#14 Omar Elabdellaoui

Orta sahamız zayıf olduğu için Mariano'nun geriden oyun kurmasını arıyoruz. Omar'ın ortaları iyi değil. Defansı da çok iyi gelmedi bana. Boşluk oldu mu iyi Mariano'dan iyi top sürüyor sadece.

Katılıyorum.Ortaları bence acayip kötu değil ama iyi de sayılmaz.Temposu var işte orası iyi.Mariano da deplasmanlarda sıçıyordu hep.

Transferinde temposu ile katki saglar demistim yoksa Mariano gibi geriden oyun kurmasini falan beklemiyordum zaten ama cizgiye indiginde paslari ve ortalari berbat. Ayni Linnes gibi duz bir oyuncu sadece kosuyor.

Saracci daha ofansi bir bek..
Omar defansı iyi yapsın, birebirde kolay çalım yemesin mevkisinde doğru dursun ofansif katkısı çok önemli değil.

Şu takıma doğru transferler yapılsaydı fazla göze batmazdı.
Şimdi takım kötü olunca ofansif anlamda beklenti oluyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

erken yorum yapmayi sevmiyorum rnts

dün marcao 50m lancilar ortada yoktu misal, gelecek hafta iyi oynamaya baslarsa ove ove bitirmeyecekler...

Ben Omar hakkında millet kadar olumsuz değilim ama marianoyla çok farklı oyuncular olduğu aşikar.. biz alışmışız sağ Bekin oyun kurmasına tempolu düz adam görünce millet gömüyor..

Bize geleceği zaman da belirtmiş idim. Bu adamdan Mariano gibi şeyler beklmemek lazım diye. Mariano gibi sağdayken ortasahaya ya da ceza yayına doğru boş adama klas paslar atamaz, sağdan ceza yayına doğru verkaçla hareketlenip klas şutlar atamaz deyü.

Ama Marianonun veremediği dinamizmi verir. Daha çok gider gelir enerjisi bitmez. Beklentiyi buna göre ayarlamak lazım.

Orta açamaması ise çok üzdü beni. İnş düzelelebilen geçici bir sorundur.

Bize geleceği zaman da belirtmiş idim. Bu adamdan Mariano gibi şeyler beklmemek lazım diye. Mariano gibi sağdayken ortasahaya ya da ceza yayına doğru boş adama klas paslar atamaz, sağdan ceza yayına doğru verkaçla hareketlenip klas şutlar atamaz deyü.

Ama Marianonun veremediği dinamizmi verir. Daha çok gider gelir enerjisi bitmez. Beklentiyi buna göre ayarlamak lazım.

Orta açamaması ise çok üzdü beni. İnş düzelelebilen geçici bir sorundur.

Falcaoyla Ömer'in çarpıştığı topta çok iyi orta açtı orada becerikli adam olsa gol yapardı.. bu adama sabretmek lazım takım iyi olursa bambaşka bir Omar görürüz ilk gazisehir maçında muazzam oynamıştı..

Falcaoyla Ömer'in çarpıştığı topta çok iyi orta açtı orada becerikli adam olsa gol yapardı.. bu adama sabretmek lazım takım iyi olursa bambaşka bir Omar görürüz ilk gazisehir maçında muazzam oynamıştı..
Genel durumundan memnuniyet duyuyorum. Ama Marianodan sonra beklentiyi yönetemedik tam olarak.

Genel takım kimyası oturursa daha iyi şeyler yapacağına şüphem yok. Şu an takım o kadar kötü ve düzensiz oynuyor ki geçen sene müthiş asistler yapan Saracchi de güzel orta yapamaz oldu. Penaltı noktasına doğru acayip kesen adam bir tane açamadı o ortadan.

Bekleyelim görelim.

Şahsen ne beklediysem onu buldum. Zaten Mariano ile ne tarz olarak ne de kalite olarak kıyaslanamayacağı taaa gelirken belliydi. Kötü topçu değil ama fark yaratacak meziyetlere sahip bir oyuncu da değil. Linnes'in 1 tık üstü işte. Takım iyi olursa sırıtmaz. Bizim gibi leş takımlarda ise yetenek fukarası vs gibi laflara maruz kalır.

Bu adamin Linnes’ten ne hucumu nede savunmasi ustun. Her yeni geleni bosuna abartmayi seviyoruz.

Çok sınırlı çok. Fizik olarak iyiyse idare eder.

Dümdüz bir herif. Linnes'ten üstün tek yani kaslari herhalde.

Anlamiyorum arkadas artik gercekten bilerek isteyerek orta acmasini bilmeyen beceremeyen bek aldiklarini düsünüyorum özellikle. Normal degil bu.
Evet dümdüz bir herif. Bugün yine bolca kanıtladı bize.

sent via GSC

rezalet bir herif. 2 kere 50 milyon kişinin arasında boş araziye attı topu

Bu maçta begenmedim. Son tercihleri kotüydü.

Atletizm ile hirsiyla fark yaratabilir ama dogru zamanda pas atmasi gerekiyor.

Geri
Üst Alt