#14 Omar Elabdellaoui

@Keramettin TANRIVERDİ tüm takımlar bize çöpünü yolluyor şef
Aslında Omar'dan vazgeçmek istemezlerdi bence çünkü Rafinha'yı koymuşlar yerine.

Oly Yunanistan'ın Galatasaray'ı oldu hep, krize rağmen Avrupa'da sürekli varlar. Pana da gerileyince Paok ve Aek bunlara pek kafa tutamamış. Dolayısıyla zirveye oynama ile daha iyi yönetilme birleşince bizden başarılı bir takım oldular.

Takım olmayı becerebilen bir takımdan bizim gibi hüviyetsiz bir ekibe gelince böylesine kötü gözükmesini ben anormal karşılamıyorum. Benim garipsediğim ilk maç methiyeler dizilmiş olması, çok uçlarda yaşıyoruz.

Aslında Omar'dan vazgeçmek istemezlerdi bence çünkü Rafinha'yı koymuşlar yerine.

Oly Yunanistan'ın Galatasaray'ı oldu hep, krize rağmen Avrupa'da sürekli varlar. Pana da gerileyince Paok ve Aek bunlara pek kafa tutamamış. Dolayısıyla zirveye oynama ile daha iyi yönetilme birleşince bizden başarılı bir takım oldular.

Takım olmayı becerebilen bir takımdan bizim gibi hüviyetsiz bir ekibe gelince böylesine kötü gözükmesini ben anormal karşılamıyorum. Benim garipsediğim ilk maç methiyeler dizilmiş olması, çok uçlarda yaşıyoruz.
Bizim medyanin konuştuğu adam 2 hafta sonra çöpe gidiyor

Tanitim videosunda 'zor bir ismim var, ama ogreneceksiniz' falan diyordu.

Buyuk ustat ilerde kufur ettire ettire ismini ogretecekmis gibi bir izlenim birakmaya basladi

Saracchi'yle oynarken yine bir gideri var ama Saracchi'siz oynayınca hiç çekilmiyor. Bir de sadece savunmayla ilgilenmesine rağmen 2 maçta feci kademe hatası yapıp şansa bala gol yedirmemesi beni tedirginliğe düşürdü. Kerim Frei'a karşı 10 dakika Sabri performansı göstermesi de başka bir etmen tabii. Zaten hücumda kalas gibi bir adam, savunmada da böyle işler yaparsa ölü Mariano'dan bile büyük zarar verir takıma.

ilk 3 maç kralsın,sonraki maclar takım dökülünce rezilsin.gs cimbom uslanmıyor,omar iyi transfer.hepimize de kapak yapacak

bi de feghouli manyagı var önünde,zerre yardım almıyo

Zaten iyi oynamıyordu son maçlarda

Adam akıllı oynasana ulan !..

Geçmiş olsun, Linnes'in oynaması şu aşamada bizim için daha büyük avantaj gibi.

Geçmiş olsun, Linnes'in oynaması şu aşamada bizim için daha büyük avantaj gibi.
Bu herif öyle çok iyi savunmacı algısı yaratıyor ama anca linnes kadar savunmacı.Hucumda da daha yetenekli değil bence.Temposu ile fark yaratıyor işte.

Bu herif öyle çok iyi savunmacı algısı yaratıyor ama anca linnes kadar savunmacı.Hucumda da daha yetenekli değil bence.Temposu ile fark yaratıyor işte.

Hücumda bayağı kadar fark var. Savunmada birebirde Linnes'ten iyi olabilir ama savunmayı gözüyle yapan Mariano'dan bile daha az kademe hatası yapmıyor. Rakipler biraz şanslı olsa 2 maçta bizi 4 puandan edebilecek korkunç hatalar yapmıştı. Şu ana kadar içimizde patlayan bir transfer gibi görünüyor, Linnes'ten bile daha umutsuz vaka gibi şu ana kadar.

Mariano'nun tek bacağı bundan daha iyi oynar bu çöpü nereden bulduk.

Geri
Üst Alt