#14 Wilfried Zaha

premier ligin en fazla faul yapılan oyuncusuymuş.

Bizim kulüp kadar şu forma numarası olayını kötü yöneten yoktur dünya üzerinde. Adam drogba hayranı, 11 giyiyor sen yunus denen çaylak yedekten alıp dünyaca ünlü yıldızına jest yapmıyorsun. 11 giyse daha fazla forma satardı 14 daha az satar. Ayrıca adam 11 no ile daha iyi motive olur. Yunus'un takımda kalacağı bile belirsiz. Zaten kendisi teklif etmesi gerekirdi ama türk futbolcusundan böyle bir şey beklenmez hepsinin burnu havada. Fb djeko havaalanına iner inmez rossi den aldı 9 numarayı bunlar önemli olaylar artık futbol dünyasında bizde geçen sene taylan 8 no alıp 1 maça yedek girip sonra gitmişti sonra tüm sezon kimse giyemedi 8 numarayı.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Hayri Cund üstat sakat muhabbeti yapan ifbliler için gerekli cevabı verecektir
aynen kronik
Kronik adama en büyük efsanesi olduğu kulübü kalması için 9,6 Milyon Pound yıllık teklif etti, onların sakatlığından haberi yok zaha gizliyor yıllardır :)
Palace have offered Zaha the most lucrative deal in the history of the club believed to be worth – inclusive of bonuses and other payments – close to £200,000 per week.
bunlar kadar şerefsiz camia yok yav ne ciğersiz midesiz şerefsiz adamlar bunlar, zahada cevabını veririz :)

icardi de ilk 90 dakikasına ekim ayında çıkmıştı bence çok sorun değil sakatlığı

galatasarayin-yeni-yildizi-wilfried-zahanin-hayat-hikayesi_f7c0d241.jpg

Saçı neden bildiğimiz saha gibi değil ya
Sanki Zaha değil bu

Fildişi Aslanı Sami Yen daha doğrusu Rams Parka ayak bastı.. Şu asalete bakar mısın? Şu kaliteyi gördükçe deliriyorum, Premier Lig kurdu bir Galatasaraylı olarak Zaha transferine benden daha çok sevinen biri yoktur tahminen
InCollage_20230724_231100258.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Duruşu, Asaleti, Kuvveti, Sürati ve Tekniği.. Parçalı çok yakıştı tıpkı diğer Dünya Starlarımıza yakıştığı gibi Zaha gibi bir makinenin bizimle oluşuna inanmak baya zor sahaya inince anca idrak ederiz. Aslanım benim. Mahvedecek ya rakipleri. Hele Zaha Zaniolo Kerem İcardi 4lüsünü düşündükçe daha da gaza geliyorum!
InCollage_20230724_222958509.webp

Zaha be kardeşim. Wilfried Zaha artık resmen bizim oldu. Tekniğiyle, Kuvvetiyle tartışmasız Avrupanın en iyi kanat oyuncularından biri olan adam artık resmen bizimle. Üstelik Boey Zaniolo Kerem ve İcardiyle birlikte. Beraber yapacaklarını mı düşünsem Zaha'nın kendi yapacaklarını mı düşünsem bilmiyorum. Bildiğim tek şey çok heyecanlı olduğum. Hoşgeldin Aslanım !
FB_IMG_1690227730737.webp

Wilfried Zaha.. Sıkı bir EPL izleyicisi olarak her zaman ağzımın suyu aka aka izlediğim City, Liverpool ve diğer devlerin hepsinin beklerini sahadan silecek derecede dinamik ve teknik bir oyuncu. Ve bu adam Parçalı formayı giyecek, Galatasarayımda oynayacak. Kelimeler de yetmiyor. Hosgeldin Makine!
FB_IMG_1690227725669.webp

Wilfried Zaha resmen bizle. Dünyanın en zor ve güçlü ligi EPL'nin en iyi 5 kanat oyuncusundan biri olan Zaha resmen Parçalı formamızı terletecek. Üst seviye atletizmi ve kuvveti, üst seviye tekniği ve driplingleriyle bizi mest edecek. Heyecan dorukta. Hoşgeldin Aslanım!
FB_IMG_1690227720307.webp

Böyle bir Süperstara da böyle bir tanıtım çekilirdi zaten. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Bütün İngiliz basını ve Dünya bizi konuşuyor. Dahada konuşmaya devam edecekler çünkü Şampiyonlar Liginde çok büyük işler yapacağız. Hoşgeldin Yer Uçağı Wilfried Zaha !
InCollage_20230724_222301739.webp

Geri
Üst Alt