#14 Wilfried Zaha

El kol hareketi, sahada durus halini hic sevmiyorum. Fiziksel olarak'da sanki Arabistan kivamina gelmis gibi. En gec sezon sonu yollamaliyiz bence.

Adamın arkasında bir lavuk sırt çantası taklidi yapıyorlar sonra Zaha koşamıyor

Arkasında oynayan herifin kendisinin dibinde olmasina ragmen pas atamayıp yakınıma gel dedigini belirtelim

bu adam emekli olmus artik

skora katki yapiyor ama bu sadece kalitesi sayesinde

fizik olarak cökmüs durumda ayaklarina hükmedemiyor gibi

istedigi hicbir seyi sahaya yansitamiyor

sivasta gerson bile at gibi mesela

ayni seyi zahadan bekliyorsun ama yapamiyor

premir ligin dripling ustasi ne hallere düsmüs

fiyat performans olarak cok rezil bir durum bu

erden timurun ekmeğini yiyor

şu performansı veren adamı 7 milyona başka biri alsa bu kadar korunaklı kalamazdı

insanlar erden timuru sevdikleri için yeni transferlere laf edemiyor

mertensin sıçığı bok kadar oyna birader yeter bize

Hayallerim yıkıldı seni desteklemekten %10 nu bile koymadın

Bilader Bi zahmet rakibin no name zenci kanatları kadar oynayıver. Her harekete el kol afra tafra. Senede milyonları cukkalıyorsun Bi de tafra yapıyorsun. Çok biliyorsan düzgün pasları sen at, kaç tane pası rakibe verdin. Yapamıyorsan da defol artık

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bitmiş malesef. Koca bir sıfır. Kerem ve Tete ile başlamamız lazımdı.

Zaha nin karakterini ve ozverisini çok begeniyorum ama son zamanlarda takıma maddi ve futbol olarak bu kadar zarar veren bı futbolcu hatırlamıyorum. Zararı şöyle kerem gibi güçlü bir isimi kaybettik zaha keremi yerinden etti ve zaha dan fayda alamadık maddi zararı da hem kendisine verilen ücret ve kerem in değerinin düşmesi oldu. Zahanin zararı çok büyük oldu.

Her maç 136 asisti yeniyor, saçmalamayın.

İsteksiz olduğunu düşünmüyorum kesinlikle isteksiz adam defansa vs bu kadar yardıma gelmez, Zaha direkt bitik ne kadar erken gönderilirse o kadar iyi olur. Arabistanda bir ihtimal oynayabilir şu anki haliyle o da belki.

Devre arası satış kurtulalım bu sorumsuzdan

Geri
Üst Alt