umutlu olanın umudunu

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kendisini gondermeliydik,tutmamizda hataydi idari olarak dusundugumuzde ancak

Bu adamin yuzunde fisek patladi,gozunu kaybediyordu,olayin fiziki boyutunun yani sira bide travma yasadi,1 sene ne mac yapabildi,ne idman yapabildi nede dogru duzgun ayagina top degdi

Bu adam geldigimiz noktada oyle azmetmiski kendisine tekrar lisans cikarttirdi,oynayacak duruma geldi,bundan sonra kendisinin performansinin ne olacagi belli degilken sapasaglam yedlini iskartaya cikardi,belki performansiyla boeyide yedek birakacak

Kendisine helal olsun azminden ve calisip cabalamasindan dolayi

Takimdaki bazi karaktersizlerde yillardir daha gotu gobegi eritemedi,yarim saat kosacak kondisyonu yakalayamadi

Omari gorunce biraz olsun utaniyolarmidir diyecemde bunlarda nerde o utanma duygusu

Acıma yetime döner bilmem napar bir yerine
Çok afedersiniz de rehabilitasyon merkezi mi ulan bu kulüp?
Feshet sözleşmesini yolla bu kadar geri zekalı yönetilmek kaderi mi ulan bu kulübün?
Şu adamdan hala umutlu olanın umudunu

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geri zekali yöneticilerden geri zekaliliktan baska bi yönetilis sekli beklemek de geri zekaliliktir.

Suc bizde vallah.

Olmayan adamdan medet ummaya bayılıyor bizim taraftar. Hiç bir etkisinin olmayacağını düşündüğüm gibi zaten vasat olan seviyesinin 1 senedir fazladır top oynamaması ile beraber yerlerde süründüğünü düşünüyorum.

Savunmada hiç hata yaptığını görmedim oynadığı dönemde.

Olmayan adamdan medet ummaya bayılıyor bizim taraftar. Hiç bir etkisinin olmayacağını düşündüğüm gibi zaten vasat olan seviyesinin 1 senedir fazladır top oynamaması ile beraber yerlerde süründüğünü düşünüyorum.
En iyi döneminde bile Arkasını otoban yapan Sacha boey'i Daniel alves yapıyorsunuz ama bu nasıl çelişki?

seni 31 aralık 2020 gecesinden beri takımda tutan herkesin.. gün yüzü görmesin

Geri
Üst Alt