#14 Omar Elabdellaoui

Vefa unutulmayacak kadar önemlidir.
Ne birileri yersin nede alkışlasın diye de yapılmaz
Ücrette de bence anlaşılmıştır.

Bir vefa lafıdır gidiyor.
Omarın başına gelen Allah korusun falcao isimli kıymetli sporcumuzun başına gelse aynı sağduyu gösterilir miydi?

Benim uyuz oldugum sey böyle durumlarda her zaman kulübün kaybeden taraf olmasi. Yüksek paralara ödeyip futbolcu alirsin 4-5 yillik yatirim yaparsin adam manyak cikar, zerre performans göstermez sonra sözlesme yapmasaydin derler oh ne güzel dünya ya. Bütün kurumlarin hep futbolculardan yana tavir almasina asiri gicik oluyorum, hele o Uefa ve Fifa denen pislik olusumlar var ya en serefsizi onlar.

Bir de bu adam futbol oynarken yani isini yaparken sakatlanmadi, kendi zevkine fisek patlatirken sakatladi kendini. Hayat sigortasi falan vardir onlar karsilasin masraflarini, biz niye magdur oluyoruz. Bunlari yazdigim icin kötü kalpli adam ilan etmesinler beni. Ama hep kaybedenin bizim kulüp olmasina dayanamiyorum.

hâlâ burdasın ya inanamıyorum sana ya

Yeni yabanci kurali gelmisken bunun sozlesmesini ya iptal etsinler ya da lisans cikartmasinlar, bosuna kontenjani doldurmasin.

gözü mözü ilgilendirmiyo artık çok pis sövücem buna

Allah sifa versin de bu boyle kalacak mi?

1628249012493.png

Bu adamin maasinda bir indirim oldumu? Resmi bir aciklama yapildimi bu konuda?

Herif kendi özel yasantisinda kalici sakatlik yasiyor, kulübe katki veremiyor. Net bir sekilde fesih sebebi varken elde hala maasinin tikir tikir ödeniyor olmasi birakin Galatasarayi bu ülkeye ihanettir.

Lig baslayacak, hala elde 3 yabanci sag bek var.

Biz bu arkadaşı neden besliyoruz hoca hayır kurumu zannediyor galiba bizi 2 yıldır 10 tane maça çıktı kendi hatası yuzunden yaralandı ama ısrarla besliyoruz çuvalla para veriyoruz hoca çok merakliysa kendi evine alsın masraflarinida karsilasin anasını satayım iyilesecek diye beklediğimiz adamda sanırsın cafu Dani Alves filan kıytırık vasat altı bir bek

tomris-oguzalp-oldu-kucuk-besleme-oksuz-kaldi-5227321_8162_o.jpg

Dünyada buna benzer bir olay yaşanmış mıdır bilmiyorum. Yaşandıysa da antremana çıkıp kulüple devam etmesi çok enteresan.

Oyuncu, "aga ben oynayamıyorum kendi mallığım yüzünden sakatlandım para almayayım" da demiyor.

Cok hayır yapılacaksa uc bes kurus verılır gonderılır yanı tutmanında bır anlamı yok

Geri
Üst Alt