#14 Wilfried Zaha

Mobbing mağduru sporcumuzun sevenlerini üzmemesini dilerim

20240227_150211.webp

20240227_150213.webp

Okan Hocayı diğer yerli teknik direktörlerden ayıran bişey var, kendi doğrularına körü körüne bağlanmıyor. Yeri geliyor sol bekini değiştiriyor yeri geliyor kanat oyuncusunu değiştiriyor elindeki oyuncu grubuna göre oyun anlayışında değişikliğe gidiyor

Mesela Zaha yı denedi ısrar etti olmadı mı hal ve hareketleri canımızı mı sıkıyor yedek klübesine hapsediyor, Angelino çok istediği bir adamdı geldi olmadığını gördü mü ilk kesiği yiyen adam oluyor

Benim sol bekim yok bana sağ bek alınmadı diye ağlamak yerine Berkan,Kaan,Barış, Davinson filan derken elindeki oyuncu grubuyla en iyi şekilde devam etmeye çalışıyor

O yüzden şu konuda eminim Zaha olmadı mı? Zaha gider başkası gelir ama Okan Hoca Galatasaraydaki başarılarına devam eder

Yav tamam okeyde şu sosyal medyadan ergen gibi trip atan topçu profili bana çok ters geliyor. İnşallah yazın araplara pazarlarız

bu kendını ne sanıyor la hahaha

2 ay sonra yallah crystal palace'a düşmemeye oynamaya. Senin neyine CL de oynamak ve şampiyonluk savaşı vermek.

bu paylasımları kıme yapıyon ustad

Top kendisindeyken kırmızı kartlık faul yapacak kadar dribbling kabızı olmuş bu adamı bir yerlere itelemek için şimdiden çalışmalara başlamışızdır umarım

Kim saygısızlık yapmış boş yapmasın. Oynadığı maçlarda laubalilikten yaptığı abuk subuk top kayıplarıyla, takımın sevincine katılmamasıyla asıl kendi saygısızlık yapıyor takıma. Napoli tarihinin en golcü adamı 37 yaşındaki haliyle sahada k.çını yırtarken senin trip atma hakkın var mı az biraz düşün istersen.

Performansını bende beğenmiyorum fakat hücum hattında Icardi, Kerem, Mertens'e destek verecek 4. topçu şart. Barış sağ bekte varsayarsak.

Tete, Ziyech ve Zaha üçlüsünden birisinden performans almamız lazım. Bu 3'lü arasında bize katkı sağlayacak tek topçu gene Zaha. Umarım Okan Buruk bir yolunu bulur da performansı artar.

Zaha özelinde benim sorunum şu, sahaya çıkar iyi işler yapar yapamaz bunları oturur tartışırız kimi eski atletizmi yok der eleştirir kimi hücumda topun bizde kalmasını sağlıyor der savunur, kimi bitiriciliği çok iyi ceza sahasına yakın olsun der kimi çizgide çok etkisiz kalıyor der bunların hepsi tartışılır bir şekilde verim almaya çalışırız

Ama sahada olduğu hemen her an sürekli negatif yayıyor olması benim asıl canımı sıkıyor. Rakip bek oyuncularıyla sürekli tartışma halinde, takım arkadaşlarından pas alamayınca sürekli itiraz el kol yapar filan bu ciddi canımı sıkıyor

Zaha özelinde benim sorunum şu, sahaya çıkar iyi işler yapar yapamaz bunları oturur tartışırız kimi eski atletizmi yok der eleştirir kimi hücumda topun bizde kalmasını sağlıyor der savunur, kimi bitiriciliği çok iyi ceza sahasına yakın olsun der kimi çizgide çok etkisiz kalıyor der bunların hepsi tartışılır bir şekilde verim almaya çalışırız

Ama sahada olduğu hemen her an sürekli negatif yayıyor olması benim asıl canımı sıkıyor. Rakip bek oyuncularıyla sürekli tartışma halinde, takım arkadaşlarından pas alamayınca sürekli itiraz el kol yapar filan bu ciddi canımı sıkıyor
Bu tarz hareketler her zaman ciddi risktir örneğin kritik maçta atılsa kırmızı kartla bizi eksik bıraksa belki de şampiyonluk kaybettirecek ...

Geri
Üst Alt