#14 Wilfried Zaha

Bir dönem Karabükspor'da oynayan Lomano LuaLua vardı, 32 yaşında gelmişti. Premier Lig'de vasat bir kariyeri vardı hatta Arabistan'a kadar düşmüştü ama bizim lige geldiğinde olağanüstü işler yapıyordu, topu ayağına aldı mı, bekleri, stoperleri mal ediyordu. Zaha geldiğinde de öyle bir anlatıldı ki, dedim herhalde LuaLua ayarında bir topçu aldık, dedim slalom yaparak Anadolu takım savunmacılarını bayıltacak falan... Sonuç, Ümraniye bekinin madara ettiği bir adam oldu çıktı. Söylenecek başka söz yok.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adebayor geldi belki 34 yaşında golleri asistleri top saklaması dağıtması vs çok iyiydi.
zaha yı gelmeden önce duymuş ama pek izlememiştim burda öyle bir anlatıldı ki adebayor vs hikaye tsporlu wakaemenin daha hızlısı harika süper falan fıstık.
Ee izlediğimiz zaha beyniyle ayakları arasında uyum problemi olan tekniği şutu hızı herşeyi kötü bir adam.
İlk geldiğinde iyiydi yine dedik kondisyonu düzelince uçar ama daha kötüye gitti

İlk geldiği hali gibi oynasa bile kabuldüm ben Zaha ya açıkçası, ilk geldiğinde fizik olarak çok geriye gittiğini o önüne atıp giden Zaha olmadığını biliyorduk ama karşısına bir rakibini aldığında geçebileceğini gösteriyordu.

Şimdi en son Ömer Bayram da gördüğüm yürüyerek rakibin üstüne koşup topu kaptırma hastalığına kapılmış. Hoş Ömer Bayram ın ki koşa koşa rakibin üstüne gittiği için dengesizlik yüzünden oluyordu, Zaha yürüyerek gittiği halde yapıyor bunu. Artık ayaklarına hükmedemiyor gibi sanki

Eski sikiğlslerini izliyorum şu an. Tekrar inanamıyorum

Keşke kapakları döşese de rezil etse bizi ancak hicbirsey onyamiyor.

Yeri forvetmiş onu anladık, mükemmel oynadı forvette. Icardi yedek beklesin artık

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fizik kondusyonu ve gucu %20 filan artsa deli olacak.
O degil de Halil ile zaman kaybetmisiz

Bire birde adam geçecek yeteneği kalmamış, fiziğiyle en uçta biraz daha iş yapabilir görüntüsü verdi. Halil yerine kullanmak doğru tercih olmuş diyebiliriz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iste kaleye ne kadar yakin oynarsa okadar basarili oluyor

Geri
Üst Alt