#14 Wilfried Zaha

geçen yıl kamp yapmadan geldi bu yıl Okan buruk kampı yiyecek bunun farkını bilirsiniz!!

Kimse istemiyor kendisini sanırsam

İsteyen olsa gitmek isterdi çünkü, şimdiye duyardık

Hocanın kalmasını istediğini hiç sanmıyorum

Yönetim zaten istemez maaşından dolayı

Palace kadrosunu yeniden yapilandiracak bence geri almak isterler ama temmuz sonunu bulur ve para vermek istemezler

premier ligden her takım rotasyonuna ister man city hariç.

Efsanesi olduğu C. Palace 1 yıl yerine 2 yıllık sözleşme önerse bir yere kıpırdamazdı; bir bildikleri varmış demek ki adamların. Palace da en fazla orta sıra EPL takımı; başkasının ilgilenmemesine şaşmamak lazım yani. Aslında talibi çıksa, Arabistan veya MLS gayet uygun kendisine; kariyer kaygısı güdecek yaşı geçti, pek olmayan sosyalitesi açısından da oralar belki daha tercih edebileceği yerlerdir...

Efsanesi olduğu C. Palace 1 yıl yerine 2 yıllık sözleşme önerse bir yere kıpırdamazdı; bir bildikleri varmış demek ki adamların. Palace da en fazla orta sıra EPL takımı; başkasının ilgilenmemesine şaşmamak lazım yani. Aslında talibi çıksa, Arabistan veya MLS gayet uygun kendisine; kariyer kaygısı güdecek yaşı geçti, pek olmayan sosyalitesi açısından da oralar belki daha tercih edebileceği yerlerdir...
Araplar deli gibi istiyordu kendisini ama adamın CL'de oynama hayali olduğu için bize gelmeye razı oldu. Hatta yanlış bilmiyorsam Roma'nın da Marsilya'nın da benzer sebeple önüne geçtik bu transferde

Bu arada hatan var. Palace kendisine 4 yıllık sözleşme önerdi haftalık £200k'dan

Sahada görmediğim için mi bilmiyorum ama kalması daha mantıklı geliyor.

Açık ve net şekilde hocaya sorulmalı

Hoca oynatmayı düşünmüyorsa, kadroda istemiyorsa az zarar edip gönderilmeli (bir miktar fesih ödemek düşünülebilir)

Sezon sonundaki görüntü hocanın kendisini yedeğin yedeği olarak gördüğü şeklindeydi

Bu karara katılmam ama hocanın takdiridir saygı duymalıyız

Yedeğin yedeğine bu kadar maaş veremeyiz

Geri
Üst Alt