#14 Wilfried Zaha

İkinci yarıda oynadı ortada fena değildi bence orayı kaldırrır
Geçen Başakşehir maçında da oraya daha yakın oynadı merkezden koşuya devam etti penaltıyı aldı bir topta da Icardi iyi pas çıkarsa gol atacaktı oralarda fena değil hızlı düşünmesi o mevki için baya avantaj sağlıyor ama duraksamaması lazım durdu mu arkadan biri gelip topu kapıyor. :asd:

İcardi
Zaha Kerem Ziyech/Tete
Ndombele Torreira

Kerem 10 no oynayacak bence oynaması gereken yerde orası gole de yakın bir oyuncu sahte koşularda atıyor sol kanattan daha verimli olabilir en azından daha serbest oynaması performansını arttırabilir.

Forvet arkası Kerem çok defolu yav top kontrolü yokken. Zaha Kerem Ziyech top kaptırma yarışına girebilirler aynı maçta.

Fizik durumu kotu Zaha'nin kim ne derse desin. Patlayici hareketlerini yapamiyor ve en ufak omuz/itelemede toptan uzaklasiyor. Onun disinda, yavastan vites arttirdigi da gozukuyor, temposunu bulacaktir. Bunu yazmaktan da okumaktan da biktim ama gercektende hazir degil ve zamana ihtiyaci var ki bu en az 2 hafta daha gibi bu sure icinde de 20-30dk civarinda sureler alip mac temposu oturtturulmasi gerekiyor.

Fizik durumu kotu Zaha'nin kim ne derse desin. Patlayici hareketlerini yapamiyor ve en ufak omuz/itelemede toptan uzaklasiyor. Onun disinda, yavastan vites arttirdigi gozukuyor, temposunu bulacaktir. Bunu yazmaktan da okumaktan da biktim ama gercektende hazir degil ve zamana ihtiyaci var ki bu en az 2 hafta daha gibi bu sure icinde de 20-30dk civarinda sure alip mac temposu oturtturulmasi gerekiyor.
Yok zaten dediğiniz tam olarak doğru bariz şekilde fiziksel olarak hazır değil. Omuz omuza ya da depar atmaya çekiniyor birazda bize gelip ilk sakatlanınca çekiniyor olabilirr daha dikkatli olup adım adım kuvvetlenecekse sonraki milli aradan sonra aygır gibi gelir diye düşünüyorum.

Oyun zekası inanılmaz yüksek koşmasa bile Nwakaeme etkisi yaratıyor 4 tane araya nefis top attı en azından 1'i skor olmalıydı.

Yok zaten dediğiniz tam olarak doğru bariz şekilde fiziksel olarak hazır değil. Omuz omuza ya da depar atmaya çekiniyor birazda bize gelip ilk sakatlanınca çekiniyor olabilirr daha dikkatli olup adım adım kuvvetlenecekse sonraki milli aradan sonra aygır gibi gelir diye düşünüyorum.

Oyun zekası inanılmaz yüksek koşmasa bile Nwakaeme etkisi yaratıyor 4 tane araya nefis top attı en azından 1'i skor olmalıydı.

Aynen, Oliviera'ya verdigi ince pas cok iyiydi tamam rakip kalitesi belli ama Copenhag macinda da beraberligi getiren calim/dribble ve asisti yapti. Kisacasi, zaman lazim ve evet maalesef...

Topu alıp dikine dribblingle golünü atmadığı sürece Zaha is back diyemeyeceğiz muhtemelen.

Ya da cizgiye inip adam eksiltip asistler yapmadigi muddetce.. Kendisinden ve kalitesinden hatta gecmisinden beklenti bu yonde ve cok da anormal degil. Ama gucsuz, rakip dokunmaya gorunsun iki adim geriye/yana gidiyor..

izleyemedim, maç yorumlarında berbat oynadığını anlamıştım, Şaşırmadı gsc.

Sizin için 50 tane adam mi geçecekti hazır olamayan fizigiyle

Oyun görüşü pas kalitesi çok iyi dün güzel kesitler izletti bize fizik olarak hala hazır değil ama ısınmaya başladı yavaştan izlemekten keyif aldığım bir futbolcu uzun yıllardır

ocak'ta kendi istegiyle ayrilir diye endiseleniyorum ama daha hic biseyini de göremedik

Geri
Üst Alt