Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen yıl kamp yapmadan geldi bu yıl Okan buruk kampı yiyecek bunun farkını bilirsiniz!!
Palace kadrosunu yeniden yapilandiracak bence geri almak isterler ama temmuz sonunu bulur ve para vermek istemezlerKimse istemiyor kendisini sanırsam
İsteyen olsa gitmek isterdi çünkü, şimdiye duyardık
Hocanın kalmasını istediğini hiç sanmıyorum
Yönetim zaten istemez maaşından dolayı
3 kisi flnYeni sezonda ligi öttürecek diyen kaç kişiyiz
Yanılacaksınn.3 kisi fln
Bence zaten kimse bonservis vermez, belki sembolik bir bedel alırız ama dişe dokunur bir bonservis almamız imkansız, yıllık kazancı bu kadar yüksekkenPalace kadrosunu yeniden yapilandiracak bence geri almak isterler ama temmuz sonunu bulur ve para vermek istemezler
ziyechle ikisi lüks olur biri gitsin yeni kanat alalım yabancıYanılacaksınn.
Efsanesi olduğu C. Palace 1 yıl yerine 2 yıllık sözleşme önerse bir yere kıpırdamazdı; bir bildikleri varmış demek ki adamların. Palace da en fazla orta sıra EPL takımı; başkasının ilgilenmemesine şaşmamak lazım yani. Aslında talibi çıksa, Arabistan veya MLS gayet uygun kendisine; kariyer kaygısı güdecek yaşı geçti, pek olmayan sosyalitesi açısından da oralar belki daha tercih edebileceği yerlerdir...Kimse istemiyor kendisini sanırsam
İsteyen olsa gitmek isterdi çünkü, şimdiye duyardık
Hocanın kalmasını istediğini hiç sanmıyorum
Yönetim zaten istemez maaşından dolayı
Araplar deli gibi istiyordu kendisini ama adamın CL'de oynama hayali olduğu için bize gelmeye razı oldu. Hatta yanlış bilmiyorsam Roma'nın da Marsilya'nın da benzer sebeple önüne geçtik bu transferdeEfsanesi olduğu C. Palace 1 yıl yerine 2 yıllık sözleşme önerse bir yere kıpırdamazdı; bir bildikleri varmış demek ki adamların. Palace da en fazla orta sıra EPL takımı; başkasının ilgilenmemesine şaşmamak lazım yani. Aslında talibi çıksa, Arabistan veya MLS gayet uygun kendisine; kariyer kaygısı güdecek yaşı geçti, pek olmayan sosyalitesi açısından da oralar belki daha tercih edebileceği yerlerdir...