#14 Wilfried Zaha

Bu kadar az oynamasının sebebi sakatlık. malesef kupada da yedek başlar gibi.

Girip bir şey yapmaması normal bire bir bile bırakamadık ama bu sürekli ağrı moduna son vermek lazım. 90 dk oynayacak düzeyde olmalı üst üste

Süper kupada ilk 11 ciksin, belki gol atar araplarin ilgisini cekerde satin alirlar

Osayiyi hafif tempoda rahatlıkla bağladı. Kupa maçında 11 çıkıp veremediği defansif katkıyı Torreira’nın sola daha çok destek vermesiyle kapatabiliriz. Bu tarz kilitlenen kabız maçları çözmek için en etkili oyuncu tarzı (sene başından beri kendisi bunun Ankaragücü maçı hariç farkında değil.)

Girdiğinde etkili oldu bence

Zaha'ya rakip ceza sahasının çaprazında ne zaman top getirsek iş yapıyor bir şekilde

Yallah diyenler ne gördü de yallah diyor anlamıyorum anlayamıyorum

İyi tarafından bakarsak milli takıma almazlar en azından toparlaması için bir süre olabilir.

Bence kesinlikle yaştan dolayı. Atletik ve hızlı oyuncular yaş ilerledikçe düşer. Zaha premier ligde tren gibiydi

Reis bu adam tabiki ağır bir oyuncu değil burada abartildıği kadar hızlı bir oyuncu hiç olmadi.Bahsedildigi kadar hızlı olan oyuncu bu yaşlarda falan bu kadar hızını kaybetmez.36,37 yaşında bir oyuncudan bahsetmiyoruz.palaceda daha çok boş alan buluyordu.. beni hayal kirikliliğına uğratan mesela nwakemede belki daha ağır bir oyuncuydu ama tekniğiyle ,oyun zekasıyla falan çok rahat adam geçerdi.zahaninda çok hızlı olmamasına rağmen bire birde kaldıgi pozisyonlarda rahat adam geçmesini beklerdim.Adam denemiyor bile.

Geri
Üst Alt