#14 Omar Elabdellaoui

İyi de oynasa kötü de oynasa bize şans getiren bi oyuncu.Geldiği zamanlarda liderdik.Olympiakos'ta da böyleydi.Winner bi oyuncu..

Yediğimiz ikinci golde hatası vardı.
Hücumda çok da iyi değil sarı kartı vardı kırmızı olur diye korktum mücadele ediyor boey in Hatay ve Kayseri maçında yedirdigi golleri yedirmez en azından

giderken ne bıraktı ki dönüşünü özlemle izleyelim adamın. aynı vasat, statik oyuncuydu hala öyle. ama boey kroniği her maç yarım ayak koşup 3 ay yatacaksa ben de en azından belli bi oyun disiplini olan omar'ı tek gözle bile tercih ederim işin doğrusu. zaten diğer taraftaki pva'nın savunmayla en ufak alakası yok, en azından savunmada omar'la arkayı üçleyebiliyoruz. fundemental'ı iyi, dün çizgiye indiği, kestiği 1-2 top fena değildi, hücum tarafında şu anki omar'dan fazlasını beklersek anca kendimizi kandırırız zaten.

Love ölmemeliydi. :mad:
Spoiler vermek gibi olmasın ama haketti be Şükrü. Daha ortada fol yok yumurta yok zehir falan hazırlamış kadın. O ölmese Joe reyiz ölecekti.

Ama en sevdiğim kadın karakterdi dizideki. Beck ve zenci komşu pek içime sinmemişti. Bakalım 4. sezonda marianne'i bulabilecek mi Joe reyiz? Bulur muhtemelen, başka yeni bir karakter yaratmazlar bence.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence çok basit kalıyor, ne defansı çok kuvvetli, nede ofansa renk katabiliyor. O yüzden de Emre fazla pozisyona giremedi. İnsallah daha iyi olur.

Omar döndüğünden beri maç kaybetmiyoruz hatta 2 maçtır kazanıyor kaldı ki sakatlık yaşamadan öncede çok iyi gidiyorduk hatta uzun bir seri yakalamıştık o sakatlandıktan sonra takım geriye gitmeye başlamıştı. Sahada katkısının görünenden çok daha fazla olduğunu düşünüyorum.

Norveç Milli Takım teknik direktörü Stale Solbakken:

"Artık Omar'ı yakından takip ediyoruz. Son iki maçını da izledim. Vücudu sağlıklı görünüyor. Son zamanlarda birkaç galibiyet almasına rağmen zorluklarla mücadele eden bir takımda oynuyor."

Yedlin'den de sakatlık sonrası Boey'den de çok daha iyi. En azından uyduruk goller yedirmiyor. Hücum katkısı olarak umudum pek yok zaten. Keşke Boey ilk zamanlardaki haline dönse.

Geri
Üst Alt