#14 Omar Elabdellaoui

Çok düzsün be kardeş. Boş boş koşup duruyorsun ileri nasıl olsa adam akıllı bir orta falan açılabildiğin yok.

sent via GSC

Yeteri kadar oynadı ve şans buldu. Mariano nun antreman yaptıgı sahada ot olmaz bu heriften.

Fizik olarak daha iyi gördüm.Rakibin üstüne daha cesur gitti geçmişe göre.

Wakaeme ustayı ilk defa bir Galatasaray maçında bu kadar içeriye girip oynamak durumunda gördüm. Beğendim kendisini, başarılarının devamını dilerim.

capone gibi bazen arka direğe sarkıyo ama top atan olmuyo

fatih akyel kadar oynasın yeter şimdilik

karar verme konusunda biraz sıkıntılı üstat
1-2 topta yapması gereken dışarıya falan çıkarmak iken illa zorladı çizgiye kadar. o da kendini zorluyor sanırım ona denilenleri yapmak için

Oyunu da kilitliyor cogu zaman. Orta sahadaki elemanlar bunla paslasiyor. Ileri kosup oyunu acacagina yerinde bekliyor avel gibi. Bu sefer taylan ya da belhanda dripling yapmak zorunda kaliyor topu tasimak icin. Kac defa top kaybettik bu yuzden.

Sadece bizde degil bu arada milli takimda da rezalet oynadi ben 2 defa 90dk izledim takimin en kotu topcuydu. Mental ve teknik olarak cok kisitli 1 herif

Marcao basligina gel :( i need backup

çok eleştirdim önceki maçlarda ama bu maç neden bu kadar eleştiri almış şaşırdım ben başka maç izledim galiba
en çok pas alış verişi yapıp oyuna katıldığı maç bu kesin
ilk maçından sonra en iyi oynadığı maçıydı bence

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hala diyorum , bek oyuncusundan hücumda çok faydalı olmasını bekliyorsanız , kanat oyuncusu çekelim oraya.

Defansı iyi olsun yeter diyorum.

Ama bir kaç defansif hata yaptı bugün , Nwakame ve Djaniny ile çok yalnız bırakıldığından dolayı mı bilmiyorum.

Geri
Üst Alt