#14 Omar Elabdellaoui

Mariano sevicileri geldi mi ?
İçeri orta yapması bile hata.

Dümdüz bir herif. Linnes'ten üstün tek yani kaslari herhalde.

Anlamiyorum arkadas artik gercekten bilerek isteyerek orta acmasini bilmeyen beceremeyen bek aldiklarini düsünüyorum özellikle. Normal degil bu.

Bir ayagi cukurda olan marinayo bunu ve linesi top diye sektirir

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

menejer ve imza paralarını katınca yıllık 2 milyon euro maliyetle bu kadar düz ve vasat bek bulmayı başaran tarama ekibini ve yönetimi kutluyorum.
burda imza attığı gün bu maliyetle 3 yıllık sözleşme yapmak ihanet dediğimde linçe uğramıştım.
geldi yunan takımında yıllık 700 bine oynuyormuş zaten maksimumu budur.
adama 2 yıllık sözleşme 1 milyon da maaş dersin gelmezse ekime dersin olur biter.
yaptığınız yapacağınız transferin orasına.....

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şunun açtığı kadar ortayı caner de açıyor işte. 1-2 tanesi gol oluyor.

Bunu 1 senedir izledikleri falan yalandir yav.

Niye bu kadar gömuluyor anlamadım.Gayet iyi oynadı işte.Marianoyu seviyorduk ama her deplasmanda ezilen marianoyu cabuk unuttunuz galiba.Bir oyuncu gidince niyeyse onun iyi yaptıkları kalıyor akılda.

yorum yapmak icin biraz erken lakin marianonun oyun zekasi yok gibi

gerci mariano gibi oyun zekasi yuksek olan bekler nadir

idare eder performans

Niye bu kadar gömuluyor anlamadım.Gayet iyi oynadı işte.Marianoyu seviyorduk ama her deplasmanda ezilen marianoyu cabuk unuttunuz galiba.Bir oyuncu gidince niyeyse onun iyi yaptıkları kalıyor akılda.

Orta sahamız zayıf olduğu için Mariano'nun geriden oyun kurmasını arıyoruz. Omar'ın ortaları iyi değil. Defansı da çok iyi gelmedi bana. Boşluk oldu mu iyi Mariano'dan iyi top sürüyor sadece.

Geri
Üst Alt