#14 Wilfried Zaha

O soldaki azmanla siz savasin da sonra bakariz enerji kaliyor mu.
Ben normal karsiladim da macin baslarinda şut cekmeliydi bol bol onu da süper taktisyene sormali

adam buraya bek kovalamaya geldiyse vah bize.
adamı hücumda zerre kullanmayıp 90 dk bek kovalatıyoruz.

defansif aksiyonlarda belki daha katılımcı olabilir ama bugün sahada kaldığı süre boyunca karşısında kimi bulduysa ezdi. bir tek golü atamadı ama gününde olduğunda onu da atıyor. gerçekten dominant bir sol açık katmışız kadromuza.

Yav müdür bu maç tam senin maçındı alanya maçı kadar hareketli değildin

defansif aksiyonlarda belki daha katılımcı olabilir ama bugün sahada kaldığı süre boyunca karşısında kimi bulduysa ezdi. bir tek golü atamadı ama gününde olduğunda onu da atıyor. gerçekten dominant bir sol açık katmışız kadromuza.

Yediğimiz 3. golde yürüyüp, kovalamadığı bek gol attırdı. Ben defansa yardımcı olduğunu düşünmüyorum.

hocam nerde kovaladı ben goremedım

gerci beki kımse kovalamaladı angelino bile

4-5 milyon euro para aliyo,yedigimiz 3. golde 2 metre geri gelse Angel’in pozisyon almasini saglayacak 3’e 1 birakti adami.
2 tane kacirdigi pozisyon var ki aynisini Alanya macinda gol yapti.Aldigi para karsiliginda gösterdiği performans yerlerde. Umarim sezon sonunda kontratindan cikabiliriz bu adamin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkasında sol bek olmayınca sürekli geriyi düşünüp ileri konsantre olamıyor.

Çok büyük topçu helali hoş olsun kaçırdıkları ..Zaha-Ziyech bilhassa bizim lig için çok fazla adamlar

Bu maç çok bariz ortaya çıktı bu sorun

Adamın girdiği gol pozisyonu bile rakibin çıkarken kaptırdığı top üzerinden oldu

Hocanın bu durumu ivedi çözmesi lazım

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ziyech' in 10 oynamasıyla bu sorun büyük ölçüde çözlecektir diye umuyorum. Solbek konusu da ara transferde çözülebilirse kim tutar Zaha' yı?..

3. Golde ve ondan önceki bir pozisyonda dönmedi. İlk yarı bir pozisyomda geç vurdu. Birinde ayağı kaydı. Beğenmedim

Geri
Üst Alt