#14 Wilfried Zaha

Aslen hızlı bir futbolcuymuş da ayaklarında bir miktar kurşun ağırlık varmış gibi göründü birkaç pozisyonda, ona rağmen kalitesi belli oluyor ama bahsetmekten yorulduğum diziliş nedeniyle, topla çoğu defa ikinci bölgede buluşması can sıkıcı; ligin üzerinde bir 'hücum makinesi' alıyorsun, enerjisini gereksiz yerlerde tüketiyorsun...

Bu arada kendisini sol kanat yerine merkezde oynamaya hiç de hevesli görmedim. Bakalım Okan Hoca nasıl çıkacak bu işin içinden?..

Cok macta kilit acicak. Fizik gucu cok zayif henuz ama klas bakidir. Ayagina topu aldigi her pozisyonda gosterdi ileride neler yapabilecegini.

1- Adamin etrafina dogru kalitede ortasahalar
2- Defansif gorevi daha iyi yapacak bir oyun duzeni
3- Forvet net Icardi ile oynamali

Guzel ve klas isler yapti ancak hazir olmadigini da gorduk. TS maci benim en basindan beri hedef gordugum macti, Icardi icinde oyle. Ancak gorunun o ki Play-off maci diye revize ediyorum ikisi de pek hazir gozukmedi. Bu gorduklerimiz zaten onlarda olan kaliteleriydi.

Tam bir Abdül Kader Keitaaaaa.
Tek sorun büyük takım topçusu olmaması. Kariyeri boyunca Akhisarlı Gekas gibi takılmış.

İngiltere’ye erken yaşta gelip orada büyümüş, kariyerinin tamamını orada geçirmiş bir oyuncu. İnşallah Türkiye’ye uyum sağlamakta zorluk çekmez. Yoksa forma girip takıma uyum sağladıkça ne kadar büyük oyuncu olduğunu göreceğiz.

Çok beğeniyorum ama takımla uyumunu arttırmak lazım maç oynadıkça daha iyi olacağı bariz.

Beğenmeyen varsa futbol bilgisini sorgulasın.

Adam 4 aydır sakattı yeni yeni alışıyor ilk 11 oynaması bile sürprizken en çok heyecanlandıran oyuncu oldu.

Söyleyin bana zaha dışında sizi heyecanlandıran rakibi çok kolay geçen kaç tane oyuncu var kadromuzda?

Fenerliler kudurmuş gibi algı yapıyor sosyal medyada neymiş çöpmüş vs. iyi ki almamışlar. Bjk şu an onların uydusu olduğu için tinerciler de çanak tutuyor bu algıya. Bazı saf GSlilerin de oyuna geldiğini gözlemliyorum

Zaniolo için de aynı süreci yaşamıştık

Herif SAF KALİTE. Nefes aldırdı hele Kerem'in 20 top kaybı yaptığı yarı üstüne girince. Maç ritmini bulması ve çevresindekilere alışmasıyla tarihimize geçecek bir performans izletecek eminim

Bu adam premier ligin kümeye oynayan takımından geldi ve 2 çalımıyla 2 kişiyi oyundan düşürüp ortasahaya alan açıyor ama bizde akıllı ortasaha olmadığındna verkaç olayı sıkıntı.Ver-kaç'a alışmış bir adam premier ligde.Şakasız beğenmediğimiz belhanda olsa deli verkaç yaparlardı.

Takim oturdukca yanindaki adamlar oynamayi ogrendikce gercek kalitesi ortaya cikacak. Suan uyum sorunu cekiyor net. Mac mac acilacak 4 5 mac ilk 11 ciksin herkesin gozunun pasini siler.

Yalnız vucut dili suan pek olumlu sinyaller vermedi bana insallah uyum saglayinca takimi sahiplenir arkadas ortamina girer. Cok fazla el kol yapiyor ve bu takim arkadaslari tarafindan bi sure sonra tolere edilmez buna dikkat etmeli.

Fenerliler kudurmuş gibi algı yapıyor sosyal medyada neymiş çöpmüş vs. iyi ki almamışlar. Bjk şu an onların uydusu olduğu için tinerciler de çanak tutuyor bu algıya. Bazı saf GSlilerin de oyuna geldiğini gözlemliyorum

Zaniolo için de aynı süreci yaşamıştık

Herif SAF KALİTE. Nefes aldırdı hele Kerem'in 20 top kaybı yaptığı yarı üstüne girince. Maç ritmini bulması ve çevresindekilere alışmasıyla tarihimize geçecek bir performans izletecek eminim
Ritmini bulduğunda hızlıda bir adam. o yönünü henüz göstermedi bile.

Geri
Üst Alt