#14 Omar Elabdellaoui

Kötü ., kötü olduğu için yerine oyuncu alındı zaten yedek için normal ama maaşı yüksek gönderebilirse gönderilip yerine türk sağ bek bulunabilir.

Rezalet.. kontratından çıkılıp, Ali turap yedek yapılmalı.
Yalan yok kaza olayından öncede hiç bir zaman beğenmemiştim kendisini. Kondisyonlu sürekli gidip geliyor diye idare eder demiştik ama olacak gibi değil gerçekten.

Performansı inanılmaz kötü malesef.

Ulan geldiğinde neydi sanki? Bu elemandan nasıl bir performans bekliyordunuz cidden? Eboue ve Mariano gibi klas topçuların mevkisine bunu getirdiler. Taraftar da Eboue ve Mariano'ya demediğini bırakmıyordu üstelik.

nasil bir verim bekliyorsunuz siz bundan

amatör ligde bile siritir herif

Moderatör tarafında düzenlendi:
hazirlik macindan bagimsiz, kendisine yonelik genel gorusum belli idi, takip edenler animsarlar sanirim.
gecen sezon baslarinda , hatta *alindigi gunlerde nacizane vurgulamistim.
<=> ne kendisi ,, ne *boey bizim aradigimiz tipoloji ve kalibre oyuncular degillerdi. +parantez,boey'in futbol temel eksiklikleri ile alinmasi zaten buyuk hata ve yanilgi idi. *omar'i da ,oynadigimiz oyuna uygunluk ve yeterlilik denkleminde hatali transfer olarak belirtmistim. ozetle, ikisi de bastan olmamali idi...
tipki, gecmis nazarimda basarisiz kimi ornekleri gibi ; *linnes de oldugu gibi ,*sener, tarik da , ali turan da oldugu gibi... sozun ozu , tarafim adina toplami < = > bir mariano , eboue,yuto etmiyor bir cok denklem baglaminda.

düşünsenize italyada bir takım sağ bek arıyor. Listeyi tararken teknik direktör, Omara gelince dur diyor. bu herif nasıl ucuza alınır mı?

Scout ekibi de : Tabi teklif yaparsak bonservis ödemeden alırız da

Teknik patron: Eee imza parası mı çok istiyor ne problem var.

Scoutcı: Bir gözü kör efendim :/

Teknik patron: o zaman be bok yemeye listeye yazdınız bunu

Scout : 😮😮

Ali Turap'tan caldigi her dakika buyuk haramdir gozumde. Sanirim iyi karakteri ve kikloplugundan dolayi kalacak takimda. Bugun derinlik algisi tamamen yok olmus gibi oynadi. Hucumda beklentimiz yok gol yedirmese bari

Göz göre göre engeli yüzünden futbol oynayamayan bir oyuncuyu ilk 11’de oynatıyoruz, bu skandal nasıl normalleşiyor anlam veremiyorum. Adam resmen 5 metre pas range’inde oynuyor yahu..

Açıkçası tamamen iyileştiğini düşünüyordum ama ciddi görme handikapı olduğunu düşünmeye başladım

Hücuma yönelik Kesinlikle risk almıyor öte yandan kademede adam kaçırıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni düşman bulundu ilk iç saha maçında adamın anasına avradına çoluğuna çocuğuna küfredilir

Ya hazırlık maçı bu hazırlık nasıl bir tezatlık usta ya her sene taraftar profili kötüye gidiyor millet çıldırmış

Bu adam da bizim oyuncumuz yeni gelen dubois te genç ali turapta ve onlar da süre alacak bu neyin nefreti ya bu adam bir şanssızlık yaşadı döndü elinden geleni yapmaya çalışıyor ve dünkü maç bir hazırlık karşılaşması

Tepkiler abartılı,anlamsız ve üzücü bu ortam da istikrar sağlanmaz

6 ay da bir kadro kur sene de iki hoca değiş sonra galatasaray çok büyük galatasaray avrupa fatihi he çok beklersiniz

Dün kötüydü ancak geçen sezonun 2. yarısı döndükten sonra da savunma da çok sağlam oynuyordu. Sadece Omar sahadayken topla çıkamıyoruz o bir gerçek.

Geri
Üst Alt