#14 Wilfried Zaha

Hepsinden daha hazır görünüyordu sende tam adamını bulmuşsun suçu atmak için
ben suc atmiyorum. diger basliklarda baska seyleri yaziyorum ama bu adama tahammulum yok benim. bariz belli bu adamdan olmaz. haxir degilmis, sakatmis, bomba gibiymis, en hazir buymus falan hikaye. kendine oynamaya calisan egolu bi tip. cok iyi pas kalitesine sahip, cok iyi top saklayabilir ama yapmiyor. adam falan gecemez bu net. ayni adami 2 defa gecmek zorunda kalir. cunku kimi gecse adam tekrar yakaliyor o kadar yavas.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle kalmasını istemiyorum lakin bugün ilk 11 başlamaması korkunç bir adaletsizlik ve eyyam örneğidir. Tüm hazırlık maçlarında ilk 11 başlatılıp, ilk resmi sınavda kendisi yerine saçma sapan tercihler yapılması, hadi onu da geçtim, sonradan bile oyuna alınana kadar hep öncelikli olarak başkalarının tercih edilmesi insani ve karakter açısından bir antrenör veya ekip lideri için fahiş rezil bir olaydır. Şu olay tüm güven ortamını yerle bir eder ve gruplaşmaya sirayet eder.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu adamın kalmasını isteyen ve savunan kim varsa diyecek bir şey bulamıyorum. bu adam palace gibi takımlarda oynar, büyük takım oyunu oynayan takımlarda oynayamaz. zaten united'da bile 1 sezon dayanamadan yollanmış.

Kesinlikle kalmasını istemiyorum lakin bugün ilk 11 başlamaması korkunç bir adaletsizlik ve eyyam örneğidir. Tüm hazırlık maçlarında ilk 11 başlatılıp, ilk resmi sınavda kendisi yerine saçma sapan tercihler yapılması, hadi onu da geçtim, sonradan bile oyuna alınana kadar hep öncelikli olarak başkalarının tercih edilmesi insani ve karakter açısından bir antrenör veya ekip lideri için fahiş rezil bir olaydır. Şu olay tüm güven ortamını yerle bir eder ve gruplaşmaya sirayet eder.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle bir de adalet konusunda kendisini öven bir hoca. Ben Okan Buruk’u hep destekledim ama bu gidiş hayra alamet değil..

Ağzınla kuş tutsan Kerem sahada donunu indirip sicsa sana forma verilmeyecek.. keza aynı yorumu batsuayi içinde yaparım. Kerem ve icardi lobisi.. git takimdan

Okan hoca haksızlık yapıyor bu adam geçen sene bile bir kaç tane maçı tek başına aldı şu maçta yedek başlaması rezalettir

Takımla 2 kamp görüp hazırlık maçlarında sürekli 11 başlayan adamı yedek bırakan bir hocası varken bu adam nasıl istekli ve arzulu futbol oynayabilir kendinizi onun yerine koyun forma adaletinin olmadığı bir yerde ...

Hoca yemiş Zaha'yı geçmiş olsun

Bu adam 7-8 milyon Euro maaş alıyor.. Allah var adam her çekilen mobinge rağmen küsmedi ve hazırlık maçlarında da çalıştı..

Sen bu adama bir tane bile şet oyunu kurmuyorsan ( İleri uçta erkili olduğunu ispatladı).. ve adamı almayıp Yunus'un arkasında forma veriyorsan bu adam gider alır 7-8 milyon euroyu çatır çatır yatar..

Okan Buruk ihanet ediyor takıma şu an..

Bu adam 7-8 milyon Euro maaş alıyor.. Allah var adam her çekilen mobinge rağmen küsmedi ve hazırlık maçlarında da çalıştı..

Sen bu adama bir tane bile şet oyunu kurmuyorsan ( İleri uçta erkili olduğunu ispatladı).. ve adamı almayıp Yunus'un arkasında forma veriyorsan bu adam gider alır 7-8 milyon euroyu çatır çatır yatar..

Okan Buruk ihanet ediyor takıma şu an..
o kadar maaş alsam bende küsmem normal

Yav ne Mobbingi. Bir kac mac haric birsey yapmadi gecen sezon. Normalde simdiye coktan yollamis olmaliydik. O kadar maas alan adam ligi donunda sallamali ama onu Zaha yapamaz. Keske bunu kabullenip gitmeyi tercih etse.

ne diyeyim çok üzgünüm

adamı as planda 5 maç üst üste 90 dk oynattık mı bilmiyorum

bunun sebebi her neyse saptansın, çözülemiyorsa bundan böyle yedek oyuncuya €7m maaş vermeyelim. yazık çok yazık

o kadar maaş alsam bende küsmem normal
Niye ben olsam alır paramı yatarım..

Formda da olsam yeri kulübe ise ne yapacak..Gecen sene bile Okan mobbing yapıyordu.. Adam ileri uçta Trabzon'un içinden geçti.. Bir sonraki maçta kulübedeydi..

Şimdi içiçe ayyuka çıktı bu durum..

Niye ben olsam alır paramı yatarım..

Formda da olsam yeri kulübe ise ne yapacak..Gecen sene bile Okan mobbing yapıyordu.. Adam ileri uçta Trabzon'un içinden geçti.. Bir sonraki maçta kulübedeydi..

Şimdi içiçe ayyuka çıktı bu durum..
Okan Buruk: "Wilfried Zaha girdikten sonra o da beklenen reaksiyonu veremedi. Hazırlık maçların bir tanesinde iyi oynadı. Diğerlerinde normal oyununu ortaya koydu. Beklentimiz yüksek ama net olarak alamadım."

Okan Buruk: "Zaha ve Ziyech kanatlarda olunca bu anlamda üretme anlamında zorluk çekiyoruz. Çizgi oyunu oynuyoruz oyun birebire kalıyorlar. Diğer arkadaşları gibi onunda benimde yetersizdi performansı. Net bir şekilde iyi oyun ortaya koymadık."

O zaman satın bu adamı abi. Bu ne saçmalık. Böyle takım mı yönetilir. Seni kadroda düşünmüyoruz diyin herkes yoluna baksın. Şaka gibi şeyler oluyor.

Yazık bu adama orta sahasız takıma girdi ama performansını beğenmemiş hocası

Geri
Üst Alt