#14 Omar Elabdellaoui

Takım keşke düz oyunculardan kurulsaydı. Ne istediğini, oynattığını bilen hocayla gayet başarılı olurdun.
Bizde düz olmayan herifler ayakta duramıyor, şut çekemiyor, oyun kuramıyor, koşamıyor.

Geldigin gune lanet olsun.ne kadar cop bi herifsin.ne feghouliye yardim ediyosun onde,ne yusuf gibilerini tek basina karsilayabilyosun..surekli yardim bekliyosun ondeki oyuncudan.bitane olumlu hareketin yok.sangare gelseydi keske

Bu vasat a dünyada bek kıtlığı var gibi menejer ve imza paralarını katınca yıllık 2.5 milyon euro verdiler 3 yıl hem de.
adamın atletik ve hızlı olmasından başka özelliği yok.
Şener in sık sakatlanmayanı işte.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

belese gelenii nasil kitlediler? üstüne kaptanlari

Oly'de kazandığının 3 katına geldi bize. Büyük ihtimal yerine çok daha iyisini, çok daha ucuzuna almışlardır. Takımda aynı paraya bile tutsalar istedikleri yere götürmezmiş Omar. Adamlar hem ellerindeki vasat, tavanını çoktan görmüş adamdan kurtuldular, hem de yüksek ihtimal daha iyisiyle değiştirdiler. Bize de Dirar'ın bir tık üstü, kazanması gerekenin en az 2 katına kaldı.

Niye cellallendi herkes adama durduk yere milli maci falan mi vardi

Oly'de kazandığının 3 katına geldi bize. Büyük ihtimal yerine çok daha iyisini, çok daha ucuzuna almışlardır. Takımda aynı paraya bile tutsalar istedikleri yere götürmezmiş Omar. Adamlar hem ellerindeki vasat, tavanını çoktan görmüş adamdan kurtuldular, hem de yüksek ihtimal daha iyisiyle değiştirdiler. Bize de Dirar'ın bir tık üstü, kazanması gerekenin en az 2 katına kaldı.
adamlar biraz daha önermisler, ama bizim sözlesme daha iyi diye kabul etti, o nu inkar etmiyorum. ama dedigim gibi adamlar düzeltilmis sözlesme önerdiler.

adamlar biraz daha önermisler, ama bizim sözlesme daha iyi diye kabul etti, o nu inkar etmiyorum. ama dedigim gibi adamlar düzeltilmis sözlesme önerdiler.

Savunmada hatasız oynarsa yine iyi. Saracchi varken Feghouli'nin oynadığı kanadı savunmada korursak yeterli olur. Ama önce Başak, sonra Fener maçlarında bomboş kafa vurdurması can sıkıcı. Tavanı hakikaten bayağı düşük bir adam. Bu paraya çok daha iyisi bulunurdu yani, şu ana kadar ki performansıyla Linnes'e rahmet okutuyor.

Savunmada hatasız oynarsa yine iyi. Saracchi varken Feghouli'nin oynadığı kanadı savunmada korursak yeterli olur. Ama önce Başak, sonra Fener maçlarında bomboş kafa vurdurması can sıkıcı. Tavanı hakikaten bayağı düşük bir adam. Bu paraya çok daha iyisi bulunurdu yani, şu ana kadar ki performansıyla Linnes'e rahmet okutuyor.
alisir ya. hal olur o. ofansif anlamda problemli maalesef. bir iyi orta acti o da fb de ardaya ..

Geri
Üst Alt