#14 Omar Elabdellaoui

CAGO bunu retweetlimis. Bu dönem dedikleri tutma orani baya yüksekti.

Gözünde sorun yaşanmadan önce de bizim seviye de değildi hala değil.

Üzerine bu haber doğru ise kendisine yakışanı yapmış.

Zira Arabistan kökenli adamdan vefa bekleme.

O bölgede herkesin imanı para.

Bu olay gerçekten doğruysa bundan sonra oyuncu sözleşmelerine kendi şahsi hayatındaki bir yanlışı sebebiyle futboldan uzak kalacak oyuncular için fesih hakkı koymalıyız.

Adam adama demişki "sana ne iyilik yaptım da bana bu kötülüğü yaptın?", olay bu. Yazıklar olsun Omar sana.

Bu olay gerçekten doğruysa bundan sonra oyuncu sözleşmelerine kendi şahsi hayatındaki bir yanlışı sebebiyle futboldan uzak kalacak oyuncular için fesih hakkı koymalıyız.

Adam adama demişki "sana ne iyilik yaptım da bana bu kötülüğü yaptın?", olay bu. Yazıklar olsun Omar sana.
o hak var zaten, biz kullanmadık.

o hak var zaten, biz kullanmadık.
Şaşırdım bilmiyordum. Malesef ki kulübümüz profesyonel yönetilmiyor. Madem öyleydi o gün maaşını indirelim yoksa fesihe girelim niye demediler. Sonuçta adam yattığı yerden para alacaktı. Acıdıkta ne oldu acınacak hale düşürdü herif. Bu kulübe arap futbolcu alınmamalı hiç sekmiyor bin pişman ediyorlar.

Herifin üstünü çizdiği göndermek istediği oyuncular luyindama, taylan, cicaldau, morutan, boey.
Tuttuğu yedek olarak kadroya kattigi kulubeden en iyi sekilde mac izleyen adam da bu.
Hayırlı işler.
Uzun maratonda istediği her oyuncu 30+ olan heriften beklentimiz çok olmasın

Kovun gitsin beş kuruş vermeden. Hangi hakim buna hak verecek görmek isterim. Herif kendi mallığı yüzünden işinden olacakken 1,5 sezon besledik. Def edin Allah aşkına kime neyi şikayet edecek yahu… o gün çek git dememiz mi gerekiyordu

Kovun gitsin beş kuruş vermeden. Hangi hakim buna hak verecek görmek isterim. Herif kendi mallığı yüzünden işinden olacakken 1,5 sezon besledik. Def edin Allah aşkına kime neyi şikayet edecek yahu… oracakta çek git dememiz mi gerekiyordu
Öyle yapmalıymışız bu bize ders olsun.

Satılabilse satarlardı abi, kim alır bu durumda olan adamı. En iyi ihtimalle Norveç ikinci ligine falan gider o da maaşını biz vermek şartı ile.
Hiç bir kulübün sağlık kontrolünden geçemez maalesef.

Fesih hakkimiz vardi zaten. Aptalligimizdan yapmadik.

Mustafa Cengiz, "Omar isterseniz sözleşmemde indirim yapabilirim dedi ama biz kabul etmedik" gibi bir şey demişti GS TV'de. Ya Cengiz ya da şimdi bu haberleri sızdıran yönetim yalan söylüyor. Omar'ın tavır değiştireceğini sanmıyorum.

Geri
Üst Alt