#14 Omar Elabdellaoui

Ekli dosyayı görüntüle 105816
Ekli dosyayı görüntüle 105817
yine benzer pozisyon. Stop edip geriye dönüyor topu burada. Kardeşim tamam anladık yeteneklerin kısıtlı da insan bu kadar mı korkak oynar yaw. Çıkarsan diagne ya da feg müsait pozisyonda karşı karşıya kalacak. Elden çıkarma imkanımız varsa şutlayalım sezon sonu gerek yok cidden.
Senin iyi kanat oyuncularin olsa beklerin hem savunmada daha rahat oynayacak hem hücumda takima dahil olacak. Bizim bu mevcut düzende kanat oyuncusuz tüm koridoru idare eden beklerimizin bir sey yapmasi cok zor. Hem savunmada tek basina iyi duracak, hem hücumda tek basina is yapabilecek bek Türkiye'de oynamaz.

Senin iyi kanat oyuncularin olsa beklerin hem savunmada daha rahat oynayacak hem hücumda takima dahil olacak. Bizim bu mevcut düzende kanat oyuncusuz tüm koridoru idare eden beklerimizin bir sey yapmasi cok zor. Hem savunmada tek basina iyi duracak, hem hücumda tek basina is yapabilecek bek Türkiye'de oynamaz.

Doğru diyorsun da reis söylediklerin bahsettiğim pozisyonlarla alakası yok. Maçın başıydı daha ssler ilk yarıdan ve o kanattan da atak yemedik maç boyunca çok efor sarfetmedi yani.

Doğru diyorsun da reis söylediklerin bahsettiğim pozisyonlarla alakası yok. Maçın başıydı daha ssler ilk yarıdan ve o kanattan da atak yemedik maç boyunca çok efor sarfetmedi yani.

Hakkini yemeyelim her mac kosu atiyor ama gormuyorlar omari. Cok yetenekli olmadigi kesin ama linnesten iyidir. Ben ikinci yari daha iyi performans bekliyorum. Bu adam gecen sezon cok yoruldu. Dondu covid oldu.

Saracciden defans anlamında iyi . hücumda zaten ikisi de yok Kaan ayhani alsak adam bunun kadar sağ bek oynuyor defansı da yedeklerdi hem genç hem Türk hem satma şansın olurdu ilerde yani bizim yönetim anlamında sıkıntılar var

Marianodan sonra çok ama çok düz topçu.

Neyse beleşe geldi idare edecez. En kötü satılabilir. Ederi var.

Benim için bir defans oyuncusunun iyi olmasının ilk şartı defansı bilmesi ve Ömer bu işi biliyor. Mariano'nun hücuma katkısı elbette üst seviye de ama defansif yönü çok eksikti. Siz bizim ligin çapsızlığından dolayı Caner ve Gökhan gibi savunma yönleri çok kötü ama hücumları biraz iyi beklere özeniyorsunuz ama hata yapıyorsunuz. Ligde doğru düzgün yapılanan kulüpler olsaydı Caner ve Gökhan miti daha doğmadan biterdi. Gökhan, Alex'den beri aynı oyunla yandan gelen duran toplarda aynı oyunu yaparak gol atıyor veya asist yapıyor. Teknik direktörler ve rakip futbolcular utansın.

Bu arkadaş defansın arkasına iyi koşuyor da bir kere pas attıklarını görmedim. İstediği toplar gelmiyor. Belki de biz kullanamıyoruz.

Yetersiz adam ya bir tane ön plana çıkan özelliği yok fiziği dışında bu da bir olay değil zaten, kendine dikkat eden her sporcuda var.

Mental olarak sınırlı olabilir dedik ama, gittikçe fizik olarak da düşüyor. Çok kötü, çekilmez vaziyette.

Geri
Üst Alt