#14 Wilfried Zaha

Hiç de suçlayıcı konuşmamış. Kimse de oturup Okan Buruk'un açıklamalarını kendisinden dinlememiş belli ki.
Zaha girdiginde 2-0 gerideydik zaten ve oyun olarak eziliyorduk ,Zahaya gelene kadar hocanin 100 tane hatasi vardi bile. Hocanin medyaya karsi bu skorun bas sorumlusu benim deyip , Zaha'yi da idmanda odasina vs uyarip birdaha ki sefere dediklerimi tam aktar demeliydi .Okan hoca da dersine iyi calismali, Zaha'nin hatasi 1 ise hocanin 100dur bu mac.

Zaha girdiginde 2-0 gerideydik zaten ve oyun olarak eziliyorduk ,Zahaya gelene kadar hocanin 100 tane hatasi vardi bile. Hocanin medyaya karsi bu skorun bas sorumlusu benim deyip , Zaha'yi da idmanda odasina vs uyarip birdaha ki sefere dediklerimi tam aktar demeliydi .Okan hoca da dersine iyi calismali, Zaha'nin hatasi 1 ise hocanin 100dur bu mac.
Okan Hocam Zaha efendiyi kafada bitirmiş olamazmi?Demekki olay bitmiş ve acilen gitmeli...Yoksa Okan Hocamın yaptığı rutin şeyler değil bunlar.

Okan Hocam Zaha efendiyi kafada bitirmiş olamazmi?Demekki olay bitmiş ve acilen gitmeli...Yoksa Okan Hocamın yaptığı rutin şeyler değil bunlar.
Bence Zaha'yi sevmiyor , yoksa Zaha varken Yunus veya Keremi oynatmanin baska bir aciklamasi olamaz.

Kendini Keremle Yunusun Barışın yerine koyar mısın lutfen 1 milyona oyniyorsun Zaha efendi 7 milyona oynuyor cephe almazmisin?
Halbuki hiçbir fark yok iken.
Zahayi kazanirsan Keremle Yunusu ust uste koyar oyle oynar ama boyle kusturup durursan 7 milyon cope gider. Kerem ve Yunus ikisi de su halde bile Zahadan cok daha kotu bence.

senin mantiginla de dusumuzde forvette de Icardi degil Halil oynasin , Icardi de onun 10 katini kazaniyor.

Kanat oyuncularında Hız çok önemli maalesef Zaha hız özelliğini kaybetmiş. Topu kapıyor ceza sahasına geldiğinde duruyor rakibin yerleşmesine zaman sağlıyor sonrada rakibin içinden geçmeye çalışıyor sanki Casper

Zahayi kazanirsan Keremle Yunusu ust uste koyar oyle oynar ama boyle kusturup durursan 7 milyon cope gider. Kerem ve Yunus ikisi de su halde bile Zahadan cok daha kotu bence.

senin mantiginla de dusumuzde forvette de Icardi degil Halil oynasin , Icardi de onun 10 katini kazaniyor.

Reis ne kazanması arkadaş.
Zahayı gözünüzde büyütmeyin.
Zaha icardi seviyesi falan değil.
Yemin ederim zaha ilk transfer edidiğinde neden bu kadar yaygara koparılıyor dedim.İnanılmaz abartıyorsunuz.
Zahanın keremden iyi olma ihtimali yok.Bunu kabullenin bence.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok yanlış düşünüyorsun İcardi kalibresi ile Halil kalibresi bu olayla aynı değil ki.F/p olarak Zaha ile Kerem arasında hiçbir fark yok.Kerem çok daha dikine gidebilen çok daha penetre edebilen gole karkisi daha fazla olan bir oyuncu .Zaha iç dünya kavgası sebebiyle sirk cambazı gibi davranan çok şey yapmak isteyen ama yapamayan CV di kuvvetli bir oyuncu.Kusturmemek için daha ne yapmamız lazım kuş tuyunemi saralım.Aldigi fiyat doğrultusunda Keremin 7 katı top oynamalı ama bence gecemiyor bile hemde Zaha ya paye vererek Keremide küstürdün taraftar önüne yem attın.Yani anlayacagin tamamen çorba .Umarım gider acil tarafından.İcardi yarım sezon sakat olmasına rağmen 29 gol attu.Asla alakası yok konumuzla .Yanlış düşünüyorsun bence.
Zaten İcardide işini yapmaz ise gider.

Yok yanlış düşünüyorsun İcardi kalibresi ile Halil kalibresi bu olayla aynı değil ki.F/p olarak Zaha ile Kerem arasında hiçbir fark yok.Kerem çok daha dikine gidebilen çok daha penetre edebilen gole karkisi daha fazla olan bir oyuncu .Zaha iç dünya kavgası sebebiyle sirk cambazı gibi davranan çok şey yapmak isteyen ama yapamayan CV di kuvvetli bir oyuncu.Kusturmemek için daha ne yapmamız lazım kuş tuyunemi saralım.Aldigi fiyat doğrultusunda Keremin 7 katı top oynamalı ama bence gecemiyor bile hemde Zaha ya paye vererek Keremide küstürdün taraftar önüne yem attın.Yani anlayacagin tamamen çorba .Umarım gider acil tarafından.İcardi yarım sezon sakat olmasına rağmen 39 gol attu.Asla alakası yok konumuzla .Yanlış düşünüyorsun bence.
o konuda yanlis dusunebilirim icardi halil orneginde onuda sen Kerem ile Zahanin maaliyetini karsilastirdigin icin dedim ama Zaha gecen sene dedigin gibi olabilir cunku tamamen farkli kulture farkli lige aliskin olmadigi bir yere geldi sen bu sezonun basinda bi bak bi dene , transfer sezonu kapanmadan belki patlayacak hemen ilk resmi macta yedek birakmak oyuna yunusdan sonra almak filan bana akillica bir hareket gelmiyor. Bence kazanmak icin yeterince ugrasmadi Okan hoca.

o konuda yanlis dusunebilirim icardi halil orneginde onuda sen Kerem ile Zahanin maaliyetini karsilastirdigin icin dedim ama Zaha gecen sene dedigin gibi olabilir cunku tamamen farkli kulture farkli lige aliskin olmadigi bir yere geldi sen bu sezonun basinda bi bak bi dene , transfer sezonu kapanmadan belki patlayacak hemen ilk resmi macta yedek birakmak oyuna yunusdan sonra almak filan bana akillica bir hareket gelmiyor. Bence kazanmak icin yeterince ugrasmadi Okan hoca.
Bence sende bu konuda haklısın.Lecce maçında oynattin.Bu mactada Zaha ile çık .%100 haklısın.Oynatmadan bir oyuncuyu parlatamqzsinda satamazsinda.Ama içeride neler dönüyorsa artık Okan Hocam zahadan memnun değil ki oynatmak istemiyor ve maç sonu hiç yapmadığı şeyi yaparak isim verdi.Demekki bitirmiş ama şunu soyleyimki ben maç boyu Rashicaya bayıldım eğer kanat diyorsan rashica derim el arttırarak.Rashica yerine Zaha ziyech Tete almak deliliktir derim.Umarim Zaha mutlu eder ama ben hiç inanmiyorum bu saatten sonra.

Bence sende bu konuda haklısın.Lecce maçında oynattin.Bu mactada Zaha ile çık .%100 haklısın.Oynatmadan bir oyuncuyu parlatamqzsinda satamazsinda.Ama içeride neler dönüyorsa artık Okan Hocam zahadan memnun değil ki oynatmak istemiyor ve maç sonu hiç yapmadığı şeyi yaparak isim verdi.Demekki bitirmiş ama şunu soyleyimki ben maç boyu Rashicaya bayıldım eğer kanat diyorsan rashica derim el arttırarak.Rashica yerine Zaha ziyech Tete almak deliliktir derim.Umarim Zaha mutlu eder ama ben hiç inanmiyorum bu saatten sonra.
bence birbirlerine sevmiyorlar , hal boyle olunca da ne yaparsan yap bu evlilikten mutluluk cikmiyacak bu saatten sonra bence. Besiktas maci son damla oldu

elimizde kalırsa bi yandan diğer ''kazık''ın da performansını takip edelim bakalım kimin burnu daha uzun

Kerem in tripleri bitmedi , başınız göğe ermiştir şimdi umarım nurtopu gibi bir krizimiz daha oldu.

ooo daha durun , ziyech efendi nin tripleri var bide dimi .

el birliğiyle yediniz şu adamı hadi kutlayın bakalım şimdi övüne övüne

1722971566023.webp

adamı oynatamadan çöp edip satmaya çalışmak büyük başarı, bravo

şanslı mı başarılı mı diye anket açabilirsiniz bu vaziyet için de

Geri
Üst Alt