14 Şubat - Sevgililer Günü

Sanırım bugünü evlendiğim zaman kutlaya bileceğim. Şu yaşıma kadar 14 şubatta bir ilişki ile giremedim. Ya bu dönemde ilişkim olmadı yada kavgalı oldum. Var bu işte bir keramet :)

Hahaha aynen ben de öyleydim nedense hiç sevgilim olmuyordu 14 şubatta hediye almamak bilinçaltıma mı işlemiş ne :D Şaka bir yana geçen 14 şubat nişanlıydım ilk kez kutladım (şimdi de evliyim zaten) yani eşimle kutlamış oldum..

Hahaha aynen ben de öyleydim nedense hiç sevgilim olmuyordu 14 şubatta hediye almamak bilinçaltıma mı işlemiş ne :D Şaka bir yana geçen 14 şubat nişanlıydım ilk kez kutladım (şimdi de evliyim zaten) yani eşimle kutlamış oldum..

Hehe sende geleceğimi görüyorum o zaman :D

yaw arkadaş dünya kupası gibi

4 yılda bir yapılsın şu sevgililer günü

Ebru'nun , Burcu'nun , Merve'nin sevgilisi ona abidik gubidik sürprizler yaparken sen ''yeaa bebeyim boşversene , bize her gün sevgililer günü'' de bakayım ne oluyor. Ele mahkum ederler , sesini çıkaramazsın :asd:

Ayrıca da içinizden gelmeli yani ben böyle özel günleri gerçekten seviyorum. Hatta doğum günü , ya da özel günlerimizi unutan hatunlara benim hatırlattığım oldu , illa mutlu etmek için Muammer Güler kuruşu harcamanıza da gerek yok. Yaratıcı olun çünkü gidip kankalarına anlatacak , hava atacak. Kız milleti işte yaradılışları böyle . :)

Kapitalizm mi dersin, üç kağıtçılık mı dersin, soygun mu dersin, hediye aldırmak için baskı mı dersin ne dersin de de yalnız bu tür günler benim için boş günlerdir. Sevgiliyle yada bir baba veyahut anne ile bir gün üzerinden sevgi bağı kurmak saçmalıktır.

Seven insan için her gün sevgililer, anneler veya bir babalar günüdür.

P1010010.JPG

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Konuyu actin sonra cezayi yedin, olmamis :DD

valla izmir forum bornovada bi hayli indirim vardı mağazalarda.gittim kaptım en ekonomiğinden bir ceket :D e kıyamıyoruz ne yapalım arkadaş dile kolay olmuş 3 sene.alayım bir hediye gönlü olsun.yazdık buraya da inşallah yakalanmayız :D ayrıca dışarıda para harcamayada gerek yok.ev candır :D

Nasipse 2.5 ay sonra dugunum var.Normalden daha farkli bir 14 Subat olacak gibi.

Sent from my BlackBerry using Tapatalk.

9 gün sonra doğum günüm var hediyeler ozaman gelir zaten sevgiliye gerek yok :disgust:

Geri
Üst Alt