#14 Wilfried Zaha

Oyun anlayışını beğeniyorum; sağ kanatta oynayanlar da onun tarzında oynamaya çalışsa takım daha iyi organize olacak. Kerem bunu fazlasıyla yapabilir ama şu oyun kurma işini fena takıntı yapmış durumda; biraz daha kanat gibi oynamalı orada görev verildiğinde.

kendine mi güvenmiyor anlamıyorum da bazen topla giderken saçmalıyor ayağından açıyor ya da adamların arasına garip bir şekilde dalıyor. bildiğimiz zaha gibi davranmıyor ama bu hali bile çok iyi. bir ritim bulsa aklını alacak herkesin

kendine mi güvenmiyor anlamıyorum da bazen topla giderken saçmalıyor ayağından açıyor ya da adamların arasına garip bir şekilde dalıyor. bildiğimiz zaha gibi davranmıyor ama bu hali bile çok iyi. bir ritim bulsa aklını alacak herkesin

o bence fizik durumundan ziyade fazla ciddiye almamasından

1 gol 1 asist. 3 dakikalık skills videosu içeriği. Daha ne olsun.

Atletizm durumu halen bildiğimiz seviyesine ulaşabilmiş değil. Bir tık daha hızlı olabilse bambaşka bir şey izletebilir.

Attığı gol müthiş. Böyle şutları daha sık denemeli. Birebirde geçip yapıştırmalı

1700937037293.webp

Şubat sonu diye boşuna demiyoruz asıl o saatten sonra bize lazım bu herif.
İlk beklentim kasım ortasında formunu yükseltmesiydi, taraftar olarak şoparca yapılan editlerden dolayı şuur kaybedip sakatlığının bilincine erişemedik.

Afrika kupasında full performans oynatılırsa turnuva sonrası gerçek zaha'yı görürüz.

Geri
Üst Alt